88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    NA ENNÉL ROSSZABAT NEM IS KAPHATTÁL:) Szerintem a játékban a HE az egyetlen akinek egyáltalán nincsen mágikus támadása de még egy fél sem.
  • gPROject
    óhhh, a 2 alsó kép uaz
  • gPROject
    hát lecseréltem, párszor :)

egyik se valami jó, de egyenlőre ez a legalsó maradt, mert már nem találtam több 52-es mid stonet :DD
  • gPROject
    jah 1percig tart és kb 3-4 perc vagy több, mire újra használhatom
  • gPROject
    szerintetek érdemes megtartani ezt a spec tulajdonságot vagy próbáljak másikat hátha lesz jobb? :)

nem hinném, hogy ez nekem annyira jól jönne
  • Looooser
    vcabal? mercury chanel 16-on megtalálsz
  • KisEmir
    akkor nem dobom ki:D te mindig lelket öntesz belém :P
  • Nethyrrea
    jó kaszt csak egyedül semmire nem mész szintezésben.... nemhiába cabalozok most, ott nem függök senkitől
  • Gordis2k
    Miért te is kezdő l2ző vagy? Ezt nem tudtam... De igen egy szenvedés lesz az életed gratulálok:) Viszont tank leszel az nehezen hal hurrá:)
  • KisEmir
    Akkor most dobhatom ki a 40lvl-es palám :/
  • Looooser
    tudtam én hogy a bd egy jó kaszt
    monnyuk nem nagy tank de legalább erős
  • macleod2005
    Siegharton van kezdő karim, ha gondolod, mehetünk partyba, én 17 es dark fighter vagyok (egyelőre). A nvem ott : Noitora
  • Gordis2k
    Sieghart telyesn lekorlátozodot 70+ os szintre ezért kihalt! Bishopot felejtsd el első karinak L2 ben javaslok:
    Ember kaszt Törös/ijász/gladiator
    Törpe bármelyik
    Ork Destroyer esetleg tyrant
    Darkelf Blade Dancer(kiváló választas) törös/ijász
    Elf sword singer(azért az nem könnyű) törös/ijász

ezek mindegyike jo kezdő kari mert egyszerüek, jol haladnak és viszonylag olcsó a fentartásuk+ buffer kari nélkül is jol szolozhatoak amig nem lelsz barátokra.
  • KisEmir
    Nézd a jó oldalát hogy kihalt a sieghardt legalább nem veszik el az undead mobokat elöle:D
  • MeoH #64955
    Hali! Hat sztem meg most valts szervert, mert Sieghardt eleg kihalt, es mar nem ott van a legtobb magyar. Franz vagy Teon, mind1ken talalsz magyarokat szep szammal. Ha joltom Teonon van konkret magyar klan is, Franzon kicsit szet van szorva a nep. Bishop jo kari, magas szinten kapkodni, fognak erted. De addig el kell jutni es a ha nincs 1 fix partyd akik visznek, az nehezkes, mert a solo az kicsit suck... Ill. pvpben first target leszel:P
  • Ice085
    Sziasztok!
    Már régebben is írtam ide mert szerettem volna karit venni de végül úgydöntöttem, hogy kezdek én egyet. (ezúton is bocsánatot kérek attól akinek nem válaszoltam az ajánlatára de nemtudtam mert nyaralni voltam :))

Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy szerintetek megéri-e bishop karit választani (most fogok kasztváltózni és elsőnek gondoltam megkérdem) mert ugye a bishopot húzni kell és nekem nagyon úgy tűnt h elég kihalt a szerver :(.!?(sieghardt-on vagyok. úgyhallottam ottvan a legtöbb magyar) Míg eljutottam 19ig, talkingon 2emberrel találkoztam :S
    Ti a helyembe kezdenétek első karinak support karit?
  • Sorbon
    Lineage2--->system mappában megkeresed options.ini fájlt kettőt kattintasz rá és átirod a felbontást 1024*768-ra. Elment és kész. következő inditáskor az átirt felbontásban fog elindulni.
  • GamerAdams007
    gratz, roviditve
  • Sanca
    Alt+x a jatekon belul -> options -> 3.ful(asszem game a neve?) -> initialize
  • Chryst64
    köszi Gordi! :)
    jah mi a tokom az a GZ?
  • gPROject
    nyomj alt+entert akkor kiteszi ablakba és akkor széttudod huzni amíg nincs meg amit szeretnél :)
    azutan állítsd be rendesen a felbontást és nyomj egy initalizet az optionsben
  • GamerAdams007
    Ok köszönöm, megnézem ezeket a helyeket, melyik milyen.
  • ddavid94
    hy all!Ma tettem fel a Lineage 2-t aztán az optonsban felbontást változtattam és utána oldalt nem láttam,hogy options meg ilyenek(olyan mintha jobbra eltolódott volna a kép)mit csináljak pls! segítsetek! már újra tettem a game-t de semmi változás.Hogy tudnám visszaállítani normálisra??írjatok pls ide vagy a [email protected] e-mail címemre és jó lenne ha még ma választ kaphatnék mert szeretnék játszani de nagyon.
  • Sámán
    Nem mondtam hogy nem ő szakította meg, csak hogy utána te okéztad le. De tredet megszakítani nem olyan nehéz -nem feltétlenül kell hozzá sétáló sem. Egyébként ahogy nézem nem vagy egyedül a dologgal. Hero csati:

• gPROject
    én crypt of disgrace(schuttgart) förnyékén vadásztam azon a szinten
    gorgon flower garden(giran felett) és plunderous plains(szintén schuttgart) se rossz
  • GamerAdams007
    GZ

btw: nem tudtok vmi jo helyet fejlodni 32 elf archernek?
  • KisEmir
    Uh télleg GZ
  • xt198
    vazzeh :o
    gz
  • KisEmir
    Nekem eszembe jutott valami ezekről a képekröl nem is véletlenül :)
  • gPROject
    asszem nem kockáztatok tovább:

közbe a life stonet is kicseréltem
    jó szemétség, hogy 220k(gondolom magasabb szinten több) augmented-sítés(vagy mi)
  • gPROject
    köszi
    royal member már soxor voltam, de ilyet nem kellett csinálni
  • GamerAdams007
    Gordi remélem ez felvidít
  • Facek
    a legjobb mikor mész monsterre és csak ugy tradelnek rád a botok :D
  • Gordis2k
    Oké vipi de honnan tudta, hogy megszakadt a tradem? Onnan, hogy ő szakitotta meg és ezért tudta mikor tradeljen rám! Nem tudok aludni...
  • Sámán
    Ha jól értelmeztem nem bug... a második tradet valsz leokézta, csak ugye a "villámváltás" miatt nem nézte hogy kinek okézza oda a fegyóját...
  • GAthersw
    Ezt tudom, nekem mikor anno még C1ben bannolták az első accomat még azt is írták, hogy totál kitiltanak a szolgáltatásból, írtam levelet, hogy ez most vicc, veszek új accountot és akkor is szivatnak és írták hogy igen, mondjuk vettem accot és kurvára nem csesztettek. Azért tetszett ez a ha szerencséd van akkor csak az accot, mert a srác előtte úgy kérdezte, hogy csak a karit vagy az accot is és erre írta, hogy ha szerencséd van akkor csak az accot :D
  • Facek
    vagy ami az ncosoftos accon van(sry a dupla postér)
  • Facek
    Az osszes accountot amit te fizetsz be lehet bukni
  • Cobra.
    Szerintem ezt írd meg a petitionba, főleg ha tudod ki tette. Ha valóban bug, akkor talán vissza is kapod a fegyvert.
  • Gordis2k
    És egy fontosabb!!
    SCAMMER:
    Egy uj scamelés áldozata lettem ma!
    Ugy tunik ha valakire spammeled a traidet az meg tud sakadni.

Állnak a WHban és figyelik mi történik: pl én kivettem a fegyot a kezemból ezt láták sejtették , hogy traidelem a meletem állora. Traideltem a fegyomat de megszakadt rá 1-2 secre jött az uj trade és persze nem néztem meg ki az mert logikus, ki a tököm traidelne rám ha nem az akivel megszakadt. DE! Persze a scammer küldte a második tradet mert azzal is szakitotta meg hogy nyomkodta talán botbol auto trade....
    Buktam a +7 es c-s duálomat 17-20 milla minusz és nincs fegyonk:(:(