88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Skacok Franzon meddig ell feliratkozni? És tud e valaki cselről ebbe a hónapban? -
ErrOrHUN #65817 azért ezzel vitatkoznék :D -
Gumbo #65816 Wizard ivadékok -
ulrik #65815 udv
vki tudna adni egy linket a szeptemberi valtozasokrol,leginkabb a farkas erdekelne, koszi -
1általában vki tehet fel +MEN-t? sztem nem -
Telleg egy Silver Ranger-hez elarulnatok mit kene felrakjak? -
hawkeye nem rakhat fel +ment -
najo nem semmit mert +men-t lehet de ugy értem h. -con -dex -str egyikse jo neki :OP -
a bd tipikusan olyan kaszt aminek nem kell semmi... de tényleg. az nem DD nem healer nem nuker. az buffer. az egy dolog h. tud ütni meg hasonlok... de közel nem akkorát mint bármelyik más dd kaszt.
olyan mint a HE annak sem szabad feltenni semmit :P -
Ha jót akarsz magadnak akkor most már nem teszel fel semmit :D:D nekem 73-74-ig volt dyeom de naon zavart miután levettem már jó volt szal sztem ne tegyél fel semmit:D -
Amiota itt vagyok egyszersem es nem tudtam, koszi :) -
Sorbon #65807 Mint ahogy azt már 1000* leirtuk: A képen jobb egérgomb---->kép megjelenitése---->frissités, és látni fogod. -
Csak en nem latom azt a kepet? -
Hehe, bizalomgerjesztő... Néhány polés 1-2 healerrel azért szerintem gyorsan rendet rakna 
-
Ezt valami mob csinálta? -
AOE
-
Circlet eladva :))) -
Mit monthatnék ez nevetséges!!!! És nagyon boldoggá tesz:):)):) -
dover85 #65800 csak vicceltem nem kell a bünti pont :)
-
dover85 #65799 Sziasztok ha megveszem a boltban a lineage 2 akkor küldenétek egy örkös regisztrácios kodot plz mert ingyé akarok játszani XD -
BaalKain #65798 Soksok adena eladó Sieghardt és Franz szervereken és milyen olcsóóó...!!! -
máig aztmondom hogy a BD-t nemérdemes tetkókkal macerálni, szerintem a képességei úgy "jók" ahogy vannak. -
WTS SILVER CIRCLET OF SALVATION
WTS EWA EAA
WTS EWC EAC
WTS EWD EAD
WTS RANDOM 1h BUFF SCROLLS PM ME INGAME -
Jóestét !
Tudtok ajánlani Franzon magyar klánt, vagy valami vegyes normálisosast?
(egy kis repuval be tudok segiteni az induló törpikémmel)
Köszi. -
DarkEmperoR #65794 köszi :) megírtam saját szerverre is :P már ugyan így működik :D Amúgy csak azt nem értem hogy miért 2 ikonnal oldották meg.. sztem elég lenne (esetedben) a DC ligh set ikonja.. ezt nem értettem.. de mind1 :) a lényeg hogy már értem :) -
Sorbon #65793 Igazán nincs mit. Talán igy egyszerűbb, felső kettő SET-esetén, alsó kép ha nem SET van rajtad.
-
DarkEmperoR #65792 köszi Szobron.. a "két kéz valamit tart" skill-t megtaláltam :) De azt a ládát nem értem... :S Ha szett van rajtad, akkor kiteszi a szett ikonját az rendben.. de minek dobja oda a ládát is? :D nah mind1.. offon okosok, biztos van valami célja, csak még én nem jöttem rá, de már rajta vok :) tényleg köszi -
"now dance of light and holy weapon will stuck "
Ennek nem lehet nem örülni !! Persze sajnos csak ct1 es info -
Ja ezért nem kell fölös. -
eloim #65789 igen a -men lenne a legjobb de azt sajna nem választhatom, scak a wit/int párosítás lehet... -
Ne minuszold a cont ne akarj DD lenni NEM VAGY AZ! És ne minuszold az INTet lol.... Hexröl halotál már? Akkor már -men! -
KisEmir #65787 tévedés csak amikor karmád van akkor droppolhatsz -
-con -t _NE_ rakj fel neki -
Sin Eater quest, Hardins Academy előtt (a GK közelében) van egy NPC, annál lehet felvenni. -
Buff nélkül elég könnyen sajnos. Persze kisebb az esélye, mint egy dE-nél, de elég sűrűn bejön a mobok stunja. Buffban persze más a helyzet. -
Roh*** botok, elszedik az apigát azember elől, és ha rálövök, még meg is dög**k! Létezik valamilyen módszer, amivel a pk pontot csökkenteni lehet? vagy végleg megmarad és droppolok ha meghalok?
A karmát ledolgoztam, de a pk-t nem tudom! -
eloim #65782 nnno akkor egy kérdés: 73as a BD-m ésérdekelne milyen dye-okat érdemes rápakolni...
Most tervezem egy +4 str -4 con symbol felrakását, de emellett hallottam hogy a +wit -int re is érdemes gyúrni. Ha télleg így van akkor abból hányasig érdemes elmenni? -
KisEmir #65781 sajnos az előzőz hármat a dusk nyerte:/ és én persze mindig dawmnos voltam :P -
Tabi #65780 Eddig nem nagyon érdekeltek a catacomb-ok és necropolis-ok, de most jó lenne, ha jövő héten is le tudnék menni.
Elolvastam a seven signs leírását, de nem kristálytiszta a dolog. A lényeg: Franzon melyik oldalra nevezzek, ha a győztes oldalon szeretnék lenni?
Köszi -
KisEmir #65779 most nézem a törpe CON-ját hát elég nagy , egyáltalán be lehet stunnolni a törpéket?