88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Na Akkor a Régi idök emlékére :D
UR ISTEN MIEN REGI KEPEKET TALALOK AZ FPTN :) -
Dehát irtam babérlevél Drotkoszoruuu. Mailka nem jött at a képgyüjtemény mailban. (ez fura mondat volt:) ) pls send again.
Te figy leszel a barátom(virtuál persze félek emberek közé menni). -
nice Sorbi:D
hmmz Gordi most babérlevél vagy drótkoszotú ? vagy szimplán háromszögletűkockasajt ? :D -
ÁVE Sorbon! Igazi romai császár feeling letél:) Babérlevél drotkoszruuu! -
Sorbon #65183 Minr egy jól fésült hányinger de legalább esett EWA is :)
-
Gumbo #65174 1. A full SG nem a barátja. pl a Józsi, Béla, Tüncsi, CSikós, Gerda, Bars, Kakktor, és a többiek.
2. Nem vagyok irígy a virtuális haverjaira -
Kis kariknak siegharton, a disznók álltal dobott cuccot 2-3 k ért megveszik giranba(darabját). Kis költőpénzt lehet szerezni ;) -
oki akkor 1500,00 HUF, deal! Adj privibe számlaszámot én meg köpetem és acc info!! -
két nullát mögéírsz és megfontolom xD -
PhoenixKnight #65131 LoL most hogy event van vmi rossz a bankártyával és nem tudok fizetni :D 2 nap mulva meg utazok el ... Végre 1 jo event és ki se probálhatom -
aalat #65130 Hali!
A következő kérdéssel fordulok hozzátok:
Az eventen szerzett buff, bsoe, bres scrollok megmaradnak az event után, vagy eltűnnek?
Azért kérdem, mert az eddigi eventeken szerzett scrollokra nem volt rá írva, hogy -for event.
-
1500forint ha maradhat a páncél! -
döntöttem. nethy eladó. -
KisEmir #65121 Ok köszi, akkor este mobokra nézek :) -
Szerintem mob, tesomnak is esett egy bow blazingben. -
KisEmir #65119 ah 2 óra kell még ahoz hogy bow-ot tudjak venni :)
a cupid's bow-ot honan lehet szerezni? -
KisEmir #65115 ha nem így lenne valszeg már az accom tele lenne lvl 1-kkel :) -
Jaja, 1 accon 24 óránként 3 bow -
KisEmir #65113 Nekem sajna a palámmal nem ment :( írta hogy enyi meg enyi idő van hátra
UI00.: bocs a két psoztért
UI01.: bocs a trágár obszcén szavakat használo posztomért -
Hozhatol létre a karikat....
egy kari 24 orára 3 fegyo..
Viszont az 1 orás ajándék fulbuff sexy:)
-
KisEmir #65109 Hát Runét kihagynám :) -
Én Rune-ban találkoztam velük, de Schuttgart, Goddard tiszta. -
KisEmir #65107 csak Dionnál vannak disznok? -
KisEmir #65106 bocs ez publikus akart lenni nem válasz :) -
Nem tudom és nem is érdekel :) -
KisEmir #65104 szal 1-2 honapig majd biztos le mennek az encsik ára :S -
Kihagyom az oltást az elejére:
Az arany színűt csak gyűjteni kell, és az event végén kaphatsz érte valami különlegeset. -
Goldenekből is valsz 50 kell... legalábbis pár darabbal semmit se lehet kezdeni...
-
Hát nekem nem való ez az event! 2might 3shild 1guidance buff tekercs 150darabból, jah és esett 2gold ami nem tudom mire jo. És annyira gáz a buff tekercs, hogy más a neve mint az edigieknek és ezért több helyet foglal a wh-ban! -
KisEmir #65100 Én mostanában szerencsés vagyok, mai fogásaim eddig .: 1xEWA 1xEAA 1xEWD 1xEAD 1xblessed scroll of escape :P -
Elf bothadsereg ezekre lett összerántva -minden kezdő város körül tömeg nyomor van belőlük... Viszont pont ott voltam amikor egyszerre midnegyiknek eltünt az íja -és csak futkostak a disznók után 
-
LOL!!! 

Most érdemes akárhol karit csinálni -kezdő cuccaira, de talán c-gradeg is meg lesz a kess -ahogy nzem minél kisebb a kari annál felplusszozottabb ijjat kap. De ez egyáltalán nem befolyásolja a sebzést... 100, krittel 300 -akármennyi a patkod. A skill újratöltődésre ható buffok viszont kicsit gyorsítanak a dolgon -uni rulez
Jah, és nagy malac nagyon kemény -fearel meg minden -a világból kifutottam
-
blah fórum csak nekem nemjön be? -
De hogy. Ezek csak a swseink, abbol a par partybol, amit felugyelunk... -
ez mi a picsa? :D
farmerinvázió? -
eloim #65094 Tegnap amíg Sieghardt állt, átmentem Franzra és ott találtam ilyen malacokat. Qrva sokan vannak, folyamatosan respawnolnak és nem kell keresgélni őket mint a gólemeket mert a városok mellett vannak :) Tegnapi termés: 1 Brez, 1 EWC, 1 EWA (kb 1 óra alatt) -
Jah, nagyon durván néztek ki!!! 
-
Sajna SH-n még mindig nem találtam őket... -de majd talán estére előbújnak
-
[URL=http://img2.freeimagehosting.net/image.php?faa4a920ba.jpg]akkor igy csak mert poen^^[/URL] -
Franz
-
PhoenixKnight #65090 Franzon már vannak :D ventin hallottam ... A baj az hogy elrontottam ma délután a fizetést(plaync) és holnap délutánig le vagyok tiltva lol