88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nemaz a jo benne hogy mitad hanem hogy ad alami skillt :D Ez a fos ol seal of suspersion vagy mi a tokom a neve :D de lenyegtelen legkozeleb Ad egy haste 2 ot :D vagy egy Rage t remelm :D de a Recal is jo lenne :D -
Na lejárt az accom, az OTP meg persze csak hétfőn nyomatja az utalásokat ugyhogy addig nincs game :(((( -
JOJOOO bevalom:(( :D és persze COV+queen kat bless:) -
PhoenixKnight #65985 Szerintem eltitkolsz elölünk 1 Baium +ant queen ringet + crit dmges fegyod volt 

-
Ez jo de az előző is az!:) Megszoktuk már hogy trökölni kell:) Hát nagyon jó lehetne de nem az:) ugyanis ezen a szinten nem pvp zel hamar kinövöd, csak a skilleket blokolja ez igazán nem jelemző a mobokra max stun(de meghal a mob mire bejönne a debuf) max ha nukolo mobolkat ölsz akkor lehet jo:) De azért grat. -
NC.. -
Kb 3-5ezer forint egy mobil ehhez egy kártya 0-700forint között. Nem hinnem, hogy ez sok botternek akadály lenne. Amúgy meg 2-3ember összeáll és símán van botparty. -
PhoenixKnight #65978 Ha valakit érdekel www.lineage2.com.my
L2SEA szerverek . Off szerverek Délkeletázsiának. Angol kliens és msot van a beta teszt . 1etlen probléma hogy lehet hogy IP block lesz rajta ha nem onnan valo vagy de az elvileg meg lehet oldani vhogyan. És meg kell adnod a tel számodat amit csekkolnak ( igy vany japánban +koreában csak nálunk nem) ami arra jo hogy nem tudsz összehozni 1 botcsordát mivel 1 telszámra 1-2 acc mehet -
A herbek nem hatnak rám mert fullbufban vagyok (kivéve DW3 de az 2,5%) és a herb üti a buffot! -
Na jo bocs a második posztért de itt valami nagyon nem stimmel!!
A kis EE is üt SS nélkül, hogy ne unatkozzon. Most kicsit őt figyeltem és még döbbenetesebb és tényleg nem értem....a fene asszem leeset miközben írtam... na kiváncsi vagyok más mire következtet vagy meglátja e hol hibáztam. Szóval döbbenet de az EE ugyan ezekben a buffokban néha 5x ös kritet üt!! 5x...
Közben megérkeztek a válaszok és igen nagy reggeli okoskodásomban elfeletkeztem 2 dologról 1 a krit alapban x 2 és a százalikos szorzók l2ben nem 35+32,5% hanem 1,35x1,325 stb tehát kb 85% a bonus hát igen akkor ez lenne a megoldás köszi:) azért biztos volt érdekeség is és új infó a storyban. -
eloim #65975 jah és most látom a képet is hozzá, 640ig valszeg a herbek miatt megy fel (ahogy látom épp herb of pawer volt rajtad...) -
eloim #65974 nem vagyok biztos bene hogy jól mondom de azért leírom: ha jól tudom, akkor a crit a basic hit duplája, jelen esetbe 300-330, és erre jönnek rá a buffok, tehát ennek még a 67,5%-a => 300*1,675=502 és 330*1,675=553
és már meg is van az 500-550es damage :)
-
ErrOrHUN #65973 100dmg alap; 200 dmg crit; 340 dmg crit dw+dance -
Egy fontos kérdés (csak mert elmélkedek és nem látom a megoldást):
A BDm jelen pillanatban egy a neki legjobb fegyot tartja a kezében mégpedig RaidS*katana ennek az SAja, hogy kritikal esetén 84el nő a p atac mivel ez stock a többi buffal gyakorlatilag alapstat+84p atac*buff mod. 210es p atacu fegyonal atlag buffban is 130+ patac/krit. a bd amugy is kritical harcos igy ez messze a legjobb fegyo neki. Ám lenne itt egy probléma!
Kicsit tul jóó is amit nem értek:
Átlag 150-165 dmgt visz be ami eleg kényelmes figyelembe véve az 500as attac speedet ami kereken 1hit/sec (ugye hit/sec= attack speed/500 ijnal attac speed/1000) na most adot egy dilema.
Ha 150-165 ig üt basic hitből miért 550-640!!! a kriticalja!!
Ez telyesen abszurd és ezt 12 orája produkalja mi az amit nem veszek figyelembe?
A buff fire+DW (35%+32,5%mert dw2 de a dw 3 is csak 35%) az SA val együtt is mindossze 360-380 es kriteket kéne ütnie. Hol tévedek skacok?
p. atk. 463 nem értem mik ezek a hihetetlen kritek 3,6+xos szorzo de honnan?.
-
KisEmir #65971 számtalan embert megmentett ;) -
Ilyen nevu torpi c1-ben is volt!
Meg "kiskoromban" egszer meg is mentett :D
Leverte rolam a "vonatot" :P -
KisEmir #65969 Nah ezt jól elszúrtam:
katt ide
UI.: Bocs a két postért! -
KisEmir #65968 Két nap alatt, két ilyen szőrnyű meglepetésem volt :)
-
Nem tudom... Én ng törrel iszonyat sokat miss-eltem...
De a crittek azok jók
-
Juuj lemaradt: 
Köszi
-
-
ng-ben azért a legjobb megoldás a tőr mert a viszonylag jó crit rate és sebzés mellett kb a leggyorsabb ng fegyver, tehát azzal tudsz a legjobban irtani mobokat. -
nah ez az :D most vettem csak észre hogy a háttérbe más is kapott egy shield stunt XD -
Gordiii!!! Légyszives írj egy olyan guide-ot, mint amit a Prophethez írtál, csak most Spoiloshoz kéne! Nem is feltétlen a gyors xp érdekelne (persze az is, de) leginkább az, hogy hol vannak jó spoilok, dropok, milyen cuccal, és hova érdemes menni. PLííz, mester !! 
UI.: elég sok spoilost látok dagger-el a kezébe, most nekem is az lesz, mer nincs NG bluntom, és az érdekelne, hogy a tőrrel mennyire effektív a dolog. -
Jo eros karja lehet a csavonak... -
Csak neked Vipi: -
A grindre egyszerő +5 str -5 con +4 dex -4con.
De a pvpre én egy elvetemült dolgot javaslok! -5str +5 con ugyanis a gladi skiljeit minimalisan befolyásolja a str ütéssel meg max kiröhögteted magad. Viszont a +5 con szerintem több mint 1500 pvp hp. -
Azt énis láttam vhol ugy emlékeztem le is mentettem de sehol nem talalom :( -
lehet, lehet :D -
Áááá... el nem tudom képzelni ahogy male törpi hatalmasat ugrik... 
Inkább lehajol, a mindenféle drágaköművesség meg ékszerkészítés közben fürgére edzett ujjaival villámgyorsan összeköti a cipőfűzőidet, aztán amikor pofára esel egyszerűen a torkodra lép és véged
-
dadas9999 #65948 gladi milyen dye-t rakjon fel? thx -
Volt ott deflect arrow is.. 
Asszem pont Meohnak volt de nem 100as :P -
Lol... Nekem még az tetszett h "shiled stun" -nem tudom melyik L2 fórumon, kinek az aláírásában láttam. A 300 című filmből egy pár másodperces részlet, ahogy egy spártai egy perzsának iszonyatul odacsap a pajzsával -de marha jól el lett kapva -az tényleg shield stun...
-
ja.. törpe felugrik a levegőbe kilopja a kardot a kezedből és észre sem veszed és bumm, 0 hp :D -
KisEmir #65944 remélem ien skillje lesz majd a WS-nek :D -
Ez durva jó volt! :D Tiszta nosztalgiahangulatom lett :D
Mikor vetítik a következő részt?
-
Na szemléltetem mi az a Hero skill:)
Ez a hero skill JO8 -
PhoenixKnight #65941 Ugy érzem Ncsoft végre party karakterré teszi a tankokat... Jobb hate +party transfer pain +party UD . Mage party már nem lesz jó tank nélkül :) -
Jovoheten jon az uj netem csak :( regel 1-2 mega lesz este 4-5mega de joaz havi 4k ert :D -
Gordi plz msn re logolj be beszelni szeretnek veled :D