88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• DST
    sanyiiiiii köszike sokat segitetél:D
  • sanyiiiii
    Ugy hogy szépen fizeted a havi tartásdíjat az NCSoftnak...
  • DST
    Hello azlene a kérdésem hogy tudok off szerveren jacani mekurvra nem tom :)
  • eloim
    igen ezzel tidztában vagyok, de mint tudjuk, ha nem nyomom 24/7 az XPzést, akkor kb még 3-5 hónap, amíg meglesz a 78 (és akkor még nem is suboltam)...

addig meg maradnak a lifestonos kisérletezgetések, hátha sikerül ugyanezt megkapni passzívban
  • Gordis2k
    Igy, igy nem melékesen létezik a kard skill passzivban is:):) de alaban 78 on már szinte nem is használ manát a BD komolyan.

Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta.
  • Sorbon
    Grt!!!
  • L2Goku
    Ohhhh Yeah:)
  • L2Goku
    Csalooo :) Csá :)
  • mAilkaEVO3
    minden BD álma ? lvl 78 és megkapod passivként :P és iszonyat állat hidd el :P
  • KisEmir
    Mennyibe kerül egy YaksaMace minden plusz nélkül?
  • Cobra.
    Ez elég baromság, GG NCSoft...
    Még ha 2 perces lenne, mint a táncok, talán lenne értelme, de így nem sok.
  • eloim
    Ja igen ez kimaradt: 1 perces a skill (sajna nem buff), és 5 perc a regenje (buffokkkal talán levihető 2 percre)...
  • eloim
    Az álom

talán most már sikerül...
  • Cobra.
    Miért, ez nem buffként megy fel? A 62 mana túl soknak tűnik ahhoz, hogy kapcsolható skill legyen.
  • eloim
    Minden BD álma... lenne, ha passzív skill lenne, így viszont többet eszik, mint amennyit nyerek rajta :(

http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/augment1187041434.jpg[/IMG]

u.i.: bocsi a dupla posztért, még ismerkedem a képfeltöltéssel :D
  • KisEmir
    Köszi a segitséget :)
  • xt198
    szeki elkaptál vmi fos vírust... msn-en.
  • xt198
    én tényleg becsülöm a tudásodat és kurvára leszarom hogy milyen a helyesírásod ellehet olvasni, csak az köt bele akinek nincs jobb dolga. mennyetek ki szívni friss levegőt hahó! IRL!
  • Gordis2k
    Mert te tudod milyen szomorú gyerekorom volt:( se suli se tankönyvek:( a sieghardt szegény bolondja:(
  • xt198
    én megbocsájtok neked gordi :)
  • Gordis2k
    Közönséges mob! Pl ivory alatt elég nagy esélyel!

Elnézést ha valakit vérig sértettem az esetleges hibákkal. Szégyelem magam de ellenálhatatlan késztetést érzek arra, hogy segítsek...tudom taplo vagyok és analfabéta.
  • KisEmir
    Köszke!

Valaki megtudná nekem mondani miből esik a salvation bow, malacból vagy közönséges mobokbol?
  • GamerAdams007
    grat :)
  • KisEmir
    Hello!

MUHAHAHAHA kifogtam egy Golden Circlet of redemption-t :)
  • Gordis2k
    Sejtettem:)

Nem szeretek annyira kis karit huzni! Illetve 0-40 az nagyon lazán akárhányat de a quest...........hányás:(

Gumbo: Könnyen meglehet, milyen szomorú igy válasz nélkül maradsz.

u.i. Bocs a hibákért SAJNÁÁÁÁÁLOMMMMMM.
  • Chear
    Gordi!

Egy hétre átugorhatnál a Teon-ra, legalább jönne egy kis repupont a klánnak. :DDD
  • Gumbo
    hogy ha neked a +X str/dex/con -X str/dex/con formátumokat nehéz leírni helyesen, akkor ott gondok vannak.
  • KisEmir
    hehe nekem a 15 napos GC nem ért semmit mivel lejárt, az ncsoft persze baszik válaszolni a levelemre!
  • macleod2005
    Én amikor megvettem dobozosan, nekem úgy nézett ki, hogy volt az activation card (30 nap), meg adtak egy 15 napos kártyát is ajándékba, azzal meg lehet oldani hogy ne kelljen rögtön time cardot is venni.
  • Gordis2k
    Akinek kell tudok intézni Time cardot. Ha nem tudod megoldani máshogy 2honap 6k forint és mailban küldöm a pénz megérkezése után kb. 1 orával!

Akit megsértetek a helyesírási hibáim azok ne rendeljenek, ez is csak egy haszon nélküli segitség.
  • GamerAdams007
    Megnéztem, Dionban is csak D-grade-es van... De mar talalkoztam egy csavoval, pont bement dioni clanhalljaba, es onnan tudott nekem adni C-s mp elixirhez recit.
  • Gordis2k
    Az NCsoft a következő képpen működik:
    Nem elég ha activálod az accod neki tudni a kell mivel fizetsz majd!

1. Activálod az accot a bankártyáddal (3000-4500forint) és megadod nekik, hogy hogyan fizetnél have 2 havi 3 havi!

2. ha nincs bankártyád és CD-key el aktiválod azt is elfogadja(4500ftkb) De nem elég neki hiába jár hozzá egy honap!! kell vagy bangkártya vagy egy time card.. ezzel biztositják, hogy fizeted tovább. NEVETSÉGES üzletpolitika de ez van. Igy a timakard(pl 2 hónapos) aktiválja és igy 30nap+2 hoanpig be vagy fizetve...

Remélem segítettem még ha bunkó modon hibákat tartalmaz a mondatszerkezet és a szavak is!
  • L2Goku
    Fiuk hogylehet a trial accountot activalni ? mer az active nemcsinal semmit :D
  • Gordis2k
    Dion! A recept meg Klánházakbó!

Gumbo: Neked is válaszolnék, de lehet nem tudom hiba nélkül leírni és félek megsértelek a válasszal.
  • Gumbo
    Milyen dyeokat raknak a prok pvpzéshez a 78as Titánra offon?
  • csuzlee
    Még mindig eladó!!!

lvl 78 TH and 76/80% BD.

Cuccok:
    +12 Maje light Set
    +3 Bloody Orchid Focus
    +5 Crystal Dagger with Might Mortal
    +1 Tateossian Jew. Set.
    Dual Keshenberg

20-30m adena, és sok alapanyag.

Ha valakit erdekel, emailt írjatok legyszi: [email protected]

Jo jatekot mindenkinek :D
  • GamerAdams007
    Hy, valaki tudja, hogy merrefelé lehet kapni C-grade MP Elixir-t? Giranban, Orenben, Huntersben és Adenben nem találtam! Recept lelőhelye is jó lenne!
  • Nethyrrea
    neméppen, elmész dragon valley bejáratához és irtod tovább az undead mobokat.
  • Gordis2k
    Igen ezt tényleg tönkretették a faszok c5 ben el is felejtettem...plant pesze szemekkel meg szájal.. Rakult kell ölni Saints körül vagy Fettered Soult ami erős de giga xp.

Már prophetként Nagyon faszán lehet szolózni heavyben de tényleg egy jó duál kard kell hozzá! de olyan gyorsan kapja az istenbufokat, hogyha elütögeted 52ig(formorokon ez nem is olyan nehéz) gyakorlatilag 90% os fulbufja van simán party bármikor bárhol!
  • L2Goku
    Sima ugy!52 ig