88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Olyan cuccokal nem nehéz pronak lenni. Orkorra is ugyanugy vonatkozik ez, biztos nagyban hozzájárul azis, de amig egy szintén donater übercuccos HE-t istenítesz(tényleg jó videói voltak) addig sztem felesleges orkort szarozni..
De érdekelne már, szerinted miért béna orkor? Mit kéne csinálnia még? Vagy tőled miért nem jött még Da3m0n3rvOsA_first? Csak hogy tudjam mi az igazi skill.
Amig van hogy 5-10ember nem birja megölni orkort addig sztem felesleges firtatni hogy ki a skilles és ki nem.. -
-akarmennyire donater vagy nem donater dvp a legjobb HE volt offon.
-ha orkort skillesnek talalod akkor azzal csak azt bizonyitod ,hogy te meg nala is rosszabb vagy.
-dlm egyszemelyben tank és dd, jah és nemvéletlenül a legjobb DA erican. -
Jolvan bocsi ^^' -
Na probáld meg:) gondold én nem tettem? -
Amugy ha beirod a dalszoveget google-ba (meg ha reszlet is ) altalaban kiadja -

Le a kalappal.
-
ahoz skill kell hogy egy telidonatelt karival 1lövésből öljön, de ahoz unskill vki ha már 3nál több skillt kell nyomogatnia és egy ütésből ölnie? :D
gondolom dlm is nub mert 3nál több skillt használ -
csak egy összehasonlitast szeretnek mutatni, hogy mi a skill/unskill kozti kulonbseg:
erica_pvp_aug7 /dlm/ vs. Madenss_part1 /raptorcore/
jo szorakozast :) -
Nem igazán tapasztaltam, hogy igazad lenne. A karaktered pontossága nem függ a te pontosságodtól, a karaktered nem azért üt/lő criticalt, mert jó időben nyomtál egy skillt. Egy pvp kimenetele a karaktered statisztikáitól függ, illetve egy nagy rakás szerencsétől. Ha azt mondod, hogy egy isten vagy, és úgy tudsz zongorázni az F billentyűkön, hogy mindenkit lemosol, akkor sem tehetsz semmit ellene, ha rád lőnek egy crit-et. Az általad összehasonlításként említett FPSekben (a jobbakban) minimálisra csökkentik a véletlen és egyéb, játékosok által nem befolyásolható tényezőt, hogy minél inkább tükröződjön egy megméretttetésben a játékos egyéni képességei. Erre az L2 nem alkalmas.
A képletem meg nem sántít, legalább is nem ott, ahol mondtad. Amit említettél, tökéletesen beleillik. Aki donatel, mert gyorsan akar pénzt keresni, az nem kíván annyi időt fordítani a játékra, mint amennyit az elvárásai megkívánnak. -
Más: már 5. ek vagyunk a toplistán, flame nélkül!!! :P -
Különbség a walker és az ingame lvl között, hogyha egy walkeres srác meghal biztos nem ugy fogja felfogni a minusz % ot mint aki 78 ig felszenvedte a kariját 4-5-6-7 hónapok alatt és tobb órákat kell ütnie 1 % ért :P (szvsz) -
DST #65647 lol -
Kettészakadna az univerzum. -
dvp > all -
DST #65644 Nem tom 1 orkor vs dvpnek mi lene a vége??
-
DST #65643 bezony de azért az beteg hogy megölt valakit a játék miat:S -
Chuck Norrisról halottál már?
-
Akarki akarmit mond dvp volt a legjobb l2 player már ha lehet valaki a legjobb :) -
DST #65640 Szentem------>http://www.youtube.com/watch?v=q6sLv-1HlPc&mode=related&search= igaz nem shrol hanem teonrol de na jah és bocs a linkér:))))) -
most nagy butaságot mondtál, ebben a játékban is ugyanúgy szükség van a skill"-re mint akár egy fps-ben persze skill ide vagy oda ha nincs mögötte szint vagy megfelelő cucc akkor nem sokra megy vele
"Sőt, akinek a fent említett képletben írt minimális elvárások is túl nagy kihívást jelentenek, azoknak találták ki a segédprogramokat, és a donate-et."
ez is sántít szvsz, sokszor nem azok donatelnek akik olyan szerencsétlenek hogy nem tudnak némi pénzt előteremteni a piacon, hanem azok akik gyorsan akarnak sok pénzt és/vagy mert megtehetik, attól még hogy valaki 1-78-ra walkerrel huzza fel magát még lehet jobb pvp-ben mint aki 3 karit húz fel 78-ra kézzel.. ez nem jelent semmit -
DST #65638 http://reset67.hu/l2/index.php nemhalt:) -
Értem, akkor szerintem Orkor esetében egyértelmű a helyzet. :) -
Egy jatekos attol lesz "skilled player" hogy helyesen tudja hasznalni a karakteret ,legyen az siege , maspvp, oly , 1on1 akarmi.
-
BaalKain kollégát követve nálam is van sok-sok Adena eladásra szintén itemgarden árai alatt, DE csak Sieghardt-on !!
PM akit érdekel
-
Hali!
látom l2vackok behalt :( tudtok helyette jó oldalt mondani?
mert sok kérdésem van.
rögtön itt is egy: Green Soul Crystalt hogy lehet használni? Főleg az érdekelne hogyan lehet feluppolni stage 7ig. -
BaalKain #65633
Nagy mennyiségű adena eladó itemgarden alatti áron Sieghardt és Franz szervereken, pm itt!
-
Sorbon #65632 Csak kiesett nekem is 

-
Szerintem nem kifogásokat kell keresni a másik tevékenységében, hanem ha úgy gondolod, te jobban tudod, akkor utána kell csinálni, és mikor végeztél az üggyel, nyújtogathatod rá a nyelved. Addig meg igaz a mondás: Kritizálni könnyű. -
" azóta se tudta senki leverni."
A kérdés még mindig adott, ezért ő az unskill player? -
Te tényleg azt gondolod, hogy egy olyan játékban, ahol a találati arány és a sebzés stats-ok és szerencse függvénye, ott bármikor is értelme lesz azt boncolgatni, hogy az adott játékos milyen isten-skilled-player?
Karakter szintje = ráfordított idő
Cuccok, pénz = mázlifaktor, valamint egy kis figyelem kérdése a piacon
Karakter erőssége = karakter szintje + Cuccok
Én itt nem látom, hogy szükség lenne a játékos bármi olyan képességére (ügyesség, éles látás, magas intelligencia vagy bármi egyéb hülyeség), ami miatt azt lehetne mondani, hogy "Igen ez egy skilles játékos". Sőt, akinek a fent említett képletben írt minimális elvárások is túl nagy kihívást jelentenek, azoknak találták ki a segédprogramokat, és a donate-et. -
konkrétan azért mert nincs más destroyer nobless azótase. ő már c3-ban tolta a necro subját, amit szépen felbotolt nobless szintre, és mivel akkor catalyst épp topon volt, fel lett pumpálva boss éxerekkel és azóta se tudta senki leverni. -
de és azért mert ő megteszi, azért ő a nub? Vagy inkább ugy kérdezem ha ennyire unskilldemolama szerintetek orkor akkor miért hero már kb másfél éve folyamatosan? Miért nem TI vagytok inkább herok? :P -
Sorbon #65626 lol!!! -
Bluefish featuring Anita Kelsey - Been Too long
http://youtube.com/watch?v=Sjt02W947tk -
aa ez már benne van a gyűjteményben :) azért köszi :) izgatottan várom a következőt :) -
Akit érdekel Sieghardt-on Adena az irjon ide PM et. -
gordiiiiiii, MSN -
Ok most nekem kell segítség. Egy dal és kéne, hogy ki hol miért hozta létre.
Szöveg!
Seeing u there in my mind, walkig on to way there sun is shining..on the see i can feel ur eyes burning.
Na ez 90% os pontoságu HAJRÁ!!! -
gondolom GROQELL-re gondoltál
tüskés: talán azt hogy egy vele egyenértékű, vagy mint olvashatod, jobb felszereléssel rendelkező másik titánt ne együtéssel vágjon hanyatt mondjuk. vagy épp valakit UD-ben ne 3-4 ütéssel verjen le. mert ez azért már kicsit hogyismondjamcsak..... -
Lehet, hogy kötözködésnek veszitek, de azért megkérdezném: Mi mást vársz egy titántól, minthogy odamenjen az ellenfélhez, és lecsapja?