88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Akit érdekel ezek az accok eladóak konkrét árat pmben konkrét érdeklődőnek!:
    74 prophet
    59 prophet
    74 se
    79 se
    78 pw subbed 63 he
    79 bd
    76 da
    78 es, subbed 62 sws
    78 th subbed 46
    71 se
    78 aw subbed 75 sh
    79 prophet
    58 prophet
    70 warsmith
    77 OL subbed 69 necro
    75 sorc subbed 77 he

Minden acc fel van ruházva van amelyik boss éxerrel is.
  • Gordis2k
    Persze sokkal jobb lene más alternativa én is tudom, de amit leírtam az a koreai modszer ezt te is tudod volt linkelve ide da a koreai oldalon ma is fent van mint funkcio. Nem hiném, hogy másikat fejlesztenének ki nekünk:(.
    szerintem az 500milla nem is rossz, nem fér bele a bosséxer persze de ezzel lehet kordában tartani a tömeges átvándorlást szerintem. Át akarsz meni? jó hozzál áldozatot és ne a topon lépj be. Kb erre gondolok. Természetesen mivel a farmerek akár 5milliárdot is áthoznak nekeid akár ma 10-15 perc alat ez nem jön be de azért az veszeteséges lesz akkor már mert tuti jol megszámolják aki váltani akar gondolkodjon jó előre.

sanyiiiiiiiii meg véletlen forditva irta. SZVSZ én öszeraktam a ketőt de akor is az NC softnak jo ha te fizetsz:)
  • sanyiiiii
    Olvasd el hogy mire válaszoltam és tedd össze a kettőt...
  • Tufa
    az pont az ncnek jo...
  • sanyiiiii
    Persze ez mind szép és jó lenne a játékosoknak, de az NC-nek nem , ugyanis azzal hogy elvesznek a cuccaid megint eltöltesz pár hónapot a megszerzésükkel és addigis fizeted a tartásdíjat az NC-nek....
  • sanyiiiii
    És majd mindenki adja el szépen a cuccait meg az adenat hogy csak annyi maradjon amit átvihet...
  • BaalKain
    500 misit így lehet olcsón donálni :D Csak egy kósza 78as karit kell felbotolni 78ra egy kihalt szerveren. (max 2 hónap)
  • MeoH #65891
    Ja, hat nagyon igerik ezt a szervertransfert, azt majd meglatjuk mi lesz belole. Bar vannak ketsegeim, es remelem nem ugy oldjak meg ahogy Gordi leirta, mert sztem az marhasag. Mi banatot kezd 1 lv78+ kari 500misivel? Kb semmit. Ott all kb. A cuccokban, arrol nem is beszelve, hogy elszallnanak az arak, mert ugye lenne ra igeny, mivel az erkezoknek cuccot kell venni, a torp meg szepen feltolja az arat, mivel, ha kell, ugyis megveszi. ES ha esetleg volt boss ekszere... Sztem az lenne az esszeru, ha a nalad levo cuccok, kerulnenek at. Persze igy a wht bukod, de a lenyeget magaddal tod cipelni. Persze az adenat limitalnam en is,de ha acuccaid meg vannak igazabol, nincs szukseged hatalmas osszegre.
    Ill. nem lepodnek meg ha bizonyos szerverekre korlatozva lenne. A tobbseg vszinu a Bartzra, Teonra es Franzra jonne. Ez azt okozna, hogy a light szerverek meg lightabb, a heavy pedig meg heavybb lenne. Bar a szerverek meg birnak terhelest, nem azzal lenne baj. Hanem a lightokkal, kongana az uressegtol...
  • Gordis2k
    Igen szerverek közöti transferől van szó. Csak, hogy jobban értsd és lásd menyire nem lehetetlen ez tökéletesen működik a mindegy 40szervert működtető koreai L2ben. Nem csak karakter transzfer ami jön hanem:

Karaktertranszfer 1 karakter áthelyezése egy másik szerverre, módja a következő: Létrehozod a másik szerveren egy karaktert egy válaszot névvel és ezt a rendelőlapora megírod. A karaktered a másik szerveren annak a karakternek a helyére kerül természetesen a faja nem változik, de a neve igen ha másikat választotál. KB. 6000ft/alkalom a heroság klanleaderség és minden tárgy elveszik! A vagyonod egy részét átmentheted kb: 40es kari 10millát 61 es 50millat 70es 150millát 75 ös 250millat 78 as 500millat.(csak kp)

Karakter név változtatás: Létrehozol egy karaktert a névvel és irsz áteszik mindenestül(csak azonos szerveren) és uj név uj élet. kb. 3000ft

Nem változttás egyszerű ugye. 2000ft

Karakter athelyezés accounton: Átrahatod a karakteredet egy másik acra ha pl 2 karid is van egy accon és ugy kényelmetlen. kb.6000ft

Ami meg a többi dolgot illeti, nem ront el semmit uj feladatok és uj szövetségek jönnek létre, nem megbántani akarok senkit de pl. excalibur minden szerveren egyformán alacsony szintű franzon ép ugy vannak 78-79es karik nooblesek az, hogy hány szubon semit nem számit! Az a klán igen gyér amit szétver egy csapat nagykari!
  • Sámán
    Már volt régebben is ilyesmiről szó -bár akkor még csak a hiszti volt hogy mi lenne ha mobilról is lehetne árusítgatni stb. Nem mint külön játék -így ránzésre ez nem off. L2 -de azért... kockaaaaaaaaaa....
  • sanyiiiii
    Amúgy a szerverváltás lehetőség nagyon jó dolog, csak tuti nem ingyen lesz ahogy az NC-t ismerjük

• sanyiiiii
    Szerverváltásnál elveszti a hero státuszát ennyi... Majd következö olympián indul és ha őt feedelik jobban akkor hero lesz ennyi...
  • pharao
    LOL a link lemaradt >.<
    http://lineage2.plaync.jp/event/_item1001_10966.aspx
  • pharao
    EVENT!!!!! Kár hogy erre az eventre még hósszú napokat avagy heteket kel várni, de megéri hisz Csak itt lehet Sky-nak malacsapkát szerezni, nameg varázslósapit és bohócsapit is! Már alig várom
  • pharao
    Háááát ez beteg!!!!
    A japók megint kitaláltak valamit .
    L2 mobilra!! Éljen a sok kocka!!!
    L2 for mobile
  • DarkVen
    Egyépként nekem is lenne mit áthozni sh-ról franzra :)
    Akkor mi történne pl: ha egy gladi hero akarna átjönni más szerverről, de a célserveren már van egy? megmérkőznek egymással? :D
  • Cobra.
    Technikailag könnyen megoldható lenne a karakterátvitel (persze az bonyolítja a helyzetet kissé, ha a másik szerveren is van már egy ugyanolyan karaktered).
    Az meg nem jó kifgoás, hogy elrontaná Franzot, mivel ott is vannak már bőven szerintem Herok meg Noblesse-ek.
  • DarkVen
    Én arra leszek kiváncsi hogy: hogyan oldják meg az áthozást, mert minden szerveren megcsináltam ugyan azt a karaktert, ugyan azzal a névvel, és sztem egy kicsit nehéz lenne áthozni 1 accra ennyi karit, ha csak 7 lehet a max, ráadásul ugyan azzal a névvel, fajja, kinézettel...
    Meg mi értelme van átvinni egyik szerverről a karit a másikra, elrontaná a játákot sztem. pl. elnézést excl1burtól hogy őt hozom példának, di milyen érzés lehet az amikor majd 1 évég fejleszti a karakert, klánt, mindent hogy elérjenek valamit, és amikor már sikerült, jön sh-ról egy csapat nagykari és szétver mindent! Fölöslegesen csinált mindent? mert ezek után tényleg semmi értelme nem lesz Lineage2zni :(
  • Ice085
    Mit takar az hogy transfer? Átlehet menni egyik szerverről a másikra?
    Igaz énmég officalon kezdő vagyok. De szerintem akkor lehetne igazán nagy magyar klánt összehozni ha minden magyar egy szeróra menne és vinné a régi kariját.
  • Gordis2k
    Volt egy interjű 2 hete és abban lett föltéve a kérdés és nagyon komolyan álítota az egyik NC soft vezető hogy ez most a legfontosabb dolguk. Sőt nem is egyszer hanem kétszer is mert utána egy követköző kérdésben közölte ha minden klafol már a nrgyrdik negyedévben.

Más:

WOOOOTTT ezt nem gondoltam volna sejtettem, hogy sokak dédelgetet álma ujra egy erős magyar klán, de néhány ora alt 6 pm:) hát azt hiszem érdemes ügyeskednem:)):. És ami a legérdekesebb mindenkiben éll a nosztalgia!!:) Főleg azok értik akik irtak:)
  • ventel
    Az kemény:)

Hogy álltok?
    A transfer gondolom megint csak sci-fi... mint anno
    A dealereknel lehet kérni trasfert, mint ahogy ramonék csinálták?
  • GamerAdams007
    te ki vagy ingame? :D
  • Ice085
    De amúgy már ottis vagyunk jópáran csak az a baj hogy nemnagyon tudja senki hogy teonon is van full magyar klán és mindenki franzra megy.
  • Enosh Chan
    Sracok melyik bankot siegeljuk meg?
  • GamerAdams007
    Amit most a Call to Arms alatt kaptam kuponokat azokat csak 28-ig lehet elhasznalni? Mer ha igen akkor addig meg kene lepnem B-grade-et, mer C-re nem hasznalom az van...

Jah és akkor SR-nek megmondanátok milyen dye-t jó felrakni?
  • GamerAdams007
    Teonon is vagyunk, van 1 klan, csak oda senki nem jon és nem gyarapszunk :P
  • Gordis2k
    NEm mindenki csak a 90%
    Sorbon, fragstar,detto,gweny,meoh,santantica,én és akik még régeben átjöttek. De az uj hirek szerint év végéig lesz transfer igy sokan törpét buffert huznak a régi kariuknak alapoznak lové ugyileg. De semmi nem eldöntöt. Kivéve , hogy eldöntötem megcsinálom az uj klánt. Azokktol akiket régen ismerek elfogadok klán név ötleteket priviben.
  • KisEmir
    Szal egy dő után ki lép nekem a gémből ugy :(
  • ventel
    :)) ott figyelek. Hát nemtudom milesz. Az SH n nagyon sok időm van azokban a karikban. Mindeki franzon van?
  • Sorbon
    Üdv!!! Csaknem visszatérsz? Ha újrakezded gyere Franzra mindenképp!
  • Gordis2k
    Ja tök jó napom volt:) Amugy meg ha megmondodmi a házaság parancs elárulom mi a bontásé:):P

De amit irtam az hatásos ha elég hangosan kiabálod és rugj is egyet meg törj össze valamit amit az anyától kapot(azt gyis utálod).

A sétálo Show/Hide funkcióját használja valaki? Menyit tudunk rola is that safe?
  • Monoton
  • KisEmir
    Franzot is :(
  • Monoton
    jonapod volt gordi? :D
  • ViolAGyulA
    Na a hülye NC elfelejtette kivenni a malacokat :D
    Épp most javítják a bakit. SH-t lelőtték fél órára. :(

Jó kis konfig kell hozzá :S
    Még épp benne vagyok a Reco-ban :D
  • Gordis2k
    Édekeség kedvéért NC soft hivatalos ajánlása a lineage2 CT1 The Kamael kieghez.

System Requirement
    Basic
    P4 2.4GHz
    1Gig+ RAM
    GeForce 6600+
    HDD 20GB +
    DirectX 9.0C
    Windows 2000/xp/vista

Recommended
    Intel Duo Core E6300 +
    1 Gig + RAM
    GeForce7600GT +
    HDD 20GB +
    DirectX 9.0C
    Windows 2000/xp/vista

ADD:
    For Walker Users
    Intel Duo Core E6300++
    2GB +++ RAM
    Geforce7600GT++
    HDD 20GB+ SATA/RAID
    2 monitor
    DirectX 9.0C
    Windows 2000/xp/vista
  • Gordis2k
    Takarodj a hülye anyáddal együtt. És közben az ajtó felé mutass. Ez a legrövidebb.
  • ventel
    :)
  • Monoton
    csácsá

figy melyik aza parancs amivel el kell válni? :P
  • Gordis2k
    All inactive accounts that became inactive on or before 12/31/05 (last paid us on or before 12/31/2005), were previously activated with a paid serial code, and are in good standing, are being re-activated for a seven-day period. Trial accounts and banned accounts are not eligible.