88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Dehogy, magamat jól elszorakoztattam:) Amugy meg azért mondod mert nem láttad még Faceket:)
  • Tüskés
    Kevésbé volt jó poén, mint amit gondoltál róla.
  • Gordis2k
    Fora de ahogy elnéztelek azt hittem már RAJTAD VAN! MUHAHAHAHAHAHA
  • Facek
    én mindig a pig hatról álmodoztam...
  • pharao
    Nem kenyerem a 2X post-olás de ez most kimaradt...
    New hair accessories have been added: the Eye Patch, Angel Circlet, Demon Circlet, Pirate Hat, Scar, and Butterfly Hairpin.
  • pharao
    Köszi sirch. Utánna olvastam blah-on hogy lehet róla álmodozni, mert maximum egy új update után láthatjuk majd őket :(
    Na ez meg a másik: New hair accessories can be earned from the Festival of Darkness, Olympiad and certain raid bosses.
    Rá kell majd álnom mind3omra :(
  • phalanx
    sieghardt-on keresek 60%-os damascus craftert, fizetek a craftert.... sokat
  • gPROject
    de jó, hogy lerendeztük -köszi TruBy- még az előző turnusba a fegyvert és a dyeokat is
    biztos nem játszottam volna a legközelebbi mammonig, ha ezek hiányoznának
  • PhoenixKnight
    Mivel magunknak csináltuk emiatt tényleg örülünk és direkt választottuk strifeot gnosis helyett mivel jo lesz siegere . 1ébként meg valoszinü legközelebb gnosisra megyünk strife helyett. Anakim > BS mammon
  • TruBy
    Fuu dejo nektek, kibasztatok az egesz szerverrel...Sőt még velem is, mert 2 alt karit 2 különböző oldalra írattam, csakazért, hogyha a masik oldal nyerne, akkor is meg tudjam keresni a b.mammont, es unsealedeljem a ruham! De ti olyan prok vagytok hogy a "nagy igyekezetben" elbalfaszkodtatok. Ennek aztan örülhettek, így várhatok 2 hetet, amikor ugyanezt bejátszátok...GG, ennyit erről.
    De nyugodj meg, Anakim a tietek.
  • PhoenixKnight
    Csak a mi allynk csatlakozott duskhoz :D üres az összes necro szoval elég jo helyek vannak xpre :) ráadásul ha zeriche a mienk lesz megint akkor 24/7be lehet ott. Jah és anakim csak a miénk .
  • Gordis2k
    És ennek meg minek örülsz?
  • GamerAdams007
    huuuuu az nemsokara pvp-asz lesszzz !!! :OOO occsér adod?
  • phalanx
    mit szólnál egy 68-as spoilostörpéhez?
  • Ice085
    L2 accountot vennék amin van egy 60 körüli (lehetőleg ne support) kari.
    Ha valakinek van ilyen eladó akkor PM itt plz!
    Ty
  • PhoenixKnight
    DUSK FTW :) Nagy küzdelem volt az uccso percekben ...elfogyott minden seal stone giranba. zasada már 20 adenáért ült ki GSS t venni :) de szerencsére dusk nyert. Nem hiszem hogy tul sok emebrt fogok látni necropoliszokba ezen a héten. BS mammon nincs is mert gnosis nem sikerült :D szal catacombok is ugrottak.
  • Sirch
    New hair accessories can be earned from the Festival of Darkness, Olympiad and certain raid bosses.

Forrás: www.lineage2.com
  • Chryst64
    G3ry lehet majd odaadom cinit neha. egy darabig nem leszek. majd megbeszeljuk.
  • Cobra.
    Mindegyiknél ott van, hogy event tárgy és nem tradelhető. Persze valószínűleg az event vége után is használható marad, de gondolom elég kis esélye lesz a bsoe/bres-es sapkák kiszedésének.
  • pharao
    Emberek Honnan lehet wizard's hat vagy jester hat reci-t szerezni netán key matikat? Gondolom valamelyik clan hall-bol vagy quest? PLZ help
  • BaalKain
    Haha!
    Mire annyira elterjednének ezek a satyik, hogy kicsit is megérezzem már azt is elfelejtem, hogy valaha játszottam ezzel a játékkal :)
  • DarkVen
    Ennek meg mi értelme van? Talán, hogy ne lehessen range attackolni?
    Ez már nem is aréna, inkább box-ring
  • barret
    Mekkora ez? 20x20 meter? ?P
  • Gordis2k
    Szerintem kurvajo moka:)SZERINTEM:)
  • xt198
    tőrös ownz? :S
  • GamerAdams007
    hánemtúlnagy :/
  • Gordis2k

Az aréna meg egy kicsit kicsi lett.....lol nem mintha a nukerek értek volna valamit olympián de ezekután.... Az ijász keresztbe lövi 5x...

• Gordis2k
    AJAJAJAJ Szegény BaalKainak kicsinálják a brez/bsoe üzletét... Amugy egyre nagyob care bear ez a game...Minden fejdisz tartalmazhat 4 féle spez tulajdonságot...(egyszere csak egyet)

És még néhány extra:):):
    Az S80 as Mage Blaunt nem kétkezes hanem 1 kezes lesz
    A hatek ereje 3x osa lesz a mostaninak!
    nem 2 hanem 4 insta lesz
    Két utas háborúban az ölésért nem járrepu ha akit megölsz 9 szintel kisebb mint te!
    A titan(destro) skiljei kikapcsolnak ha fel healelik 30% fölé!!! Ezzel meg is ölték PVP ben mert nem megölni, hanem 1-et healolni kell rá...
    És a legérdekesebb változás az olympián mikor bemész az arénába egy npc jelenik meg akitől kérhetsz BUFOT!!
  • Tüskés
    Elnézést a két postért, csak most jutott eszembe, hogy lehet, hogy a királykisasszonyára vár csupán, hogy királyfivá váljon
  • Tüskés
    Nekem úgy is békanooblesse
  • PhoenixKnight
    Nekem meg most tört be a tallum plate armor :O 15 millát buktam . Töbebt nem kraftolok és maradok a kölcsönzött tallumba :) remélem 79 millio elég lesz 1 ijász subra
  • barret
    Hmm muxik :D
  • xt198
    im back! :o
  • GamerAdams007
    rákattolsz, majd a megjelenő ablakba a linket kimásolod uj ablakot nyitsz a linkel, és frissited utana bejon
  • BaalKain
    Békanoblessz
  • ErrOrHUN
    sdf

köszi :)
  • Sorbon
    Újabb magyar nobless ErrOrHUN személyében, Grat!!!!!
  • ErrOrHUN
    gondoltam megadom a módját :)
  • Gordis2k
    GRATULA ERROR TE NOOOOOB!!!
  • BaalKain
    jó de azt nem próbáltam hogy ha leülök 1.99 milliárddal árulni vmit és megveszik akkor átfordul-e vagy egyáltalán engedi-e.. nem merem