88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Nethyrrea
    postolni hova? blah fórumra? felejtsétek el. aztán lehet hogy catalyst is ezt csinálja, namindegy (csak ők 1 darab orkorral xDD)
  • Endaer
    Fragstar szerint ezt erdemes postolni... ki-ki dontse el maga. Egy szal Titan (lvl78) es a kis kiserete kepekben, raid soran.
  • BaalKain
    Hát mióta játszik ismerem és a kisöccsét is.
    Ez kb másfél év. Nemtom mit mondjak, nekem aszonta nem ő volt, én hiszek neki, de mindenki döntse el maga.
    Divatosan szólva elhatárolódom az ügytől, az anyázástól pedig mégjobban.
  • Gordis2k

Hát kiváncsi vagyok mikor lett ilyen jóban Baalkainal, Tomi?

Ez a pöcs amugy sokunk kedvence clanwarba vitte szöszöéket egyzser aminek nagyon csunya vége lett. Rylaiba is belekötöt a marha... szerintem töbször halot mint élő.

Viszont uj célnak nem rosz feketelistára tennemminden klánál akikkel csak kapcsolatban vagyok leszek. Ilyen taplót istenem...és büszke rá érted.
  • L2Goku
    Johat "Értelmes Emberke" 4ever :D
  • gwenhyfall
    A 8 éves öccsének az a hobbija hogy lvl3as karikat pkz nyakra főre? Érdekes lelkü kissrác (eddig 3x)
  • ErrOrHUN
    sztem ez a 8 éves öccse, vagyki :D:D
  • gwenhyfall
    A párbeszéd idézet mindenkitől bocsika érte
  • gwenhyfall
    Nah:) Érdekes kis párbeszéd, csak szeretném megmutatni kedves magyar játékostársaink milyenek. 2x pkzott le (eddig) kedves huncsoki baratunk, mert felvettem 2 apigajat (4et adtam vissza neki)
    Malacka : anyad jol van csak kerdezem
    ->Malacka : azt hiszem ez megy tul minden hataron
    Malacka : anyad
    Malacka : az az alat aki vilag ra hozott

Gratuláljunk neki amiert ilyen kedves
  • ErrOrHUN
    -Mit ettél?
    -Kanállal...
  • Enosh Chan
    LoL Olimpian botozni? :D
  • ErrOrHUN
    én inkább úgy jellemezném, hogy ő az az ember, aki még életben tartja a catalystot. Nemtudom ebben a hónapban hány herot tudott csinálni, de nem ritka, hogy összejön neki 3-4 is
  • Enosh Chan
    Koszi a neve ismeros volt de nem tudtam ki az :)
  • ErrOrHUN
    Olimpián tökmind1, hogy botoztál-e valaha is :D
  • xt198
    hát őróla soha nem hallottam :S
  • phalanx
    én tudok mondani másikat is: Obatala
  • Nethyrrea
    egy überbotter aki sztem már open beta óta botozik, és teheti mindezt azért mert GM kapcsolatai vannak NC-nél. nála nyilvánvalóbban csak kevesek botoztak, annyi kivétellel, hogy azok a személyek már a kényszerszabadságukat (értsd BAN) élvezik.
  • Enosh Chan
    Ki az a Jaredi?
  • daemonervosa
    jaredi egy legenda :)
  • L2Goku
    Azért hogy letolsd azert nemkell fizetni , de a havidijert igen!
  • xt198
    btw tényleg igaz :D
  • Sorbon
    Egyem a szivét a kis GM kedvencnek
    De egyébként igaz!
  • Gordis2k
    Egyetétek Jaredi minden karival pro.
  • ErrOrHUN
    mondok én olyan embert SHn, aki egy isten és sztem jobban ismeri a karikat, mint az l2vel játszók 90%a, Jaredi
  • xt198
    akarom mondani amikor nekem begyorsul neki belassul :P
  • xt198
    ugyan nem értek hozzá de én a routerre gyanakszok hogy nem tudja normálisan szétosztani a sávszélt!
    egyszerű példa:
    netem itthon következő: modem egy hub (router)-be megy, onnan pedig 2 gépbe.
    és amikor anyám elkezd tölteni, akkor kezdődik az anyázás mert CS-ben felmegy a pingem... aztán van amikor megfordul és neki belassul nekem belassul. sajnos ezzel nem tudom mitcsinalni :S
    szoval szerintem a routerrel lesz a gond
  • Rollee
    Ok, kösz.
  • Rollee
    Ok, kösz.
  • Enosh Chan
    Ha nem trial akkor igen (mellesleg megnezhetned melyik topicba jossz be, ott va a neveben.)
  • Rollee
    Köszi, de kell fizetni érte?
  • Gordis2k
    A tul egyszerü dolgokon tulvagyok. Most probálok trükölni de a probléma fura. Hisz a sávszél megvan de csak 50-50% ban tudom használni.

E-TECH WGRT04
  • Cobra.
    Router nélkül kellene megnézni, illetve a routerhez nézzél firmware-t, meg áruld el mid van, hátha a típust ismerve többet tudunk mondani.
  • bobbii
    modem restart?:)
    router nelkul?:)
  • Enosh Chan
    [LINK] Itt van :)
  • Rollee
    Sziasztok!
    Tudna vki adni egy olyan oldalt, ahonnan le lehet tölteni a játékot?
  • Gordis2k
    Kezdek rászokni:) ismét segitségre van szükségem.

Egy olyan probléma lépet fel nálam amit nem értek.

adot a gépem és egy routerrel csatlakozik a kábelmodemre.

Na az a gondom, hogy valami lett vele és nem hajlando full sávszélel tölteni de sehonnan sem!
    Chello 10mbites

580-620k va tölt bárhonnan ahol ennyivel lehet. És a korlátlan ftpről is mikor töltök 600k val jön egy szál. Tehát tolt 2 szálon 600kvl de egyszere nem. ha töltök letöltés.comról 600k val akor is 600k val megy az ftp. Töltök 4 oldalrol 100mbos filét akor a négy együt szintán megvan 10mbit sőt de egy szál egyszere max 560-620k A netem UPC megnéte 10 megásnak kéne lennie.
    De az internet speed test program is 5 magásnak méri mitől lehet ez?

Köszike.
  • Gordis2k
    Nem is baj mert az uj isten kaszt az MM lesz 3 vortex lol:) és területi vortex+lasitás. Amugy sem volt gyenge:) de most:)
  • Sorbon
    De nemsokára megkapja Frenzy nerfet. Vagyis ha 30% fölé megy hp-ja kikapcsol a Frenzy. Egy ügyes bishop és.....
  • xt198
    egy orkor vs dvp-nek az lenne az eredménye hogy orkor odamenne és 1 ütésből megölné dvp-t.

hiába dvp jó, és orkor is jó.. bekell látnia mindenkinek hogy most a destro az kb olyan szinten van mint anno c4-be a necro...
    nincs balanszolva
  • daemonervosa
    Johh sztem ejtsuk ezt az orkor témát, mert semmire nem megyunk.