88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
postolni hova? blah fórumra? felejtsétek el. aztán lehet hogy catalyst is ezt csinálja, namindegy (csak ők 1 darab orkorral xDD) -
Fragstar szerint ezt erdemes postolni... ki-ki dontse el maga. Egy szal Titan (lvl78) es a kis kiserete kepekben, raid soran. -
BaalKain #65736 Hát mióta játszik ismerem és a kisöccsét is.
Ez kb másfél év. Nemtom mit mondjak, nekem aszonta nem ő volt, én hiszek neki, de mindenki döntse el maga.
Divatosan szólva elhatárolódom az ügytől, az anyázástól pedig mégjobban.
-
Hát kiváncsi vagyok mikor lett ilyen jóban Baalkainal, Tomi?
Ez a pöcs amugy sokunk kedvence clanwarba vitte szöszöéket egyzser aminek nagyon csunya vége lett. Rylaiba is belekötöt a marha... szerintem töbször halot mint élő.
Viszont uj célnak nem rosz feketelistára tennemminden klánál akikkel csak kapcsolatban vagyok leszek. Ilyen taplót istenem...és büszke rá érted. -
Johat "Értelmes Emberke" 4ever :D -
A 8 éves öccsének az a hobbija hogy lvl3as karikat pkz nyakra főre? Érdekes lelkü kissrác (eddig 3x) -
ErrOrHUN #65732 sztem ez a 8 éves öccse, vagyki :D:D -
A párbeszéd idézet mindenkitől bocsika érte -
Nah:) Érdekes kis párbeszéd, csak szeretném megmutatni kedves magyar játékostársaink milyenek. 2x pkzott le (eddig) kedves huncsoki baratunk, mert felvettem 2 apigajat (4et adtam vissza neki)
Malacka : anyad jol van csak kerdezem
->Malacka : azt hiszem ez megy tul minden hataron
Malacka : anyad
Malacka : az az alat aki vilag ra hozott
Gratuláljunk neki amiert ilyen kedves -
ErrOrHUN #65729 -Mit ettél?
-Kanállal... -
LoL Olimpian botozni? :D -
ErrOrHUN #65727 én inkább úgy jellemezném, hogy ő az az ember, aki még életben tartja a catalystot. Nemtudom ebben a hónapban hány herot tudott csinálni, de nem ritka, hogy összejön neki 3-4 is -
Koszi a neve ismeros volt de nem tudtam ki az :) -
ErrOrHUN #65725 Olimpián tökmind1, hogy botoztál-e valaha is :D -
hát őróla soha nem hallottam :S -
én tudok mondani másikat is: Obatala -
egy überbotter aki sztem már open beta óta botozik, és teheti mindezt azért mert GM kapcsolatai vannak NC-nél. nála nyilvánvalóbban csak kevesek botoztak, annyi kivétellel, hogy azok a személyek már a kényszerszabadságukat (értsd BAN) élvezik. -
Ki az a Jaredi? 
-
jaredi egy legenda :) -
Azért hogy letolsd azert nemkell fizetni , de a havidijert igen! -
btw tényleg igaz :D -
Sorbon #65717 Egyem a szivét a kis GM kedvencnek 
De egyébként igaz! -
Egyetétek Jaredi minden karival pro. -
ErrOrHUN #65715 mondok én olyan embert SHn, aki egy isten és sztem jobban ismeri a karikat, mint az l2vel játszók 90%a, Jaredi -
akarom mondani amikor nekem begyorsul neki belassul :P -
ugyan nem értek hozzá de én a routerre gyanakszok hogy nem tudja normálisan szétosztani a sávszélt!
egyszerű példa:
netem itthon következő: modem egy hub (router)-be megy, onnan pedig 2 gépbe.
és amikor anyám elkezd tölteni, akkor kezdődik az anyázás mert CS-ben felmegy a pingem... aztán van amikor megfordul és neki belassul nekem belassul. sajnos ezzel nem tudom mitcsinalni :S
szoval szerintem a routerrel lesz a gond -
Rollee #65712 Ok, kösz.
-
Rollee #65711 Ok, kösz.
-
Ha nem trial akkor igen (mellesleg megnezhetned melyik topicba jossz be, ott va a neveben.) -
Rollee #65709 Köszi, de kell fizetni érte? -
A tul egyszerü dolgokon tulvagyok. Most probálok trükölni de a probléma fura. Hisz a sávszél megvan de csak 50-50% ban tudom használni.
E-TECH WGRT04 -
Router nélkül kellene megnézni, illetve a routerhez nézzél firmware-t, meg áruld el mid van, hátha a típust ismerve többet tudunk mondani. -
bobbii #65706 modem restart?:)
router nelkul?:) -
[LINK] Itt van :) -
Rollee #65704 Sziasztok!
Tudna vki adni egy olyan oldalt, ahonnan le lehet tölteni a játékot?
-
Kezdek rászokni:) ismét segitségre van szükségem.
Egy olyan probléma lépet fel nálam amit nem értek.
adot a gépem és egy routerrel csatlakozik a kábelmodemre.
Na az a gondom, hogy valami lett vele és nem hajlando full sávszélel tölteni de sehonnan sem!
Chello 10mbites
580-620k va tölt bárhonnan ahol ennyivel lehet. És a korlátlan ftpről is mikor töltök 600k val jön egy szál. Tehát tolt 2 szálon 600kvl de egyszere nem. ha töltök letöltés.comról 600k val akor is 600k val megy az ftp. Töltök 4 oldalrol 100mbos filét akor a négy együt szintán megvan 10mbit sőt de egy szál egyszere max 560-620k A netem UPC megnéte 10 megásnak kéne lennie.
De az internet speed test program is 5 magásnak méri mitől lehet ez?
Köszike. -
Nem is baj mert az uj isten kaszt az MM lesz 3 vortex lol:) és területi vortex+lasitás. Amugy sem volt gyenge:) de most:) -
Sorbon #65701 De nemsokára megkapja Frenzy nerfet. Vagyis ha 30% fölé megy hp-ja kikapcsol a Frenzy. Egy ügyes bishop és..... 
-
egy orkor vs dvp-nek az lenne az eredménye hogy orkor odamenne és 1 ütésből megölné dvp-t.
hiába dvp jó, és orkor is jó.. bekell látnia mindenkinek hogy most a destro az kb olyan szinten van mint anno c4-be a necro...
nincs balanszolva -
Johh sztem ejtsuk ezt az orkor témát, mert semmire nem megyunk.