88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GamerAdams007
    sorry no screenshot mer mar kileptem megyek aludni, de Teonon mar vannak malacok, sztem mostmar SHn is
  • mAilkaEVO3
    hogy halad a tour de FranZ?
    bár nem tom ott lehet indulni BMX-el?
  • Gordis2k
    Wooow klasz volt tényleg nyitok neki egy topikot : Alázunk durván egy soros mondatban!

10pont!

És én meg azt mondom, hogy igen igazad van valójában ez egy free szerver és bűnbe estem. azt mondják az új pts alapú szervered egy csoda lesz lehet még azt is kipróbálom. Csak ,hogy nehogy azt mondják mikor szidom a free szervereket: Te 0 tapasztalattal anyázol!

csak ennyit szerettem volna hozzafuzni :| tovabbi szep estet copyright by DMX
  • KisEmir
    Sajna igazad van :( még nem "aktívak"
  • Sámán
    Valaki látott már ilyen event disznókat??? Ha látna még, shotolja már le, mert úgysem hiszem el hogy léteznek...
  • PhoenixKnight
    *ha csatlakozni akartok (és itt merült le a billentyüzetem :D ) és nyugodtan lehet irni Recruit topicba
  • PhoenixKnight
    Tényleg már régota forumozok itt és nem is emlitettem :D Invincible ally ITt kell elolvasni a feltételeket ha csatlakozni akartok irni :)
  • KisEmir
    Azt nem neked szántam!A gyerek itt sírt érte ... meg persze anyázott is stb...
  • Akhi
    Már bocs ifju titan hol irtam hogy sirtam?
  • KisEmir
    Hát ehhez csak annyit tudnek hozza fuzni nezzel maskor oda jobban es nem sirni kell az itemert hogy adja vissza ennyi!(már fenyegetést is kaptam a köjöktöl de leszarom mivel ott a palám leggfeljebb annak jo lesz az a 11 milla!)
  • darkmenx
    "Mr. Gordi takarodjagecibahafreeserverenjatszol,mertszarembervagy ur"

csak ennyit szerettem volna hozzafuzni :| tovabbi szep estet
  • Akhi
    hat ja ugy vicces ha meg forditva nem tortent meg veled en nem tok rohogni rajta miotta eladtam egy yaksat 1,3 millaert , ekkora makja meg csak annak lehet aki ket disznon lovagol eccere
  • KisEmir
    :) megvettem de el uszot a brigem :) de szerintem megérte, kaptam is a PM-et "Good Buy, you have make me to lost 9kk" de leszarom mivel árulta

UI.: Bocs a dupla posztért!
  • KisEmir
    jo nézzétek meg mennyi adénám volt! :D nah az vicces!
  • Gordis2k
    Azt hogy ROHADT mázlista.....

És, hogy krestél 11milát...

u.i.: Nem birtad megveni mert nem volt lóvéd loooser?
  • Akhi
    ezen meg mi a f..x vicces van?
  • KisEmir
    Ha az vicces mit szólsz ehhez?klick ide!
  • xt198
    :) vicces.
  • KisEmir
    Mondtam hogy tud majd connectálni???:D
  • mAilkaEVO3
    LOL Localhost FTW:P DDDDD

UFF
    Góódi vok MSN már jó és müxik
    UN :D
  • KisEmir
    127.0.0.1 tessék ez az ip amin én játszom sok szerencsét a connectáláshoz !!!!!!!
  • Gordis2k
    Ott van a # 65056os komentembe leírtam biztos müködik hisz Frozen elég sok képet rakot be!

Fragstar: Megvan az uj skill a karimnak ha belogolsz vele és még megvan akkor megnézheted kiuti a warcryt 1,5x patac 1,5x p def és 1,5x es atac speed 50 secig itt fullbufban 4 perc alat jött vissza! Full boss éxer meg minden ! 5377 a skill kod!

Viszont a frenzy és a guds sajna kikapcsolt mikor magamra healoltam és kurvára nem jött vissza... elég vices amugy egy kamael full destro+wc 80 as skillekkel:) és bishop healel:)
  • fr0z3n
    akkor mond az ip-t vagy mittomenmit :PP
  • FragStaR
    Na akkor csinalj egy orkot és nézd meg h mit ad az új skillje pls (destroyert) kkthx^^
  • ricsimaster
    Sose olvasok aláírást
  • KisEmir
    Ha rá néztél volna az aláírásomban ott egy cím!(2 hete ott porosodik!)
    Kliens már kb.:1 honapja van a kis Koreaiaknál!(Igaz PTS kliens de ha tudsz vele jatszani, akkor ki a fakkomat erdekli?)
    Mondok ennél jobbat is neked!!!!!!!!
    A saját szeromon játszogatok a kamaelel!(NA ehhez szolj hozzá!!!!!!)

UI.: így irok és kesz!
  • ricsimaster
    És ugyan hogy a retek be használod még nincs kamael kliens!! vagy tévedek???
  • GamerAdams007
    eszméletlen ez az uj interface sztem... kedvencem a hp/mp pár, baromi jol néz ki
  • KisEmir
    kreálhatok kamael szeróóóót?!
  • Gordis2k
    Az mit jelent picur?
  • KisEmir
    BIBIBI nekem szerver packom is van hozzá!:P
  • fr0z3n
    pár kép:

• KisEmir
    Connect
  • Gordis2k
    http://kamael-l2j.forums-actifs.com

egy gyors regisztrácio után minden ot van a forumon!! How to Start? cimszoval asszem.
  • PhoenixKnight

lvl 70 Top grade Lifestone :) a skill nem vmi jó
  • Tüskés
    Ez nem valami válaszoló-program volt?
  • DarkEmperoR
    Gordi! El tudnád mondani honnan töltötted le az eredeti klienst, és hol próbáltad ki? engem is érdekel a dolog!
  • xt198
    hát elolvastam.... ez nem is tudom... kicsit olyan semmitmondó..
    ilyen válaszok hogy "Megfogjuk nézni" meg "Igen valamikor"
    elég ratyi... lehetett volna érdekesebb

de ez elég vicces:
    Mikor lesz már char transfer a szerverek között usa/eu-ba? mert korában már van.

válasz erre:
    - Hamarosan, mostmár közelebb vagyunk a megvalósításhoz mint eddig.

hát grat.. :D
  • Gordis2k
    Hát később beírom magyarul ide!

Hányinger 2 kérdésemre válaszoltak az 5 ből.... és abból egyet átirtak!!!!

2 érdekes dolog volt kamael és karakter transzfer is oktober-decemberi terv...
  • daemonervosa
    50 perces volt a buli, de termeszetesen sablon válszokat kaptunk csak megint :/

akit erdekel , elmentettem kerdeseket/valaszokat.

NCSOFT DEV @ IRC