88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Ne filozatok túl sokat:) SEGITEK!

1. Az AW egy idiota .... beatankol egy destroyert...ideje törölnie a karakterét vagy adja el.
    2. C4 ben a herok még nem világítottak csak a fegyverük! A videó 2006.octban let feltéve tahááááát C4. Táráááá

U.I. És bár a topik olvasói semmit nem tudnak a free szerverekről:)

Attol még a legjobb szerver gyüjtemény!
  • Frankie87
    jaja, ezen filoztam en is..:)
  • Romel
    Hali!

A Fortress rendszerről világosítson fel valaki részletesen! Köszi!
  • DarkVen
    Ez véletlenül nem egy j-s szerveren készült?
    Nem hero karakternek hogy lehet hero fegyvere? :P
  • barret
    Kicsit mozoghatott volna...
  • Herold
    Annyit találtam,hogy a C5-öt lehet updatelni, azt megpróbálom. Egyébként nem hiszem, hogy a legújabb winzippel és winrarral is hibásnak kéne lennie. Tuti, hogy sz@rul van feltéve a szerverre az interlude kliens.

Még arra tudok gondolni,hogy időnként lestoppoltam a letöltést a fileplanet download managerrel, és attól sérülhetett meg az archívum.
  • MeoH #64719
    Het eleg n00b az aw...
  • Herold
    zip
  • Herold
    Köszi, megnézem.
  • Frankie87
    Na, egy kicsit tápos Destro..:)
  • Sirch
    Akkor olvass vissza egy kicsit!
    Minden hónapban két-három alkalommal valaki jön ezzel a problémával. Én leírom nekik a megoldást, de ők le se szarnak. Aztán csodálkoznak, mikor kiderül, hogy igazam van. Úgyhogy itt egyedül nekem lehet elegem! :D
  • Herold
    Letöltöttem újra a fileplanetről, a 11.1-es Winzippel próbáltam kicsomagolni, de így is hibát jelez a data2.cab-ban.
    Kezd elegem lenni...
  • 1Emese
    Sziasztok
    Most szedtem le a Lineage 2 C5-ös verzót, mivel kiszeretném próbálni ezt a játéko, eddig wowozgattam, de hát elég volt, egy kis szünetre van szükségem, és úgy gondoltam kipróbálom ezt.
    Már 10 oldalt visszaolvastam, de azért majdnem 65k hozzászólást nem hiszem hogy képes vagyok.
    És nem lenne valaki olyan kedves, és segítene nekem az első lépésekben, (gyorsan tanulok) Please nagyon fontos lenne.
    Az MSN címem privátban megadom. Előre is köszönök mindent, és igérem meghálálom.
  • PhoenixKnight
    Jah és még ..:D blahn Franz topicban Kashej videokat keress ... azok jo kis mass pvpröl szonlajók :)
  • PhoenixKnight
    Keressél www.l2blah.com on Dontlookatme ( DLM ) videokat :) szerintem elég jók . DA PWNz
  • KisEmir
    Szerintem ezek kedvesek ^^
    1 rész
    2 rész
    UI.:Ezek mien botot használtak?
  • dragster
    Linkeljetek plz valami jó kis pvp moviet :)
    Amiket legutóbb (cineglad,titan4) láttam azok nagyon bejöttek.
    Jöhet több is :P
  • BaalKain
    Nemrég már +22vel kiabált és full drac setet, ant queen ringet meg egy drac bowot kért cserébe.
    Viszont vki megnézte sétálóval és elvileg még mindig csak +16os, bár én nem néztem meg.
  • mAilkaEVO3
    woohooo Köfffkee midnenkinek :D:) :o)
  • Gordis2k
    Azért tűnik soknak mert még fiatal vagy a 21 nem olyan sok még 27 évesen is simán érak 2x 19 évest! A 21 az semmi.:)

u.i.: Amugy koreában van +32es fegyo is Offon igen.
  • Gordis2k
    7/25 CT1 Patch
    System

Every account gets a lvl 50 Wolf (will be in the warehouse of the highest level character)

Adding keyboard hot-key function. (WoW?)

Update

Summon Life Cubic – when healing, all party member and summons/pets will be healed.

Life Cubic goes off a lot more in CT1

Stage 14 Soul Crystal bosses added
    1) Antharas
    2) Varakas
    3) Scarlet van Halisha

Last hit party member will get a stage 14 soul crystal or a cursed stage 14 crystal, you can fix the cursed level 14 at the black marketeer of mammon.
  • PhoenixKnight
    az annya :D ez biztos hogy off szerver? +21 az soknak tünik nekem :D 1ébként jo lenne 1 ien fegyo
  • Gordis2k
    +21 es SLS akinek a béka látszik!!!

[IMG][/IMG]
  • PhoenixKnight
    *Wild magic lvl 8 :O bocs csak elég érthetetlen volt
  • PhoenixKnight
    Mi vana képen? sehogy se tudom megnézni csak béka ... Gondolom vmi augmentröl van szó :) én kaptam +10 criticalt a focus kesh re szl 194 critical foc 3 al :D Dranzer(78+ DA ) Paralyzis lvl 9et kapott forgotten bladere. Egy klántárs meg passiv skill wil magiv lvl 8 at arcana macere ... (Necro main sps sub) elég durva :D
  • MeoH #64701
    Hat inkabb 1 ecliptic sword magic power+demon set lvl40en,na az a power lvl...
  • Gordis2k
    OKÉÉÉ ez iszonyatosan durva! Váltsad át gondolatban emi bowra...c-gradesan s grades patac...leveler..
  • MeoH #64699
    Na emberek csak eros idegzetueknek... Az elkoveto PK3R, Sieghardt. OMG
  • Herold
    A 3.70-es Winrarral sem sem megy, letöltöm még egyszer.
  • MeoH #64697
    Hmm ez tenyleg nem rossz, sssel csapkodhat szepen. A torpedre meg tegyel +str dye, ofc -con. Meg hastes blunt, aztan akko lesz csak MADNESS...
  • ZsuzS
    Boldog szülinapot. Mennyi is 60? ^^
  • Gordis2k
    Azt hiszem MEOH kérte de mindenkinek jo lehet, igy berakom a képeket.

Egy törpe 49 es skillekel és az ő summonja összehasonlítás képpen.
    A summun harcolva 25-29 percig él ami nem sok ha megnézük hogy 1 c-cry az idézése és 4x 2 cryt eszik az eltünéséig! (9x 3k) 27k adena+beastSS 3/hit(kb percenként 1300adena) Tulajdonképpen 0ra jösz ki de 3x-4x ugy haladsz.
    Namost a summun eszméletlen erős erősebb mint egy vele egyszintű törös igy a törpe egy igazi partyt alkut nagyon jol lehet haladni. NAgyon nagyon jol.

Bár a törpe viszalet párszor ütve nem let 52 re megtanulva a golem skill.
  • Sirch
    Vagy a legrégebbi...
    A Windows beépített tömörítője megbírkózik a legmakacsabb rarokkal is.
    Windows Beépített Tömörítő! Tíz Interlude-ból kilenc ezt ajánlja!
  • fr0z3n
    legujabb winrar vagy winzip kell hozza asszem
  • Herold
    Leszedtem az Interlude klienst a fileplanetről, de nem lehet kibontani, mert CRC-hibás. Mással nem fordult ez elő?
  • Gordis2k
    JAJA vagy amit én adtam paypallal tudsz fizetni igy 100% osan bitonságos. És mivel amerikai dollár alapú jelenleg nevetségesen olcsó. 2honap 30dollár=5400(2700/ho) ITT
  • MeoH #64690
    Hat esetleg onlájn lehet probalkozni:
    Itt vagy itt
  • PhoenixKnight
    Alt karakterek. Meg van néhány emebr aki csak simán nincs allyba de velünk van.

Fragstar: elég régóta... kb november .
  • FragStaR
    Ja és ha sorbon nem tud venni GameCradot akkor wtb 2 60 napos -gamecard kkthx ^^
  • FragStaR
    Lol te mióta játszol franzon?