88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• xt198
    gz
  • Sorbon
    Nekem 4*-re adta be a skillt. Egy plussz MIGHT buff-al ér fel.
  • Gordis2k
    Köszi akkor most az xp spotot kérem ahol vagytok két mocskok és PKPKPKPK
  • Sorbon
    Basic options menupont alatt kell beirni:

/megcsinaltad delay0
    /gyorsan tedd ki kell a zse
    /!WTS occccsooon
  • MeoH #65694
    Mert mi skilles gyartok vagyunk...

• Gordis2k
    Skacok az istenért nem tudom megadni a sétálonak hogy amit legyártot idönkét tegye ki private shobba ti hogy csináljátok?
  • Tüskés
    Ez esetben Orkor jól használja a karakterét: be képes nyomni a skilljeit, és a tapasztalat szerint elég jól működhet a módszere, ha egy player = egy ütés. Miért változtasson, ha ez már egyszer bejött? Megtalálta az ideálist, most akkor azok izgalmának kedvéért, akik a videóját megnézik (esetleg csorgó nyállal), azoknak nagyobb legyen az élvezete? Nem a show business-be vett jegyet...
  • L2Goku
    Nefeled a jodolgokat kisdologba agyak !:)
  • pharao
    Kezdésnek nem rossz.
    Kabal is elment és már megint üres ez a fránya ventri...
    Mennék aludni de védelmezni kell a zariche-s OL-ünket mert épp az ally cov-ra gyúrja az SP-t
  • Voyager5
    Nem nagy cucc tudom de mégiscsak az első augmentem
  • L2Goku
    Te nem csztel ugylatom :D amugymeg atol hogy nincs - csak kis kepzelo erokell CSODAKRA Kepes!
  • Enosh Chan
    Benned a hiba, vagy en vagyok tulkepzett :D
  • pharao
    Az tényleg nem skill de a te írásmódod lehetne egy picit skilled. Alig bírtam kiolvasni hogy mit is akartál mondani, de lehet hogy bennem a hiba.
    Egyébként meg hova tünt mindenki ventriről????
  • L2Goku
    lvl 60 van as karik at ol a Movie k ba :D Az bizony Tenleg skill :)
  • Gordis2k
    Ha valakit érdekel ujra itt a nagy ingyenes játék!

Ismét aktiv lesz minden acount ami valaha létre let hozva L2ön:)(kivéve a trial és a banolt accok!)
  • daemonervosa
    Nájszból veszi kija zoxigént
  • VipJoco
    Hát őőő NEM!!! Amúgy aki Jó árat adna érte Eladó pm itt, de ha nem viszik el az se gáz prophetnél poén lesz!
  • mAilkaEVO3
    EVOwned :P
  • MeoH #65680
    Lefoglalva klanado jogcimen, mostantol klanvagyon(vagyis a leadere), szoval betenni klanwhba, cserebe vissza kapod a 2k cssed...
  • Cobra.
    Grat, de azért már a 17-et ne próbáld meg :)
    D-s blunt topC patk-kal nem semmi :)
  • mAilkaEVO3
    Woohoohooo :D grtaz te makkor :D
  • TruBy
    GZ
  • pharao
    Végig örjöngtük ventrit !!!
    Máááááákeeeeerrrr Grat
  • Enosh Chan
    Gratulalok :D Leginkabb az embernek azok a fegyok siekrulnek igy amelyeket poenbol huzznak fel :D
  • Sorbon
    Ez igy volt végig ott voltam mellette....GRAT te mákos!!!!
  • VipJoco
    Nah ez ma +0-ról indult még rünében mire giranba értem +16
  • daemonervosa
    dlm
    raptorcore

Goku: igazad van,en tenyleg csak muvibol ismerem dvpt. De azert lassuk be van egy pár érv ami mellette szól...maga idejeben a legtobb pvpje neki volt, es nemegyszer volt hero is, az meg egy masik dolog ,hogy többezer dollár van a karaktereben , de szerintem ez mindenkinek a maga ügye.

phalanx: nem vonom kétségbe ,hogy sikeres, mert ez látszik az elért eredményein, de sztem akkor is kaknab. Irtam mar ,hogy nem jatszok már offon ,mert nincs társaság, inkabb a megszokott csapattal irtjuk a népet, es a free server pvp videokat meg nemtartom sokra, mivel csak az azon a szerveren jatszo playerek tudják értékelni, egy külsősnek aki nem játszik a szerveren nem mond semmit, nincs viszonyítási alapja.
    ------------
  • barret
    Jah es az inventorydban csak 1 kriso lehet mindig...
  • L2Goku
    vesz az NPC nel.
  • barret
    En sem jartam jobban...
  • barret
    Ahol a kuldit felveszed,tajekoztatast adnak,hogy milyen MOBOKON es HOL lehetseges a kriso szintezese....Nightfallon pl megveheted a luxory-ban lv10-ig az osszes krisot.
  • GAthersw
    Aha és ezekkel mit kezdjek? Linkkel többre mennék.. kerestem filefronton a videócímeket sőt még googlebe is beírtam és semmi.
  • Frosty01
    hát így használtam én is, csak az a baj hogy annyit ír ki hogy use soul crystal, és annyi... semmi visszajelzés, a mob még él, a kristály kussol, és nem fejlődik. idegesítő :)
  • Voyager5
    LoL, jó hogy említed. Láttam az utolsó TRIBUNAL frapset. Szánalmas :D
    Lehet túlsok CarNaya-t néztem
  • GamerAdams007
    Ha offon tolod akkor valószínüleg a lv40en felvehető quest-ből szerezted a green soul cry-od, ez esetben a quest leirasaban talalsz információt arról, hogy mely mobokon lehet fejleszteni. Magát a cryt úgy használod mint 1 sima skillt, berakod shortcutra és elnyomod 1 mobon (ha jól emléxem akkor 1/2 hp alatt lehet csak hasznalni!). Eztán megölöd a mobot és ha mákod van fejlődött ha nem akkor kinyirsz meg1et.
  • Frosty01
    legyen szíves valaki segítsen, fontos lenne

[ui. l2vackokban sem találtam leírást]
  • L2Goku
    de tudod miert dvp ? Azert mer freen jatszotam edig :D meg amugy nemazert lesz egy ember jo pvp s mint DVP hogy a lvl 60-70 venes karikat hatbabirta loni... Ha jol megnezed nagyon ritka az ojan helyzet a DVP videoba amikor S Grades embert lo le ... Meg az hogy te csak azt a hawkeyet lattad. az nemazt jelenti hogy o a legjobb.. ha enis annyi penzt aldoztam volna l2 re mint dvp nemhined de nemnehez gyakni ugy:D
  • phalanx
    "-ha orkort skillesnek talalod akkor azzal csak azt bizonyitod ,hogy te meg nala is rosszabb vagy."

na lol így lefikázni NA egyik (ha nem a) legsikeresebb destroyerét, tényleg nem akarlak fikázni (még SH-n is összefutottunk néhányszor) de te mit tudsz felmutatni?
  • phalanx
    nézz meg egy TRIBUNAL videót, bármelyiket, nekei is szinte mindene megvan szint/felszerelés mégis elég szánalmas amit csinál, ezek szerint (a te elméleted alapján) ő valójában nem is olyan béna amilyennek látszik csak peche van és nem lő elég magic crit-et
  • daemonervosa
    A cuccoktol nem leszel pro, lattam mar videot olyan playerrol aki akinek ott figyelt a kezebe a 6os db focus meg 4 bossekszer es megsem volt tul sok koze a jatekhoz.Orkorban es dvpben csak annyi a kozos hogy mindkettonek nagyon tápos karija es hardware van, csak orkor ugy hasznalja a karakteret mint egy atlagos jatekos , tudja mi a dolga es ennyi, ettol elvezhetetlen a muvija, egy muviban az ember mindig vmi pluszt vár a készítőtől, orkornál nincs meg ez.Valoban nem tudjak megolni orkort hero UDbe, de megnyugtatlak mast sem tudnak megolni ez nem orkor kiváltság.

Azert nincs daemonervosa first mert idejekorán abbahagytam offon a jatekot, mert nemvolt társaság, es free szerver muvikat meg nemsokra tartom.