88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hy Warsmith's mold recit lehet valahol szerezni?
Olyan mati kellene nekem...
Vagy azt torpe nem csinalhat?
Sehol nemtalalom dropkalkulatorral... Help pls. -
egy fraszt
en toroltem a GG konyvtarat, es check files. utana ment... -
Kerio 4el is akad(t). -
KisEmirtől kaptam egy linket érdekes lehet!
Transformation -
Zonealarmmal meg talán a Panda tűzfalával akad össze a GG, ha jól rémlik. Sajnos nem elég a tűzfal kikapcsolása, uninstallálni is kell ezeket. -
kapcsold ki a tűzfalad csak a vírusírtó menjen....
-
Igen a GG jelenleg a legnagyob hányadék ami létezik védelemre telyesen használhatatlan és minden játék csak szar vele. Segiteni sajna nem tudok.. -
Glesthor #65002 hello!
szeretném kipróbálni a játékot. arra gondoltam, hogy megnézem a dolgot trial verzióban. letöltöttem. a gameguard állandóan bezavar! nem akar elindulni a játék. azt írja, hogy az "update" nem sikerült, mert valami gond van a tűzfallal, stb.... de a tűzfalnál nincs probléma. van valami ötletetek? -
Azt irták forumon(egyenlőre el sem merem hinni annyira jo lenne), hogy siege és fortres pvp és egyéb ittani pontok leszenek!! A koreai arc szerint még valami rang is jár érte. -
Valaki tudja már, a statban ahol a PvP, Karma, bla, bla van. Az alatt szerepel 8 új dolog az mi?
Mit fog számolni? -
:) köszi -
Sorbon #64998 Gordi megtörtént. Bocsi de csak 7-kor értem haza 
-
Kamael 1.
Kamael 2.
NAGYONNAGYON Kamael! 3.
Na eeez is Kamael!!
Amit látunk nem telyesen fedi a valóságot , de nagyon sokmindent láthatunk ami klasz végre valami a kamaelekről! Azért mondom, hogy nem pontos mert az elméletem szerint pl a 3. videó a koreai elopot datapack alapján egy free szerveren készült! Alapjába véve viszont ez amit látuk az ami lesz:) de ha jól tudom csak a csajnak lesz skillje a nyilpuskára és forditva.
u.i. Error ami késik nem mulik:) -
ErrOrHUN #64996 az hogy jézust játszik, nem jelenti azt, hogy előnye származik belőle. anno itt aggódtál, hogy misselek rá meg stb, hát +10 range magasságkülönbségre nem sokat fogok :D majd ha úgy röpködnek mint a wyvernek, akkor elkezdek aggódni -
1. A lebegés mint cselekvés nem tartalmaz viszintes mozgást. Ez repülés!
2. És hol olvastad pl. az én 64991 es ketővel ezelőti kommentembe.....
" lvl76 on kapja az átalakulási képeségét" a szó transzformáció lefordítva átváltozás , átalakulás. -
KisEmir #64994 Tudtommal a Kamael lebegése az egy transzformáció, leggalábbis én azt olvastam. -
IGEN Meoh!! A necro summonja is repül! Fog az még magasabra is:) És igen szerintem is a törpe Forrteres védő npc és ahogy irtam abban is egyet értek, hogy ez csak egy video:). A lebegés csak Fügőleges mozgás! Ha megőrülsz az amit látsz akor is repülés!!:):)):) Hogy egyenlőre nem magasabbra hát csak idő kérdése:) -
Hmm Skacok ez 1 sztoris ingame video, amit a koreai gmek keszitenek. Ebbol kovetkezeteni arra, hogy a kamael milyen eros, sztem eleg necces, mert semmi valosagalapja nincsen... A langszoros torpicsek sztem csak vmi uj npc lesz, de zsir durvan kuldi. A kamael meg mindig nem repul, az hogy 10 centivel lebeg a fold felett az nem repules. Ha megis igy van akkor a necro summonja is repul... -
Igen a két démonkard tulajdonosai(amivé változol) ősi elenségek! A Kamael (és én ugy tudom minden kaszt) lvl76 on kapja az átalakulási képeségét és nagyon remélem csak a videó kedvéért olyan erősek mint a cursed weaponosak...
U.I.: Bár sajnos ncsoft sokszor bizonyitotta hajlamis istenképeségekkel felruházni kiválasztottakat... pl.: Zariche, Akamas, Herok és lvl 80 skillek -
Csak 1 Zariches ember, a másik az Akamanás.
Ez a kamael transzformáció meg gusztustalan táp lesz, ha odaálnak a két démon elé :/
Egyépként azt hittem, hogy a zariche, meg az akamana egymás ellen harcolnak, nem egymással!!!
-
De az mondjuk milyne a végén amikor a végén a 2 (tehát nem 1) Zariché s emberke ledarálja a 2 full grp ot. Majd a 2 kamael transzformációba rájukront. Ezekszerint kamael lvl 80 (?) transzformáci = nem kamael kaszt + zariché vel ? ^^ -
Akkor ennyit arrol, hogy az nem a KAMAEL!! Bassameg az a kamael és baszameg repül:) Bár még a fördfelett:) A lágszorós törpe szerintem nem az egyetlen új törpe cuc:) És kurva jó kis vidió:) -
Lángszórós törpe büntet! De a többi is nagyon durva : ct1 vid -
azé me a cimbiknek sose szoltok! fun ert mennek nem akibaszot dropert
-
Bocs de sanca nem adhat ki infot a dologról! De ahogy mondtam is über nuker groupok kellenek és kurvasok ss:)
Sorbon üzentem MSN!! -
ErrOrHUN #64984 merbazdmeg nem vagyok ott...
nekem válasz kell, gordi is beharangozta, hogy hozza az infót, aztán hullunk mint alegyek féltávnál :D -
Sorbon #64983 Nemtudom de mi szopunk egy ideje és már 6% bukta!
Forever VALAKAS!!!!
Ezt megint összehoztuk :)
-
ErrOrHUN #64982 Sanca -
ErrOrHUN #64981 Sance mennyien öltétek ti ezt le ennyi idő alatT? :D -
xD -
Monoton #64979 hja meg énis használom az effajta modszereket xD
pl. multkor egy sracot elkuldtem cry huzos kvesztre oren tanyara ami mindig mas helyen van mert ide oda teleportal xD
aztan csak néztem amikor irnak páran hol olvastam a questet mert nem találják még googlen sem
-
Magas labda volt és ismersz:) -
Monoton #64977 pisz lets go sajtos kvesztelni
-
Monoton #64976
gordi ül
-
Már megint átvered őket tudod ez a baj veled gamer... szegények kérdeznek te meg leoltod őket ferditve az igazságot amiben szentül hisznek. -
Igen mind a két skillel tud manát tölteni sét még egy inspiration nevő is van neki ami 4000hpból csinál 1000manát/sec és 108as powerrel ice+fire alapu támadás is területre! A mana burn(magyara forditva mana égés) értelem szerüen kisebbet tölt mert a lángokat nem birja sokáig a Bishop. A mana Storm(magyara forditva mana vihar) na az már durva mert ugye mint az álat akora sugari viharkörben tölt univerzum szinten manát az alinak. Sajna mások nem tudnak neki tölteni manát iletve egy nagyon lassu 30seces manareg spelje van a necronak az Anchor 30secig nem tudsz mozdulni de a manád változatlanul regenerálodik. -
Monoton #64973 ok koszi :) -
ezek nem mana-tolto, hanem mana-leszivo skillek -
Monoton #64971 csa
kerdesem hogy a bishop kaszton lehet manat tolteni?
erre gondolok:
Mana Burn
Mana Storm -
Jó lett voln az az augment, csak hát íjjal íjászként elég problémás használni :) (PR-nek jó lett volna)