88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Gordi ezután a megjegyzésed után úgy gondoltam ráhagyom az L2-őt de elötte avval kezdem hogy egy mid grade-s life-al megpróbálom betörni a fegyóm. Mivel nem sikerült inkább fojtatom, és ez az egész is a te hibád! 
U.I.: Baszus ráadásul még világít is...[#boxer]
[IMG]http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1185830968.jpg][img]http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1185830968.jpg[/IMG]
[IMG]http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1185831174.jpg][img]http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1185831174.jpg[/IMG]
[IMG]http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1185831285.jpg] -
ingy3nfr3g #64846 l2j illegális?
ergó fellehet jelenti egy l2j-s servert?
-
áhh fennét..még meg is köszönik :D -
KisEmir #64844 Nem is az accokra gondoltam hanem az adénára ... pl.: a sok kis kínai farmer a blizznek állítolag több millió dolláros kárt okoznak! -
Nem kárt okoznak nekik hanem azzal hogy deaktiválják az accountokat komoly haszonkiesést csinálnak NC-nek. -
lol :S -
KisEmir #64841 1.)Nem rossz 5let :D
2.)A farmerek hogy bírnak több milliós kárt okozni az NCsoftnak, tudtommal az Ncsoft nem addel adénát? -
inkabb azt ird hogy deaktivalom a tobb ezer accountbol allo botseregem :D 1 accot sztem leszarnak, de azer tobb ezer az mar meglatszik a koltsegvetesen -
KisEmir #64839 Hát igen a kedves NCsoft, de szerintem ha hatásos akarsz lenni írd oda a levélbe: Hogyha nem kapok normális választ dektiválom az accom!
erre ugranának biztosan :P -
Irtam az NC soft suportnak már 5 napja. Egy autómata választ kaptam, hogy rögzitették. Majd a köv levélben menyek a FUNSITEokra vagy a forumokra ott biztos segitenek.
Csak , hogy értsd menyire szarnak rá idézek a levelemből: "I try to get info from fun sites and Forums, but they cant help maybe the korean official know something."
NEm értem miért tünt el és miért nincs meg innen senkinek ha nem 65ezer kommnet lenne végignyálaznám... -
A Fresh Start
The once halted Lineage 3 project has started to roll again.
NC Soft representative Kim said, "It is true, I was shocked when we had to stop the development of Lineage 3 in May; However, we are going to start all over on January, 2008. We are going to put all of our online gaming technology we've earned through the past ten years into this project." He then stated, they will NOT be using the Unreal 3 Engine, but creating their own.
The Lineage 3 Project will begin next year January 1st, and will be announced to the public in 2011.
So we're all in for the long haul. Anyone putting off finding another game for Lineage 3 is out of luck. Fortunately, for some of us left still able to enjoy Lineage 2, with the licensing of Lineage 2 to SEA Asia, there will be new Lineage 2 servers released (South East Asia at first, then the US and possibly Europe later). So we won't be totally out of things to do.
-
miért?!?! MIÉRT!!!!!!!!!!!
hol van az leírva hogy a qrva európaiak nem élvezhetik rendesen ezeket a filmeket???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

----
Gordi tudod hogy nem offic os vagyok :-/ mégkérnéd vmelyik gm-et hogy foglalkozzon ezzel az üggyel csak tud vmit intézni.. -
KisEmir #64835 Én képet láttam hogy +3-ra nem ment az a gyökér Humu (ezért kérdeztem) -
Sikerült szereznem, már nem kell köszi :) -
szerzek neked holnapra meglesz ;) -
na nekem elegem van baszki! kell egy bot nekem is! ehh. de legalabb egy zoom hack
:)
-
Be van tanulva nekem is, azon kívül kellene még egy
-
ha csk craftolni kell nekem be van tanulva, abban tudok segiteni -
WTB Feathered Hat Recipe 100%-os, akinek van vagy tud PM ingame meszitibi
(Sieghardt)
-
köszi szépen -
megmarad -
megmarad, feltéve ha nem upgradeled -
hali ha BS-nél exchangelek egy +4es Ds fegyot egy masik Ds fegyora akkor a +4 megmarad, vagy elvész? -
MErt gyökör vagy looooser)::) ne is gyere pécs közelébe mert letépem arcod:)):.
C2 ben volt 90% c3 óta 100% os se több se kevesebb. -
var #64823 mondjuk az is igaz, h www.lineage2.com vmi enhance menu és ott van h 3ig 100%...igaz 78+os skillekrol meg nem hallott, mind1 -
Videót aztán mindenfélékről látni, de beszélni még senkivel nem beszéltem aki +3ig bármit is betört volna -pedig ha csak egy is történt volna (offon!!!) hangyányi visszhangja lett volna -belépéskor, amikor azokat az 1-2 mondatos infókat írja, ott is szokott lenni hogy +3ig halál nyugodtan rá lehet nyomni -naja, egyberuháknál meg +4 
-
var #64821 lol ez a 3-ra enchant poén -
Ez már tripla post volt 
Sanca: Gratulálok valakas raidhez
Cobra: safe enchantot +3-ig emlegetik de azt tudni illik, hogy a +3. enchant csak 9X %-os. Én már láttam videót ahol a gyerek a bopját akarta felnyomni, de az már 2-ről 3-ra menet betört
-
Jolvan válaszolok...
safe enchantnak nevezik a +3 ig (egyberészer ruciknal +4 ig) történő enchantolast
Valamint a Blessed Enchant scrollal valo enchantot ahol fail esetén nem törik be a fegyo csak a +ok tünnek el..
Szivesen.
-
KisEmir #64818 A Safenchant elvileg a biztonságos encsántolás, csak azt nem tom hogy van-e vagy nincs, ha van akkor +3-ig? -
ErrOrHUN #64817 no para, mi mindent megdöntünk :D -
"Nem fogok 3453453453 hsz-t visszaolvasni." ennek alapján te hogy várod el tőlünk hogy válaszoljunk ugyanarra a kérdésre 3453453453-jára? -
nah az a nem semmi ! gg -
Grat Sanca (meg persze az allynak).
Safe enchant nem a +3at jelenti? Merthogy addig biztos nem törik be. -
KisEmir #64813 A safe-enchantot a sok free szerveres barom arcú(GM) találta ki, vagy van offon is? -
Sanca #64812 Teonon kifektettuk valakast 1 allyval. Ha jol tudom NA server-wide global record ido alatt, 95 perc :) -
KisEmir #64811 De ha van kérdésed én szívesen válaszolok :P
UI.:Bocs a dupla postért! -
Ertettuk csak menj el innen ASAP, es vissza se gyere 
KKTHXBYE -
KisEmir #64809 Csak 4 oldalt kellet volna vissza menned !
Vagy esetleg használod a ctrl+f-et?(firefoxnál ez a keresés mód egy lapon!) -
Romel #64808 Már bocs van eszem. Nem fogok 3453453453 hsz-t visszaolvasni. Fikázni a másikat tudjátok. Bunkó stílus rulez ugye srácok? Ja és tényleg bocs kérdeztem... Amúgy thx a korrekt választ az üzeneted második felében, elsőt hanyagolom :P