88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Van ami dropra esik es nincs mana useja! Viszont azzal nem tudsz malacot olni csak disz!
GamerAdam: 3 hét?:) ez aranyos. Gratula lassan de biztosan. 3 hét? kémény:) -
KisEmir #65409 Grat!
Hehehe esett egy salvation bow ^^(nem tom honan :/ ) -
grat hozzá igy ennyi idő után :D -
Hy!
Mint azt sokan tudjátok, eddig még 1 karival sem csináltam meg a második kasztváltót. Ez adódott abból, hogy meguntam a karit, esetleg lejárt az account, és mire legközelebb befizettem már másik kaszthoz volt kedvem. Ám ez most megváltozott! :) Kb 3 hete kezdtem egy Elf harcost, amiből Silver Ranger-t akartam faragni, és ezt ma délután meg is valósítottam! Tehát íme első 40-es karakterem, Cheap Shot-os Emi Bow-al, illetve full Theca Leather set-ben (kapóra jött az event pénzügyileg :)).
-
Fiuk a sima Event Bownak nincs Mana use ja? hogy mindenki arulja. -
Ahh megvan ofc. -
Fiuk mirejo ez a 15 Shadow item Exchange Coupon : D Grade? Ezel tok valami D Grade hulyeseget csinalni ? vagy wtf? -
KisEmir #65403 kösz!
PAINT FOREVER! -
Jó az új logod CsöpEmil! -
KisEmir #65401 pfúj ronda sétálosok! de legalább van már 6 g.apiga-m :P -
Ez azoknak az aljasoknak szol akik használnak sétálot!
A malacos quest a köv képpen müködik sétálóval!
a 31 es végű malac prioritas low alap malac
a 32 es végő malac prioritas high golden malac
a 33 as végő malac prioritas high és combat heal open skill Paradon mert a 33as malac ha meglovod paradonal átalakul nagy malacá!!
a 35 os is gold malac
GAZDAGODJATOK TESTVÉREIM! -
Van még egy alternativa! Regeltek trial accot és azzal farmolnak 24 orankent 3 orat! És amelyik acon a végén mielöt lejár a legértékesebb cucok vannak pl 76 high lifestonok meg EWA azt befizetik hisz ugyis kell nekik mindig uj es igy ingyn van mert kitermelte eventből az árát sőt! -
igen a SUb 100% telyes értékű kaszt mintha mindig is te lettél volna:)
Én pl MM vagyok mainban 78 és a subom ST(necro) tökéletes gyilkolo gép mint az apja(MM)és a DC(WC) részem is egy elegéns(elf) ork:) -
szal akkor a heroságot félretéve, a subclass is egy teljesértékü class lesz? (nem terveztem hero lenni, csak érdekelt) megmaradnak a repu pontok, meg a pvp/pk statisztika? -
Na várj:):) mit értesz az alatt, hogy a subod lesz az igyzi kari?:) Nem választottál te osz karit a herosag kurvára nem számit, abból csak 1 van minden honapban és hidd el ha mondom szart sem számit jó vagy e! Mocskos szertérő feedelés az egész! Akinek több noobleja van meg feed karija az a kutya baszik!
Fejdisz ugyan ugy mint ahogy a scrolok beváltod és mákod van, goldeneket csak az event legvégén lehet majd! Nagymalac meg jön azt öld meg! -
bocs a dupla postert, de hogy lehet az eventből fejdíszeket szerezni? és a goldeneket hol lehet beváltani? és szupernagy malacot hogy lehet csinálni a pardonnal, elsőre kell meglőni, vagy overhitre? -
ezt csak azert kerdeztem, mert base classba olyan karit valasztottam, amivel lehet haladni és farmolni, és úgy terveztem, hogy majd a subbom lesz az igazi kari... szal akkor most kezdhetem előlről az egészet... :( -
ezaza interlúdos izé? :D -
A nooble az minden subodra vonatkozik! Visszont a hero dolgokat már csak a MAinra tudod! -
Sziasztok
Ha megcsinálom az első subclassomat 75-re, és megcsinálom a nobless questet, akkor a nobless buffokat használhatom subclass-ban is?
ugyan egy a kérdésem lenne hero buffokra is, meg hero fegyverekre. használhatom őket subclassban is? vagy a subclass az csak munkára való? -
GRR :D:DD
Na ez jo -
fr0z3n #65387 Ezt egy karival szedted ossze? :P
-
NEm ezek nem trial accok! -
az veri najsz :D -
NA a MAi Baium raid eléggé uncsira sikeredett.. Az enemy visszavonta a war-t és próbál feljönni TOI 13-ra de RM csak a nevét szinesíti rajtuk...
Volt szerencsém a tömegben elnyomni egy tempest ami csak a vörös embereket sebzi... Íme az eredmény:
-
fr0z3n #65383 ez mind trial acc??? ha igen hogy a szarba adja at a cuccokat tölluk maganak?? -
markszabi2001 #65382 hello hol lehet letölteni mert nem tudom . Kosz elöreis -
Nah első full craftom :)) Most próbálom eladni :D
-
Gumbo #65380 hát ugye a nincsenek csíterek és bugok dolgot nem gondoltad komolyan... -
Sorbon #65379 Nem rossz ez az event. A mai termés:
-
jaaaaj és a lagot kihagytam sry:( :DDD -
hmmz nincs csiter és bug ? hmmz te hol élsz láccik még fijatal vagy és naív :P -
jajj te.:) -
Amugy ez hogyjon a gyerek commentehez?:D Nemertem en! -
vazze ez télleg jó, és free? :D
-
Na megkattant a kurva GG... Mindegy hányszor restartolok vagy törlöm 1 kliens indul el max... -
Amugy is az a szerver nagyon bugos és tök lassan jönnek az updétek. -
Kisemir ezt ne pls azért ne hirdesd köszi.
A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte. -
KisEmir #65370 Itt egy nagyon jó szerver nem L2J lagg alig van, több ezren vannak fen egy szerveren, nincsenek csiterek buggok!!!És folyamatosan frrísitik!!! -
dmtuning #65369 sziasztok hétfön lesz emg nekem a lineage 2 nem eredetiben hogy tudok vele majd játszani?