88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FragStaR
    Továbbra sem vilagos h vr -t csak aoe (pole) ra nerfelik amiről szó volt vagy mindenre mert az azért nem lenne jó :(
  • Gordis2k
    Na gyerekek itt a ropogos uj info:):) és a destrok azért nem lettek 0 ra nerfelve!(véletlen az aion forumba irtam)...

New Skills

* Shield of Faith Lv79 Party Buff. (PA/DA/TK/SK). +3600 PDEF, +2700 MDEF. 15 second duration, movement is possible. Reset time is the same as ultimate defense.
    * Song of Elements Lv79 Party Buff. (Sword Muse). +30% Resist Earth/Air/Fire/Water for 2 minutes. Despite its name it is a standard party buff and not a Song. It is not affected by other song/dances on the stack.
    * Dance of Alignment Lv79 Party Buff. (Spectral Dancer). +30% Resist Unholy / Divinie sources of damage for 2 minutes. Despite its name it is a standard party buff and not a Dance. It is not affected by other song/dances on the stack.
    * Counter Dash Lv79 Counter Passive. (Sagittarius / Moonlight Sentinel). When the archer takes damage he has a chance to buff his party with an +runspeed buff that lasts 1 minute, this buff stacks with all other run speed buffs.
    * Counter Rapid Fire Lv79 Counter Passive. (Moonlight Sentinel) When the archer takes damage he has a chance to buff his party with a +15% bow attack speed buff that lasts 1 minute, this buff stacks with all other similar buffs.
    * Counter Chance Lv79 Counter Passive. (Ghost Sentinel) When the archer takes damage he has a chance to buff his party mp reducing/skill reset boosting buff that lasts for 1 minute.
    * Counter Mind Lv79 Counter Passive. (Sagittarius / Ghost Sentinel) When the archer takes damage he has a chance to recharge himself.
    * Critical Wound Lv79 Melee Range Debuff. (TH,AW,PW) This debuff has a high probability of landing and increases the amount of critical damage a target receives by 30%. Debuff duration 30s.
    * Chant of Protection Lv79 Party Buff. (Doomcryer) This party buff reduces all sorts of physical critical damage by 20%.
    * Seal of Blockade Lv79 AoE Seal (Dominator) This seal prevents players and monsters from using standard attacks for 30s.

Existing Skills

* Hate / Hate Aura have their power values increased by a factor of 3.33. Their reset times are now locked at 6 seconds for Hate and 40 seconds for Hate Aura.
    * Critical Chance Lv4 Lv60 Passive (Plains Walker). Increase Critical Chance by +50%.
    * Ultimate Evasion Lv2 Only - now evades physical skills, the rate of evasion is completely random.
    * Sprint (Enchant Stats for Silver Ranger Only) - Can now be enchanted for Evasion bonus as well.
    * Elemental Resist buffs are reduced in effectiveness 30% -> 20%. However Resists are now additive instead of multiplicative. Eg. Resist Fire 20% + Elemental Protection 30% = 50% Resist Fire.
    * In addition to the existing VR nerf that halfs the return of health for each mob after the first in a diminishing fashion a second nerf was given to VR that prevents the user from VR'ing more health then the target had. Eg. With VR10% If you hit a mob for 1000 damage and it has only 10 hp you do not VR back 100 health you VR back only 10 health.
    * Focus Sonic Lv.8 Lv79 (Duelist / Grand Khavatari) - Can now focus sonic to Level 8 intensity, sonic rage will not provide the 8th charge level (bug?) and requires a manual focus to level 8. Eg. You can Sonic rage to Lv7 but need to use focus sonic level 8 to get to max charge Lv8
    * Frenzy - P.ATK bonus changed to give +50% increase instead of +300% while HP is > 30%.

New Evasion Mechanics for Levels 70-80

Normally you gain 1 evasion/acc per level however at Level 70 you now gain 1+1 evasion/accuracy (where the extra +1 is due to the new high level bonus). When you reach level 78 you gain 1+2 evasion/accuracy per level (where the extra +2 is due to a master high level bonus). A CT1 Level 80 player will have 14 more accuracy and evasion then an Interlude Level 80 player.

New Magical Resist Bonus for levels 70-80

Normally when factoring resists level bonus is applied to the opposed attribute check, that bonus is increased to level bonus +2 for levels 70->77 and level bonus +4 for levels 78->L80.

Eg. a CT1 L80 player will have an innate 22% higher chance to resist a debuff then an Interlude L80 player.
  • Gordis2k
    Nagyon szépen köszönöm így is.
  • DarkVen
    én meg nem frissítettem a fórumot :(
  • DarkVen
    egy ilyen termet keress:

nem találtam térképet, csak ezt de ha lent kólészolsz, megtalálhatod :(
  • Gordis2k
    Megvan.......
  • Gordis2k
    keress én nem találtam... és megyek mint a barom csak lefelé de nem van a buzi....
  • DarkVen
    A bánya leges legalján van, ha csak lefelé mész, megtalálod.
    de mindjárt keresek térképet is hozzá
  • Gordis2k
    40 perce keresek egy tetves npct mitril mainban
    Valaki udbaigaztana mert szetcseszetül elborult az elmém már...
    Quest mob succubus queen BD kasztvaltohoz...
  • TruBy
    Grat! próbálkozz még vagy 4-5*, és kijön valami reci is
  • eloim
    Hmmm ez nevetséges:

vagy inkább morbid...
  • Tüskés
    Én lv46-os no grade LS-ból kaptam chance-t is. Szóval csak esély, hogy mit fogsz kapni belőle.
  • GamerAdams007
    Az, hogy low/mid/high/top grade LS-t hasznalok az mit szamit? Csak az eselyet noveli h jobbat kapok, vagy low-gradeessel alapbol nem ad passziv/aktiv skilleket pl.?
  • pharao
    Ennél roszabb már nemigazán lehetett volna ;P
  • GamerAdams007
    Felraktam első augmentem az Emi-re, szerintem annyira nem lett rossz. Persze lehetett volna jobb, de ez is jó:
  • GAthersw
    Amíg Magyarország 90%ában a telefonvonalakat a T-balfasz húzza be addig meg is tehetik ezeket a dolgokat. Én direkt emiatt a fasság miatt mentem kisebb TV-kábeles szolgáltatóhoz mert a nagy versenyben nekik jobb arcnak, minőségibb szolgáltatást kéne nyújtaniuk. Közben kinőtte magát és nekik van regionális dominanciájuk, na azóta ők is köcsögölnek, egyszer késtem egy hetet a befizetéssel, hétfőn kibasszák a netet, a TVt nem, betelefonálok, hogy mi a pöcs van, erre szőkeokostelefonos mondja, hogy azért csak a netet baszták ki, mert azt bentről 1 gombnyomással ki tudják a TVhez meg ki kell menni helyszínre, szóval arra lusták, hogy kitolják a pofájukat és tudjam mi a helyzet, de arra nem, hogy Pista az ECDL vizsgával lekúrjon egy gombnyomással.
  • PhoenixKnight
    Viszont a subclass RB quest itemeket könnyű megszerezni :D amint spawnolnak rögtön megölik őket :D ahogy hallom SH n nem könnyű megszerzni azokat a quest itemeket
  • FragStaR
    Ő csak így megnyugtatásképpen vért fogtok hugyozni/izzadni mire megcsináljátok a 3rd class questet franz on főleg ha 3 vagy több karinak kell egyszerre (5 el már igazi élmény) ugyanis az összes helyen ahol ölni kell a q itemekeért (ketra/varka HS SOL) iszonyat nagy tömeg van de azért csak hajrá hajrá !!
  • PhoenixKnight
    Anyám de sokat irtatok miota elmentem ( aug 10) :D Gordinak igaza van Franzon is viszonylag alacsonynak számitok bár tankbol nincs tul sok noble :D Ha nem lenne bot akkor nem számitana rossznak( mindenki tudja hogy Franz a legbotosabb szerver ) pl amit régi szervereken 1év+ alatt értek el(lvl) azt itt 3 honap alatt , 4. honapban már herok voltak xD .
    Szerintem jot tenne franznak néhány uj nagy klán mert most eléggé 2 oldalu vagy talán 3
  • sanyiiiii
    4 k-t kellett volna fizetned vegul kb 100-at kellett ha 75-ot odaadnak lezsirozni, ami ugye a háromnegyede az egésznek akkoris jól járnak te meg minél tovább húzod annél szarabb lesz neked.
  • KisEmir
    hmmm szívás
  • Gordis2k
    OKOS!!

Tegnaptol lehet de valami olyan baromság van hogy csak aki 2005 elot hagyta abba az jöhet...
  • KisEmir
    elvileg tegnaptol megy
  • meszitibi
    Mátol van a lejárt accok is beléphetnek nap? ( mert itt nem megy ... )
  • KisEmir
    szoval ha sps leszek akkor meg kapom az elf alap statokat?
  • Gordis2k
    Minden sub egy telyesen különálló karakter! Szerinted milyen lenne a destroyer subom sps statokal?...

Az olyan mintha egy másik karival játszanál csak ugy néz ki mint a régi. És soha nem leszenek közös skiljeik vagy dolgaik ez egy kur.....nagy tévhit!!!
  • Gordis2k
    Őszinte leszek semmi esélyed nyerni ki fogod fizetni kamatostúl. Nekem jogtalanul kiszámláztak 4k forintot nem voltam hajlando fizetni 2 évig huzodott majd 100k let a vége és be kell fizetnem... bonyolult lenne elmondani az egész ügyet de hidd el még a hangfelvételek is engem igazoltak!! Mégis jogos lett az igényük egyszerüen hányinger.
  • KisEmir
    törpének mien subb a jó?(nekem aszonták a necro, vagy ez teljesen független a statjaitol?)
  • L2Goku
    ROHAGYON MEG A T-ONLINE!!!! Felbontotak a szerzodest mer 25 napot kestem a befizetesel jah de nemez az elso de az a poen hogy pont egy honap amig lejartvolna a Husegnyilatkozat! Mekkora gaz utana felhivtuk es bediktaltam a kib szamszamot es utana JAJ meglett! na jovoheten jon az uj net de nem a t-online mivel hogy o bontota fell a szerzodest jogtalanul ezert nemfogok fizetni neki 36kt :D
  • Gordis2k
    Emi! sa nelkul semit nem ér a tőr! És amig a mobok zöldek! és éxer!
  • GamerAdams007
    jah és mondtad, hogy 48-50ig tőrrel... most amim van az egy +3as Cheap Shotos emi bow, de tele vok shadow kuponokkal, ami ugyebar +0 SA-nelkuli Dark Screamert ad, akkor e 2 közül mit jobb valasztani?
  • GamerAdams007
    es itt meddig lehet tolni? engem is erdekelnenek SR lévén ezek a helyek...
  • DarkVen
    Gordi nem vagy semmi, köszi szépen :)))
    körbefutom a placcokat és letelepszek valahova :DD
  • Gordis2k
    Easy:

Nagyon gyors fejlődés nagy veszély közepes lövé Landrik Lad heineböl field of silence.

Kurvajo adena és nem rosz xp Enchanted Monstereye ivory alatt. (Ij gyenge teha hal mint a rongy) Csak sok más is van keres jo nem agro zonat és király leszel.

Jo fejlődést!! amugy 48-50 ig törrel 100x jobb de mostmár mindegy.

48-53 ig ivorytol délre formorok és bugbirek a folyoparton.
  • DarkVen
    42-es HE-vel merre érdemes fejlődni, lehetőleg nem minuszba adenaval?
    ha meg minusz, akkor nagyon gyors legyen :)
    Most Kural bugbereket ölök, pont nullába jövök ki, de nagyon lassan :(
  • Gordis2k
    Tökéletesen.
  • sanyiiiii
    Ooo most nézem egyel feljebbi üzenetre válaszoltam xD
    #65891 ezzel rakjátok össze:P

De tudjátok mit elmagyarázom a mondatszerkesztésem :P

Ez persze mind szép és jó lenne a játékosoknak. Ez arra vonatkozik amit MeoH leírt hogy lehessen átvinni cuccokat. De ez nem jó az NC-nek.
    Viszont ha nem viheted át a cuccokat akkor a másik szerveren megint azzal töltöd az idődet hogy összeszedd és addig is fizetsz... Ez pedig jó az NC-nek.

Nah így már érthető vagyok?
  • Sámán
    Köszöni, meg van!
  • GamerAdams007
    Teonnal tudja valaki mi van?
  • GamerAdams007
    hát te se unatkozol azt látom