88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ventel #65858 Kell ezért valamit extrát tenni? -
KisEmir #65857 Lélekben mindig :P -
Vannak még NPC-k de nem annyi mint volt. Sőt malacok is vannak.(előbb logoltam ki) A golden apigával nemtudom mivan
-
Meoh mondta, hogy nem ér rá... neked kellet volna ma le volt dumálva... fasza igy számits egy Püspökre.
Mikor emir? -
l2.com szerint up a server de az update server mégis down... Meoh már 1000x elmondtam h azt is indítsd újra ilyenkor !! Tessék intézkedni -
KisEmir #65853 Támogatom!
még nem, Giranban még láttam.lehet hogy szerver resi után (nem tom hogy volt-e már!) -
most a golden apigaval mi van? És az npc meg hol van? Ugye nem az van hogy kiszedték??? Olyat még sosem csináltak....
-
Magyar mag átépítés alatt!:) Gyere kicsit játszani! Ingyen hét van be tudsz lépni a kariddal bármikor ingyen!
Az ICA van és erős nagyon! Magyarok feltöltődés alatt és készülök letenni egy uj magyar klán alapjait. -
ventel #65850 Hali!
Hát veletek mizujs?
Megvan még az SH-n a ICA? Erős még? A magyar magja megvan még?
Vagy lejöttetek róla, mint én? :)
Üdv.
ventel -
KisEmir #65849 hát ha ellopom majd a cucait akkor még inkább az leszek ^^ -
Ja termeszetesen. kosz viszlat kackn00b -
Lnntos #65847 1 százalék több óra? :D Lol. Van valaki itt 70 szint felett? Jó is napi 19órát játszani 1 játékkal átlagban :D -
Egyetertek, ijaszok fejdisze g**i szar lett... szerencsére faj-alapu elf circlet még ugyahogy elmegy... de a kaszt alapu... hanyinger... -
hehe ez jo otlet ! kamaelek bejonek aszem megfontolom en is a franzot! -
Csak akkor ugye tudod az ott nem egy soul breakr stat:) Az kérlek ott egy soulbreaker aki a buff lopo skiljével elopta a titán(destro) buffjait aránában!! -
jók az egyedi fejdíszek, de az ijászoknak minek kellett ilyen ocsmányat csinálni? az összes szép, csillivilli az meg egy ?@£! direkt csunyítják el a He-t, már az S80 Light armor is hadnemondjam hogy néz ki rajta.
Ezeket a sisakokat csak a main karakter kapja meg, vagy a subb is megkapja a kasztjához valót? -
KisEmir #65842 Fincsi, soulbrakerem lesz! -
Uj kepek ITT. Minden classnak lesz fejdisze vagy mi a turo.
A klan minden regi ismerost tartkarokkal fogad. Nincs semmi kotelezettseg, nincsenk kerdesek, bekes fejlodes... Elvileg mindenkinek van invite joga es tud adni az ujnak is. En kisse inaktiv leszek 1 idejig(nemtom meddig), de ha nagyon nem birnatok nelkulem, akko betok lepni.
Ui: SH nem fos ..i., :) -
Hát nem rosz az SH de valóban kb 0 a necro és sps melet a necro szétnerfelve magas szinten ííígyyyy marad az sps -
BaalKain #65839 SH az elég fos nem?
HE-re gondoltam vagy SPS. -
1. Vársz és kamael
2. Nem vársz és SPS esetleg SH
3. Ha nem nuker akkor gladi vagy ijász (kb mindegy melyik ijász de a HE GMtáp) -
BaalKain #65837 Muszáj lesz nekem is csinálnom vami erős pvp karit oda... Mit javasolsz?
U.I: Reteksok adena eladó Sieghardt és Franz szervereken irgalmatlan olcsón! Gondoljátok meg, az iskolakezdés mindig felveri az árakat :) -
"Persze hogy érdekel biztos jobb mint a piacon lévö 5miláért."
Miért lehet Boss malacból jött és ad +15% crit dmg et !!
-
Hát én azt mondom tibi gyere jol hozánk a meoh klánjába amig nem alakul a dolog bár majdnem mindegy hisz ugyis dzolo 51 sőt 60+ig akor meg addig mindegy itt a forum:) utána majd elválik mi lesz.
Ugy tervezem ujra nekiállok egy erős magyar klán felépítésének. -
Franzon melyik klánba van több magyar? -
Mystic kasztok változtathatnak a MEN értékeken. Akinek van értelme +MENt dye-ozni, az talán csak a summonerek. -
Guglibát már próbáltad?
-
FFen mar csak az 5os van fenn azt mar regen letoltottem de a tobbirol nem tudtok semmit? -
Persze hogy érdekel biztos jobb mint a piacon lévö 5miláért.
SilckFifty videoit töltsd le a netről! Annyira jo tanácsaim vannak ma! -
Golden circlet 2db eladó Franzon 9,5M/db ha valakit érdekel! -
Gratu :))
Amugy a kerdesem meg mindig aktualis, nem tudja valaki honnan szerezhetnek be SilckFifty videokat? -
KisEmir #65827 Nah meglett :P Végre meg van a YaksaMacem ^^ -
KisEmir #65826 az nagyon jó , de hol van B.Mamon Franzon?:D -
Sorbon #65825 And the winner is: Lords of Dawn!!!!! -
KisEmir #65824 ba*hatom ha közeleb megy a mobhoz mint én ! amugy meg a probléma meg van oldva :P Palával megöltem párszor^^ és persze a policyben 150-es rangére vittem a far attackot! 
-
Sorbon #65823 Ha te viszed be a nagyobb damaget akkor nem tudja előled felvenni hiába van ww2-je, legalábbis egy darabig. Goku zseniális ötlete alapján ezért tolom én igy 3-karival, még egy apigámat se nyúlták le, és egy du. alatt minimum ennyit ki tudsz farmolni 

-
KisEmir #65822 hmm:) im happy szereztem egy Golden Circletet :P
Elkezdem ölni a malacott mire és a gyerek bekapapcsolodik mivel buff van rajta WW2 ezért hamarban ér oda és fel veszi az apigám! -
jo na értitek a lényeget na :D -
lopták? ezt hogy érted ? O.o -
KisEmir #65819 nah jolvan elgem van az eventelésből eddig 13 apigámat lopták el! Argh :/