88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
KisEmir #64807 Romel ha vissza olvastál volna nem kérdeznél ilyet, ezért nekünk kell válaszolni mert lusta vagy....
Erődőt még nem lehet foglalni, majd ha kijön a The Chaotic Throne(Kamaelek?!) és akkor meg fogsz tudni mindent!! -
16 perc alatt varsz valaszt? Grat, sok eszed van, ez egy forum, nem Instant Messaging...
A fortressek egyelore az amerikai off szervereken se mennek ugyhogy nincs sajat tapasztalata senkinek sem, de ha ennyire erdekelt a tema mar bizonyara utanaolvastal angolul es akkor te is tudnad hogy ezek csak a kovetkezo kronikaban nyernek ertelmet, addig csak beraktak, azert mert sajt. -
Romel #64805 Dejó hogy válaszoltok! :@ -
KisEmir #64804 Még valami! Az Ork télleg kemény, de ez elisvárható tőle, mivel fullbuffban volt...
(ezen kivűl télleg jól nyomja)
-
Romel #64803 A FORTRESSekről meséljen nekemvalaki pls. Hogyan lehet olyanja egy klánnak? miket tud, miért jó, mi a különbség a vár és eközött meg ilyenek. Asap thx -
má szedem is. hiába enemy, azért azt megkell jegyezni, jol tolja :S -
KisEmir #64801 hát a liláért télleg nem jár karma, de mondjuk megölöd a karmásat és van rá esély hogy dob is valamit....még valami nem a fehérre gondoltam azt vadásza.
UI.:c1 óta volt szerencsém megtanulni hogy karmat kapok a fehérért... -
mert +1 pvp pont es karma se jar erte? -
Nemakarlak elkeseríteni, de ezek az Lineage 1 nek a videó, L1 ből pontosan 5 ún "Episode" van külön 1-1 videóval ami folytatja tán a történetet. -
jah ezen a frapson ki voltam akadva, amikor benyögi hogy pvp 1v1? ica: naah. ja, alapból 1 ütés lenne neki a gyerek, és csodálkozik hogy fut előle....hypocryt fuckface.. -
PhoenixKnight #64797 1ébként kitöl kapta a +3 ant queen ringet ? :D az tudom hogy a srác RM es Ryken de nemtom ki dobta a ringet :O -
EZAZ!!! De ezek csak jelenetek.... Az egész sorozat 6(vagy töbször)x 25 perc.... MIÉRT NEM KAPTUK MI MEG!!!
Szépmunka volt ne add fel!! -
Sorbon #64795 Nagyon durva TITAN fraps SH-ról. Sajna enemy.
ORKOR BÁCSI -
PhoenixKnight #64794 Azthittem zariche esett ki neki :D
1ébként meg jo siege volt és itt is kiderült hogy fatality ally meg a többi ***nyalo klán nem ér semmit önmagába még akkor sem ha 2szer többen vannak mint me :D -
Lineage: The Cross Rancor
Episode 1 (angol)
Episode 2 (angol)
Episode 3 (angol)
Episode 4 (eredeti nyelv)
Episode 5 (angol)
-
Mi ez a hülye kérdések fóruma?
Természetessen azért akarta kinyitni a régi kopott ajtót, mert a korrózió miatt megrosdásodott az ajtó belső felén a fém váz és meg akarta pucolni, nehogy az arra látogató emberkék megszolják Frag-et hogy miért ennyire rendetlen. Sajnos csak 73-as szint fölött nő ki a játékosok 11. ujja ami van olyan pici hogy az ajtó alá befér és amivel meg lehet húzni a biztonsági gyerekzárat, mert Frag véletlen kizárta magát és pájszere meg éppen nemvolt kéznél
-
Na vége lett aden siege-nek. Bár vesztett az oldalunk és nem voltak őrök, mégis sikerült megvédeni a várat. Excal1burral volt egy véletlen baráti találkozásunk a harctéren, de csak eggyikünk maradhatott életben 
-
NP! tegnap en voltam, ma meg Flash, de maskor is
-
az utolsó sor és az első között 3 óra eltérés van
-
Hali még mindig a vidik után kutatok de semmi addig egy két jó fajta AMV
neki honnan vannak meg ezek a részek???
falnak fussak vagy mi??? (a zene sz*r)
asszem lehet megtaláltam a vidiket így keressetek rájuk--> Lineage: The Cross Rancor episode 1-6 ig asszem -
Ja hát igen xp zni akartam bent csak 73 alatt ugye nem lehet felvenni a questet így nem tudod kinyitni. De valaki bejött Ssky al (asszem truby) és kinyitotta nekem szal kössz még1x:) Remélem ma meglesz a 73 és akkor nem kell többet szenvedni. -
Az van , hogy kurvajó az ajtón kivűl is de bent meg lehet fejlődni! Te miért mész be katakombába?(azon kivül , hogy elbujni a pvp elöl) -
A játék hibája, hogy nem megy Vista alatt (illetve van akinek megy, van akinek nem). -
Sorbon #64784 Lehet hogy mobok vannak bent, amikért lehet hogy xp-t kap, ami lehet hogy kell a fejlődéshez.....de ez csak TIPP 

-
Gondolom azert hogy bemenjen
-
PhoenixKnight #64782 miért akarod kinyitni ?:O -
ErrOrHUN #64781 az hagyján, de összevissza 2x mákolt be antharas :D szegény detto kapott olyanokat, hogy 9640 hpja volt és antharas 9645-t ütött :D -
basszus 50perc xD
emléxem mikor először mentünk ica+meg a soa 2 allyval mentünk giran siege után és hajnali 7kor kezdtük és olyan fél 12kor öltük meg :D -
Monoton #64779 sziasztok
egyik ismerősöm feltette a vistat és miután elinditotta a játékot nagyon laggol es minden teleportnál criticalt kap
namost a vistában a hiba vagy a játékban? esetleg valamelyik driver?
ha találkozott vki ilyen problémával es sikerült megoldania az lécci irjon vmi okosat
köszönöm -
Valami 73+ os kari franzon pls help !/%%!/%
Nem tudjuk kinyitni az ajtót paganba valaki jöjjön már azt nyissa ki :::
Kifizetem az utikölcségét^^ -
Kipletykalod a klan titkokat, ejnye-benyje:P Fekete pont... -
dragster #64776 50 perc alatt anti az szép idő. nekünk 11 partyval 3 óra volt o.O Mondjuk kb fél óra ment rá a lasthites partyra. Be is aludtam közbe 1 kicsit...időeltolódás ilyenkor nem jön be.
-
var #64775 sztem nem is tudja mi a különbség off meg aközött amin játszik -
Hát ha pl Officiálon lennél 79 es Summoner tuti ismernénk! Ha free szerveren játszol akor meg kurvara mit tudjuk mi ott hogyan kell. Nyald ki a gm fenekét vagy küldj a számlájára egy kis zsetont!!
Hogy lásd milyen kurva rendes vagyok azért leírom nálunk Premival Islandon esik a Dinoszauruszokból. Ha kideról offon játszol elárulom azt is melyikből. -
Spitz #64773 Sziasztok! Szeretnék feltenni egy kérdést!
Elértem a Lv79-et, Arcana Lord vagyok, de nincsen Feline King konyvem:s
Honét Tudnám beszerezni?:s
Pls Help.
-
Sanca #64772 Grat! Nekunk is sikerult tegnapelott, ugyan igy 9 partival. Asszem 50 perc alatt nyiffant ki anthy. -
1 óra 20 perc alatt. Kicsit sokkkal könnyebben mint multkor. Ráadésul nem is haltam ehhe:)
-
Rorgosh #64770 Szia! :)
Csak a fesztivál is sealstone-okkal működik... Ami elszáll a lecsóba, ha az a menet nem volt jobb, mint az előzőek.... És itt jönnek képbe a botcsordák...
Talán nem véletlenül akart az RM az utolsó percekben is selstone-okat venni...
Ettől függetlenül: gratulálok a sikerhez. -
ez lol :D -
A 63cMaffia clanban mind a 17 tag magyar?
Ha tud valaki jó tőrös, vagy íjászos videokat, az linkeljen be párat létszi. Priv-is jöhet. Thx!