88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• fr0z3n
    hali, Sieghardt-on segitsegre lenne szuksegem pls valaki aki be van regelve megtenne nekem hogy elmegy a BS mammonhoz kisealolni par cuccot. en persze elfelejtettem regelni es nem lenne jo ha varnom kene meg 1 hetet hogy el tudjak menni utni szal pls ha valaki megtenne ezt nekem pm RedRuby ingame nagyon koszonom!
  • GamerAdams007
    Teonon 10ért sikerült, lehetett volna több is, de fáradt voltam ahhoz hogy 1 órát áruljam... tartogatni se volt kedvem, hát eladtam inkább olcsón. Végülis Emi Bow meglett belőle, úgyhogy rosszul már nem jártam. Franzon sztem kb. ugyanígy 10-20kk között lehet, de ottani árakat nem ismerem. Viszont ha jön még1 tuti nem adom el, nagyon feelinges :D
  • Gordis2k
    Ja a barom Firebird.... hogy lehet ilyen hülye..megoldva.
  • L2Goku
    Lehet hogy mele Klickelt a Leader :D nalunk mennyi ien volt:D
  • xt198
    wtf?
  • Gordis2k
    1. LOL kirugtak az ICAbol... az ok egyenlőre ismeretlen

2. Kinél van a DC robeom??
  • KisEmir
    Szal nem fog menni ne gyötörd magad vele :)
  • Gordis2k
    Minek akarsz te regiszrálni ott? Europa már büdös?
  • fr0z3n
    kell a regisztraciohoz lineage2.ph-n
  • Gordis2k
    Mihez kell neked? Bár a Cellphone szerintem a soma mobil!

Tudjátok miért jo ez az új L2 group! Angol és legalább látjuk majd menyivel többet kapnak mint mi!! Amugy interluddal indul! Milyen jo lehet nekik most ismerik meg az L2tőt.
  • fr0z3n
    kene egy Cellphone, van valakinek olyan?
  • Gordis2k
    Én egyenlőre nem tudom mi ez de valami iszonyat minőségi cuc!

Nézegetem de fura!

Tipem szerint ez egy uj L2 csoport! Tahát ahogy van koreai l2 és van NA/Europ ez most az uj világ a észek-kelet ázsiaiaknak!
  • KisEmir
    Asszem open bétára akadtam, nem biztos hogy az de valószínű!
  • PhoenixKnight
    Tudom 1ébként 2szer hibázhatsz 24 ora bann utána már csak 1et ... leirom miért nem tudtam befizetni: Bankártyán (kedden) 3100ft vol és az l2 3153 forintba került volna ...ok 1 nap bann 2. nap midnent lecsekkoltam 3500ft a bankártyán és mert olyan szerencsés vagy tesom játékát (lotr online) 10 perccel azelött vonták le hogy én megprobáltam volna befizetni.Ma meg 5letem sincs de megint bant kaptam 1 napra
  • KisEmir
    GZ! :)
    WTB salvation bow Franz-on 500k-ért !:D
  • Gordis2k
    Ha egyet hibáztál! 25 orán belül ne probáld ujra! Külömben nem engedi!
  • PhoenixKnight
    Nekem komoly gondjaim vannak l2 fizetésével (nem fogadja el a hitelkártyát) és holnap megyek olaszba és pont visszaérkezek event utáni napra :D sajna nem fogok olyan sapkát szerezni
  • VipJoco
    Mennyibe sikerült elpasszolni? Mert most jott ki nekem egy Franz-on!
  • L2Goku
    csü semö :D
  • GamerAdams007
    Nah hali nekem ilyen satyek jött eventbol, ha meg vki nem latott volna ilyet tessek akkor most megnezheti :)
    (bocs az eszakai kepert, de mire kinappalodott, addigra mar emi bow lett belole :D )
  • semo1
    A régi szép idök
  • Monoton
  • xt198
    utána pedig egy lvl6x sh :D
  • xt198
    igen volt
    őtt játszottam először a lineage2-vel...
    egy lvl49-es gladiator
  • L2Goku
    Miert neked volt valami hscn ?:DD
  • Inferno
    Nekem 3 gigányi kép és video van HSC-ről,szép emlék....most is úgy élvezném az L2 mint akkor ...ahh.
  • xt198
    nekem sajnos már nincsenek meg a hsc-s képek, azóta ujralett rakva párszor a gépem :(
  • GAthersw
    OMFG azok mekkorák voltak mikor TR DoO IC? WaR KoS zergelték Diont sztem azóta sem volt annyi ember siegen se mint ott amikor csak a falut gankelték :D Ki volt akkor még a WaRal? Vagy ők egymaguk harcoltak mindenki ellen akkor? Ez siege előtt volt nem?
  • L2Goku
    Jézusom azhitem csak nekemvan oskori kepeim :) de latom nalatokis szepen kerulnek elo :)
  • Nethyrrea
    hamár nosztalgiázunk

• xt198
    hoppá hoppá :)
    HSC ? :P
  • phalanx
    keresek*
  • phalanx
    ejj mit keresen én ott?
  • Inferno
    Na akkor én is be rakok pár C1-es képet :P .

• Gordis2k
    na majd meghalgatom minyá
  • L2Goku
    Ha valaki meg nemhalotavolna Skájvoker lajost :D
  • aalat
    Köszi az infót!
  • Gordis2k
    A régi is tartalmazta ezt a nevében kicsit másképp! Megmarad!
  • aalat
    Felteszem a kérdésem mégegyszer, így esélyesebb, hogy kapok választ is, mivel az elmúlt pár órában kicsit megszaporodtak a hozzászólások.

Szóval tudja valaki, hogy az eventen szerzett buff, bsoe, bres scrollok megmaradnak, vagy eltűnnek, ha vége az eventnek?
    Csak azért kérdezem, mert mindegyiken rajta van, hogy - for event.
  • L2Goku
    +add