88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ventel
    Kell ezért valamit extrát tenni?
  • KisEmir
    Lélekben mindig :P
  • Voyager5
    Vannak még NPC-k de nem annyi mint volt. Sőt malacok is vannak.(előbb logoltam ki) A golden apigával nemtudom mivan
  • Gordis2k
    Meoh mondta, hogy nem ér rá... neked kellet volna ma le volt dumálva... fasza igy számits egy Püspökre.

Mikor emir?
  • FragStaR
    l2.com szerint up a server de az update server mégis down... Meoh már 1000x elmondtam h azt is indítsd újra ilyenkor !! Tessék intézkedni
  • KisEmir
    Támogatom!
    még nem, Giranban még láttam.lehet hogy szerver resi után (nem tom hogy volt-e már!)
  • Gordis2k
    most a golden apigaval mi van? És az npc meg hol van? Ugye nem az van hogy kiszedték??? Olyat még sosem csináltak....
  • Gordis2k
    Magyar mag átépítés alatt!:) Gyere kicsit játszani! Ingyen hét van be tudsz lépni a kariddal bármikor ingyen!

Az ICA van és erős nagyon! Magyarok feltöltődés alatt és készülök letenni egy uj magyar klán alapjait.
  • ventel
    Hali!

Hát veletek mizujs?
    Megvan még az SH-n a ICA? Erős még? A magyar magja megvan még?
    Vagy lejöttetek róla, mint én? :)

Üdv.
    ventel
  • KisEmir
    hát ha ellopom majd a cucait akkor még inkább az leszek ^^
  • MeoH #65848
    Ja termeszetesen. kosz viszlat kackn00b
  • Lnntos
    1 százalék több óra? :D Lol. Van valaki itt 70 szint felett? Jó is napi 19órát játszani 1 játékkal átlagban :D
  • GamerAdams007
    Egyetertek, ijaszok fejdisze g**i szar lett... szerencsére faj-alapu elf circlet még ugyahogy elmegy... de a kaszt alapu... hanyinger...
  • Akhi
    hehe ez jo otlet ! kamaelek bejonek aszem megfontolom en is a franzot!
  • Gordis2k
    Csak akkor ugye tudod az ott nem egy soul breakr stat:) Az kérlek ott egy soulbreaker aki a buff lopo skiljével elopta a titán(destro) buffjait aránában!!
  • DarkVen
    jók az egyedi fejdíszek, de az ijászoknak minek kellett ilyen ocsmányat csinálni? az összes szép, csillivilli az meg egy ?@&#£! direkt csunyítják el a He-t, már az S80 Light armor is hadnemondjam hogy néz ki rajta.
    Ezeket a sisakokat csak a main karakter kapja meg, vagy a subb is megkapja a kasztjához valót?
  • KisEmir
    Fincsi, soulbrakerem lesz!
  • MeoH #65841
    Uj kepek ITT. Minden classnak lesz fejdisze vagy mi a turo.
    A klan minden regi ismerost tartkarokkal fogad. Nincs semmi kotelezettseg, nincsenk kerdesek, bekes fejlodes... Elvileg mindenkinek van invite joga es tud adni az ujnak is. En kisse inaktiv leszek 1 idejig(nemtom meddig), de ha nagyon nem birnatok nelkulem, akko betok lepni.
    Ui: SH nem fos ..i., :)
  • Gordis2k
    Hát nem rosz az SH de valóban kb 0 a necro és sps melet a necro szétnerfelve magas szinten ííígyyyy marad az sps
  • BaalKain
    SH az elég fos nem?
    HE-re gondoltam vagy SPS.
  • Gordis2k
    1. Vársz és kamael
    2. Nem vársz és SPS esetleg SH
    3. Ha nem nuker akkor gladi vagy ijász (kb mindegy melyik ijász de a HE GMtáp)
  • BaalKain
    Muszáj lesz nekem is csinálnom vami erős pvp karit oda... Mit javasolsz?

U.I: Reteksok adena eladó Sieghardt és Franz szervereken irgalmatlan olcsón! Gondoljátok meg, az iskolakezdés mindig felveri az árakat :)
  • FragStaR
    "Persze hogy érdekel biztos jobb mint a piacon lévö 5miláért."
    Miért lehet Boss malacból jött és ad +15% crit dmg et !!
  • Gordis2k
    Hát én azt mondom tibi gyere jol hozánk a meoh klánjába amig nem alakul a dolog bár majdnem mindegy hisz ugyis dzolo 51 sőt 60+ig akor meg addig mindegy itt a forum:) utána majd elválik mi lesz.

Ugy tervezem ujra nekiállok egy erős magyar klán felépítésének.
  • meszitibi
    Franzon melyik klánba van több magyar?
  • Tüskés
    Mystic kasztok változtathatnak a MEN értékeken. Akinek van értelme +MENt dye-ozni, az talán csak a summonerek.
  • GamerAdams007
    Guglibát már próbáltad?
  • Enosh Chan
    FFen mar csak az 5os van fenn azt mar regen letoltottem de a tobbirol nem tudtok semmit?
  • Gordis2k
    Persze hogy érdekel biztos jobb mint a piacon lévö 5miláért.

SilckFifty videoit töltsd le a netről! Annyira jo tanácsaim vannak ma!
  • DarkVen
    Golden circlet 2db eladó Franzon 9,5M/db ha valakit érdekel!
  • Enosh Chan
    Gratu :))

Amugy a kerdesem meg mindig aktualis, nem tudja valaki honnan szerezhetnek be SilckFifty videokat?
  • KisEmir
    Nah meglett :P Végre meg van a YaksaMacem ^^
  • KisEmir
    az nagyon jó , de hol van B.Mamon Franzon?:D
  • Sorbon
    And the winner is: Lords of Dawn!!!!!
  • KisEmir
    ba*hatom ha közeleb megy a mobhoz mint én ! amugy meg a probléma meg van oldva :P Palával megöltem párszor^^ és persze a policyben 150-es rangére vittem a far attackot!
  • Sorbon
    Ha te viszed be a nagyobb damaget akkor nem tudja előled felvenni hiába van ww2-je, legalábbis egy darabig. Goku zseniális ötlete alapján ezért tolom én igy 3-karival, még egy apigámat se nyúlták le, és egy du. alatt minimum ennyit ki tudsz farmolni
  • KisEmir
    hmm:) im happy szereztem egy Golden Circletet :P
    Elkezdem ölni a malacott mire és a gyerek bekapapcsolodik mivel buff van rajta WW2 ezért hamarban ér oda és fel veszi az apigám!
  • xt198
    jo na értitek a lényeget na :D
  • mAilkaEVO3
    lopták? ezt hogy érted ? O.o
  • KisEmir
    nah jolvan elgem van az eventelésből eddig 13 apigámat lopták el! Argh :/