88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sámán
    Azért az ork vazsi robe-ja se semmi, főleg male-n -na az tényleg garantált röhögőgörcs
  • Sirch
    Jól néznek ki. Szerencsére az NCsoftos srácok hozták a szokásos formájukat, és a megszokott idiótán néz ki a human mystic. De ez szükségszerű! Az ellenséget a röhögőgörcs fogja el, mikor meglát minket.
    PvPben ezzel van kiegyensúlyozva a többi kaszttal szemben.
  • Gordis2k
    Nem, nem nem a szovegértéssel volt a baj lol. Fogalmam sincs miért de még 7dik elolvasásra is 79-79 nek olvastam nem is értettem miért ilyen hülyén irja...ebből adódott a tévedés valőban 76-79 lehet hordani csak a szetbonusz jön 80 tol bocsi...nem értem hogy néztem el még én másoltam be kiemelve lol...
  • gPROject
    érdeklődnék van e a Franzon valaki neutral klánban, amibe esetleg van felvétel
  • MeoH #64642
    ITT az osszes dynasti cucc kepe, az 5 fajon, mind2 nemen.
  • Tufa
    "dehát a gordi aztmondta..."
  • KisEmir
    Gondolod hogy jó a koreai fordítás???
    Amugy meg miért kell ezzen a hülyeségen aggódni?

UI.: XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
  • MeoH #64639
    Jaja:P Azt csak panik lesz belole...:P
    Ui: grat, n00bles
  • Tufa
    nézd már meg a #64608 utolsó 2 mondatát...
  • KisEmir
    Gondoljátok hogy a fordítás 100%-os , amugy meg nekem mind1 mivel még az 50 lvl kőzelébe semm állok :P
  • PhoenixKnight
    remélem ez a fegyokra is vonatkozik :P
  • ErrOrHUN
    Gordi egy isten vagy a szemükben, feltétel nélkül elhisznek mindent :D

hát igen, Gordinak van egy érdekes tulajdonsága, 80%-ra megérti az angol mondatokat, de rendszerint a hiányzó 20ból adódik a galiba :D
  • GAthersw
    Idézz nyugodtan gorditól de ha elolvasod a hozzászólását már akkor is látod ha tudsz angolul, hogy amit magyarul írt az szöges ellentétben áll az angol forrással.
  • KisEmir
    Akkor hadd ídézek Gorditól.:"76? egy francot 79 a minimum hogy hord ez nem S-grade!! Ez S80 grade!Ez a hivatalos neve de kis csokentéssel 79 en már hordhatod!"
  • GAthersw
    de olvasd el azt ami ott van a forrásban:
    76-79 PCs can wear S80 grade armors without grade penalty, but they won't receive shoulder Set Effect benefits. Only 80 lvl PCs can receive shoulder Set Effects.

Szóval 76 és 79 közti karik is hordhatják penalty nélkül de csak a 80asok kapják a speckó bónuszt.
  • PhoenixKnight
    7sign döntő része a Festivalon mulik.
  • mano1b
    koszi nagyon
  • pharao
    Ha már te is mondtad hogy nagyrészét nem a ti allitok dobálta be akkor mire ez a nagy arc? nem értelek...
  • KisEmir
    1.) "high lvl" relatív szó... nekem még a C-s is nagy, amugy meg a lvl 40 allati skilleket tehetnének be.
    2.) mano1b.: Ahol a clan opcióban ott van a privileges szó és katt rá...

UI.:Probáltam egybe sűríteni mindent !
  • mano1b
    sziasztok kéne segitség most letem leader de nemtudom meik opcioval kell title jogot adni es azt hol kell bealitani hogy a clan raktarbol valaki kivegyen valamit mivel kel engedéjezni mejik opcio . mekoszoném a segitséget nagyon.
  • LineageII
    fassság... nemhogy több a-s fegyvert tennének be... neeem megint csak a high lvl karikat turbózzák...
  • KisEmir
    De ez már top S-grade lesz elvileg!
  • Tufa
    penality nélkül hordhatja már 76tól
  • PhoenixKnight
    Elárulom hogy a seal stone nagy részét nem a mi allynk rakta bele. event néven nemtom mire gondolsz . Festival részét meg csak simán nyertük meg. Minden szintre van festival csapatunk . No limit az 1etlen amit nem tudunk megnyerni mert Ahhoz kéne chant of magnus +néhány hero . Szerintem elég szépen megnyertük uyg hogy majdnem az összes farmer dawnba tette a seal stoneokat. Siegnél meg igazad van 7signs nincs nagy hatással de még mindig jobb mint a semmi.

ps: elhiszem hogy az egész szerver utál minket mert nincs mammon/dusk nyert igy kivannak zárva de ez van. Mivel elvesztettük runet emiatt visszatérünk arra a jo szokásunkra hogy duskot probáljuk megnyerni
  • Gordis2k
    76? egy francot 79 a minimum hogy hord ez nem S-grade!! Ez S80 grade!Ez a hivatalos neve de kis csokentéssel 79 en már hordhatod!

76-79 PCs can wear S80 grade armors without grade penalty, but they won't receive shoulder Set Effect benefits. Only 80 lvl PCs can receive shoulder Set Effects
  • gPROject
    nem emeltem ki, de a resistek is értelmesebbek lennének fordítva
  • gPROject
    Dagger : -2 CON, +1 DEX, +1 STR, +4.3 Accuracy, Max. HP +492, increase dark resistance, increases Hold resistance, recovers HP at certain chances when hits critically.
    Bow : -2 CON, +1 DEX, +1STR, +4.3 Evasion, Max. HP +492, increases Dark Resistance, increases Stun resistance, decreases MP consumes when use Active Skills.

a kiemelt részek fordítva hasznosabbak lennének :/
  • Rorgosh
    Szia! :)

Azért egy apróság: az eventre sokan jelentkeztek, de kevesen vettek rajta részt, köszönhetően allytársatok botcsordáinak. Így persze viszonylag könnyű győzni, hiszen a hb gyakorlatilag korlátlan sealstone utánpótlással bírt...
    De azért ne aggódj... Tapasztalatom szerint az ostromokra szerény hatással van a 7sign, mivel mindenki inkább a pvp-re támaszkodik...
  • Tüskés
    Az egyetlen érv az ellen, hogy mindenki csak a saját kasztjának megfelelőt kaphatja: Különböző kinézetű ruhák vannak, az pedig felesleges, ha mindenki számára egyértelműen meghatározott, hogy mit is kaphat bónuszt.
  • Cobra.
    Szerintem a kasztnak megfelelő lesz a kapott bónusz, amit csak a lvl80-ok kapnak meg, a 76-79-esek csak a base-t kapják.
  • Gordis2k
    -1 int az semmi egy fulbufos nuker stacked +15% kall kb 6intnek megfelelő matacot kap.
    Szerintem ugy lanna értelmes ha nem választhatna a ruhák között. Amugy meg a a ruha 2dik bonuszát ugyis csak 80 on kapod meg az meg hajaj hol van még. Erősen remélem hogy az a basic eltünik és csak a másik száit mert külömben...
  • BaalKain
    Hali!
    Mit akartál?
    Ilyenkor pm hyzaar vagy msn
  • Sorbon
    Ahogy mondod
  • Sámán
    Azért 15% mdamage hangyányit durvább mint az a -1int-ecske, de még talán -5int-ecskénél is
    Csak plusszt meg azért mégsem adhat -akkor az nem L2 lenne
  • Tüskés
    Nem értem, miért jó a -1 INT.
  • pharao
    sztem a vazsik a summoner cuccal jobban járnának, mert +2 wit, +15% c.speed és +17% m.atk, míg a wizard az -1wit-et is ad, bár nemtom hogy szabadon választhatók-e vagy a kasztodhoz mérten használhatod...
    U.I.: bár a tápcsíter SPS szarik arra a -1 wit-re és úgyis inkább a +15% magic damage-t választja :P
  • Gordis2k
    Ugyanis a páncálok töságe az átalakulásnál + ban adja a17% ot az basicon felül!! Enél az egynél nem volt egyértelmű a forditás álitolag.

Képzeljuk el csak SPS+ 15%+17%+2 wit... OMG
    És igen a magicet érdemes megnézni... +15% c speed +17% Magic és még +15% magic dmg...
  • Facek
    +17% Casting Speed(or 17%)
    ??? :D
  • Gordis2k
    Te jó ég:):) Ezek durvák

For each set listed below you have the base set bonus which is what the set gives without a shoulder guard attached to the armor. Each Shoulderguard is a "Master" of some discipline.

Dynasty Heavy Armor Sets

Base: -1 DEX, +1 STR, +5% PDef. Max. HP +393, increases Dark Resistance
    Shield Master: -2DEX, +2STR, +5% PDef., Max. HP +492, increases Dark Resistance, increases Stun Resistance, decreases skill MP consumption.
    Force Master : -1 DEX, -1 CON, +2 STR, +5% PAtk., Max. HP +492, increases Dark Resistance, increases lvl of Sonic Focus or Focused Force when skill hits critically, decreases active skill MP consumption.
    Weapon Master : -1 DEX, -1CON, +2 STR, +5% PAtk., Max. HP +492, increases Dark Resistance, Critical Power and Critical Rate increase.
    Bardic Master : -2 DEX, +2 STR, +5% PDef. Max. +492, increases Dark Resistance, increases PAtk while song/dance are active, decreases MP consumes when use song/dance.

Dynasty Light Armor Sets

Base: -1 CON, +1 DEX, +1.5 Accuracy, +1.5 Evasion, Max. HP +393, increase dark Resistance
    Dagger : -2 CON, +1 DEX, +1 STR, +4.3 Accuracy, Max. HP +492, increase dark resistance, increases Hold resistance, recovers HP at certain chances when hits critically.
    Bow : -2 CON, +1 DEX, +1STR, +4.3 Evasion, Max. HP +492, increases Dark Resistance, increases Stun resistance, decreases MP consumes when use Active Skills.

Dynasty Robe Sets

Base: -1 INT,+1 MEN, +15% Casting Speed, Max. MP +257, increases Dark Resistance
    Buffer : -1 INT, -1 MEN, +2 WIT, +17% Casting Speed, Max. MP +321, increases Dark Resistance, increases success chance of Hold Attack landing, increases heal amounts.
    Healer : -1 INT, -1 WIT, +2 MEN, +17% Casting Speed(or 17%), Max. MP +321, increases Dark Resistance, increases success chance of Sleep Attack landing, increases MP Regeneration.
    Wizard : -1 INT, -1 WIT, +2 MEN, +17% MAtk. Max. MP +321, increases Dark Resistance, Increases Stun Resistance, +15% Damage when magic attack.
    Summoner : -1 INT, -1 MEN, +2 WIT, +17% MAtk. Max. MP +321, increases Dark Resistance, Increases Stun Resistance, increases MP Regeneration

76-79 PCs can wear S80 grade armors without grade penalty, but they won't receive shoulder Set Effect benefits. Only 80 lvl PCs can receive shoulder Set Effects.
  • Facek
    :P sztem jo poén volt :P