88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
WTF?
-
-
JAJ MÁR BASZUS......
EMBEREK:
A tetves békákra a megoldás mert 100000djére sem megy senkinek.
Képre ráklik és:
1. megnyitás ujy ablakban az otani cimet kimásolod és uj ablakban megnyitos és ott nyomsz egy frissítést!
2. Kép cimének másolása és uj ablak és frisités ha nem megy az ottani cim másolása uj ablak és frisités.
ÉS A KURVA ANYÁT MÁR A BÉKÁKNAK FASZOMÉRT VAN EZ????? Milyen kibaszot hányás törvény miatt? -
KisEmir #64764 kép megnyitása új lapon-->frissítés, és eltűnik a béka.
Mikor lesz meg a Kamael PTS verzió USA-ra is?
-
csak békákat látok :S -
thx
-
KisEmir #64761 igen az -
Mi az a Kamael? az uj faj neve? -
:)))) -
Na akkor MEOH ezt is tuti megmagyarázod:) nem kiabálom el de egyenlőre azért teszek hozáfűzést! KAMAEL 3rd class és ezzel szerintem (akár még lehet nem is) beigazolodott, hogy azért nem lehet subolni mert nem tudnák megoldani egyenlőre a töbiek lebegését!
A KAMAEL NEM REPÜL 3rd klasz!!
Lehet nem emelkedik magasabra de attól még repül és szerintem fog emelkedni!!
LEHET A DOLOG KAMU DE A FORRÁS IGEN HITELES! -
KisEmir #64757 sárga de mind1 :P -
Ez egy hofehér darkElf?..... -
DC robe
:))) -
KisEmir #64754 Nem én töltötem fel :P -
Én mindet meg tudtam nézni, lézerkardok vannak rajta :P -
LOL mennyi BÉKA! -
:)))) -
Te mindig annyira joltoltesz fel kepet hogy az Borzalom :D -
KisEmir #64749 Új fegyverek a láthatáron, a Revenge of the Lineage2-ővel jönnek majd :P.:
ideés idemeg ide+ ideide ismeg ide -
PhoenixKnight #64748 tudom hogy demonic kezdte de ha nagyon visszamegyünk akkor fantasy. 1ébként meg demonic nem nagyon ally társ szoval..:D mi soha/nagyon ritkan irunk petitiont karmkodásért. Nem azért irtam mert annyira szeretem RM t csak sztem vicces dolgokat irtak :) -
Nem is, ivalu amikor vlki azt mondta h nigger. -
Demonicsoul kezdte. (tudom jÖn a szardobálás) -
PhoenixKnight #64745 haha ma találtam 1 uj káromokádsi modszert .:D mostanába vigyáznunk kell hogy mit mondunk mert rögtön megy a petition :D baium szoba elött 3 an is kaptak bannt invincible böl káromkodásért . 923 :D lehet hogy már régóta tudjátok de sztem poén :D 923 ftw :D (csak ird be chatbe)
Kellyn Jul 16 2007, 19:45 :
succesfully petitioned one enemy for using fallen language
That's how ES roll
ezen jo sokat röhögtem :D ( kellyn petitont irt mert Touchz(CFH) vmi durvát beszolt :D
im going to rip your head off and bowel movement down you neck
ezért meg klántársam kapott bannt 3 napra :D -
KisEmir #64744 Vírág szedős malac őlös, szerintem? -
Augusztus 7 (azaz ez jött a legújabb L2 hirlevélben) Gondolom sokan tudják milyen event lesz
-
ErrOrHUN #64742 és persze egy farmer kari :D
köszönöm:P -
BSZ Error :) -
Egy lvl 40es karija van siegharton azt nem tudom milyen kari. Amugy senki nem ismeri igazán csak az egyik videon ott volt a hátérben(nagyon hátul halottan). -
bár nem ismerlek, de Boldog Születésnapot! -
BOLDOG SZÜLNAPOT ERROR!! -
Error-ról se feledkezzünk meg :p
BOLDOG SZÜLINAPOT
-
okes, thx! -
Hoppa forditva a 2-es 3-as infernalt nem tudod felulirni a holy weapon-nel mert lvl1-es. -
Az olyan mint a holy weapon, a felteszed akkor olyan mitha egy sorci lennel es promi-val lonel. Magyaran a tuz gyenge moboknal megkapod a bonust. Pontosan nem tudom de gondolom csak a lvl3-assal kapod meg a 30%-ot. A holy weapon es az infernal form felulirja egymast, es meg fontos hogy ha 2-es vagy 3-as infernal formod van akkor nem tudod felulirni a holy weapont mert az csak lvl 1-es(a holy weapon is 30% bonus dmg-t ad csak az mar lvl1-en)! GG meg egy NC bug! -
okok, thx! es meg az lenne hogy az Infermal Form skill mire jo? -
Azt hitted mi???!!! Hoho, meg nem vagyok otthon majd csak most indulok el melohelyrol szallodaba es onnan a repterre.... -
Welcome Home JENU:) megyek melozni de majd onnan jol bejelentkezem:) -
Ag-ben ha van eleg zsetonod akkor dragon slayer kell, mert a focus SA-t ellensulyozza a joval nagyobb Patk es iszonyat HP-d lesz. Eleg a +str -con, a dex-es felesleges. -
+str -con tatto és ha ezt is meg azt is akarsz focus. -
amugy Gordi, milyen SA t ajanlasz destronak? haste vagy focus, es milyen dye ok a legjobbak? ha PVP zni es fejlodni is akarok.