88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Grat!:) meg is csak elegg lett a pont:P -
Otr #66147 ^^Oh
akkor sok síkert az új karikhoz :)
És amúgy te hogy állsz SH-n a subal? -
Szia Otr
Átmentünk a Franz ba, azért vagyunk (vagytok) kevesen a Kenshibe most. -
Otr #66145 Üdv!
Sajna nyáron nem voltam aktiv most meg látom hogy a kensi klánba nem sok magyar maradt :S Talán újra van NewHope klan? Vagy SH-n tudtok valamit ajánlani valami magyaros vegyes klánt ? -
naja de azon még mindig nagyot vigyorgok amikor a (valszeg) fullbuffbalévő groqell rohant vele szembe ez meg meglegyintette és elhajolt egyből :D -
Neha valoban bejott neki XD De nem altalanossagban . -
ja ja, de azért egy titan hero elég jól jön pvp-be... mármint ugye mint láttuk orkort ugye 1 ütés 1 ember -
lenyomni orkort a titan hero trónról inkább presztízs kérdés volt szerintem. A nuker herok gyakrabban tudják nyomni a feart, stb mint a melee-k szoval en a nuker herot hasznosabbnak tartom de ez már csak magánvélemény. :) -
hát nemtom, sztem jobban jártak vele? -
jah, igy esett :) azzal húzzák hogy majd a köv. pvp videoját már WoWban csinálja :) Groqell-lel Oba megszerezte a titant, de elbukták a necro herot emiatt. -
NEM ORKOR A TITAN HERO????? WTF????? BEFAGYOTT A POKOL VÉGRE????? -
Sorbon #66137 Grat! -
nekem jól indult a reggel, remélem nektek is :)
koszonom a segitseget Shanwaynek, es CatherineEnvynek^^ (ebben csak az a vicces hogy eredetileg ugy terveztuk, azert veszem at Anilee-t hogy Shanwaybol csinaljunk herot, nem belolem, erre tessek... na majd jovohonapban szerintem meglesz mar vegre neked is Gordi, hacsak nem akarod Akhinak adni a lehetoseget:) )
-
:):):):) hát igen:) de azóta kiderült mindenki tud mindegyiké változni!! -
hm hm :) még nem adtam el a karit ^^ -
ha unod az életed akkor bármelyik. amúgy meg a human summoner (warlock) mostanában egy közkedvelt kaszt. Darkelf summonert összesen ha talán kettőt láttam amióta játszom l2-vel. ez szerintem elmond valamit. -
Miért mennyi kell?? Az lenne vicces ha 1000szám esne még a hülye is meglépni a szintet pikpak... -
KisEmir #66131 miért is lenne mind1?
tudom mire való a g.medál, csak kicsit vicces az hogy nem esik elég :S -
A lui the Cat nél is tudsz vásárolni más az ár kicsit ennyi!
Azért mert a glitering csak arra jó, hogy szintet lépj a boltban ezzel jobb cucokat vegyél ha jól emléxem ha nem akkor meg leszarom! Emir nem mindegy neked? Minden bizonnyal kevesebb is kell belőle:)
És amugy jol mondtam na. -
KisEmir #66129 1.)Loui the cat mire valóóó?
2.)Mér van az hogy eddig 115 medálom van, de viszont csak 1 glittering medál-t sikerült ki ütnöm a mobokból? -
Hát minenesetre a Lineageban kurva jó voltál! Ezért hívhatjuk nyugodtan "jó ötletnek"! -
:D nem tom mar nem wowzok:P irtora szeretek szenvedni es kinozni magam ezert vissza tertem lineagezni mar egy bor rucit is beszereztem magamnak es egy ostort:P -
Szerintem sokkal előbb hisz az alap szerepjátékban az ELF és a Dark Elf szivből gyülölök egymást. Halom a WoWban elfoglalhato trületi egységek és árak bevezetését tervezik, olyan ismerős ez nekem hol is láthattam? -
KisEmir #66125 Loui the cat mire való? -
Attól függ, hogy mire?
Ha partyzni akarsz akkor biztos, hogy human WL egy ijjász partyba kötelező, ha viszont solozni akarsz akkor pedig darkelf. -
Fruta #66123 Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni hogy melyik a jobb a human summoner vagy a drak elf summoner? -
hm es akkor ez eddig miert nem volt? C 31 re majd kulon lesznek valasztva a fajok? -
Akhi nyugodtan mond ki a WOWra gondoltál! Az az a játék aki ellopta a Druidát mint kasztot az ADnD-ből? Azt ismerem olyan mint minden MMORPG egy közös alapra épül amit szerepjátéknak nevezünk, vajon mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?:):P
Titkos infó: A lineage 1 előbb volt mint a WoW és ez onnan jött! A neve polimorf volt:) rengeteg dolgot hoznak még át az eredeti lineagebol amugy. -
66118 :S:D hm de ismeros mint ha ilyen lenne a druida is egy olyan jatekba aminek a nevet nem irom le mert megint veszekedes lesz belole:P
66119 francba kamaelt akkartam inditani franzon:( lehet sps lesz belole:P vagy fun miatt vissza jarok sh ra:P de tokre meg erte felhuzni annak ellenere hogy allitolag nagy nerfet kapot hogy nincs sleepje de sebaj lesz supermegagigafagyasztopuskam:D kinek kell a sleep?:D -
Beszéljünk aról táp lesz e az MM és az SH???
SH
79:
Wind Vortex Slug Egy brutális vortex támadás ami ha a wind vortex hatása alt csapodik be a körülötte állokat is sebzi úgyan olyan erővel(AOE vortex)
Empower of Echo self buff +25% m atac csak a mana felhasználást növeli egyenlőre nem tudni menyivel LOL SH=ATOMBOMBA
78:Thorn of Wind szél veszi körbe az enemyt lassitja a speedjét és sebez folyamatosan.
MM
79:
Ice Vortex Crusher ugyan az mint az SHjé
Diamond Dust: Területre hatő lassító átok:)):) speed, atac speed, c speed sajna nem sebez:P
78:
Thorn of Ice és a legszexisebb skill amit kitaláltak:) megfagyassza az elenfelet és sebez folyamatosan igy lehet elimbitani egy nukert ha az ankor nem elég sebbezen is mellé:):):)
A sorcit továbra is utálja NCsoft:( a vortexet megkapja és egy égés varázslatot de csak éget 3dik neki nincs. -
Ez lol a legerősebb transform forma, ja és mindenki átud mindené!!!
Glass jaguar(onyx beast)
Apostle Grail(sp?) Ez a négyszárnyu anygyal Monostorbol
Unicorn
Lilim Knight
Golem Guardian
Inferno Drake
Dragon Bomber
Death Blader
Mindegyiknek más és más buffja van vagy heal meg támadó skill.
Pl érdekes, hogy a glass jaguár ww és más nélkül 201 el fut!!
Minden transform 30 perces és 3 ora mire ujra tudod használni elég kis über pl ha a prophet felbuffolja magát agyig átváltozik és xpl... a bufferek lesznek az uj pvp/pve istenek lol.. Felbufolja a partit átváltozik valamivé és DD... -
z0l3e #66117 http://www.youtube.com/watch?v=uk2sPl_Z7ZU
ez sem rossz (nem L2 de....OMG) -
Na srácok akkor eljött az igazság órája:):)
Az oly sokat találgatot transfer alakok!!
Minden Fajnak meglesz a maga átalakulási formája! Jelenleg úgy tudjuk 1 LVL50 en ami egy XP könyítő forma és egy LVL76 on ami a PVP forma valamint az átok fegyok!!
Akor ez sasojátok mert beszarás a szemunk előt változnak át ELF-unikorn Ember-angyal Darkelf-Darklovag Torpe-golem STB STB!! és még több uj video is felkerült nézelödjetek!
BESZARÁS milyen újitások lesznek!!
AZ ORK MILYEN SÁRKÁNY LOLOLOL! -
PhoenixKnight #66115 ok igazad van fölösleges folytatni. 2 különbözö oldalon állunk :) -
Ugyérted a BSOE CH-t :P
Egyébként meg kiszerint volt így, hogy " Amúgy is úgy volt, hogy a fusion kapja"...
Sztem RM-nek köze nem volt a Rune feletti bíráskodáshoz, különben is ha tényleg mi döntünk arról hogy kié melyik vár legyen, legalább annyit teszünk az ügy érdekében, hogy elmegyünk és segítünk... Alapjába véve ez a logikus, nemhiába védtük Dion-t... Sztem most hagyuk rá ezt a flame-lést mert rajtunk kívül a fórum 80%-át sem érdekli a vitánk... -
PhoenixKnight #66113 Rune ba a siege első percét töltöttük aztán láttuk a megarus/rm/jakudz/holythrone zerg t és mindenki nyomta a soe ch t. Azután vissza se mentünk. Amugy is ugy volt hogy fusion kapja. Szombaton csak innadril siegen voltunk vasárnap meg dion/oren -
Én ott voltam legutobbi siege-n és hát merem álítani, hogy 1 órát védtük adent, aztán kaptam egy pm-et hogy go dion. Ott hadakoztunk az enemy-vel mert segítettünk egyrészt megvédeni a várat a HB-sok ellen, ami először nem sikerült, majd késöbb visszafoglaltuk azt és a végén tudtommal a HB elment Runébe hadakozni Fusion-nal mi meg kapva az alkalmon Inadrilt attackoltuk meg mert hülyeség lett volna elmenni Rune siege-re, mert 2 ally ellen esélytelen lett volna a dolog... Semmi köze RM-hez Behappy-nak ezt jó lesz ha fefogod, mert ha Vasárnap Nem kaptunk RM/OGD-sként 10 Fusion zerget akkor egyet sem... -
PhoenixKnight #66111 Lehet hogy sosem kért de attol még naponta többször van olyan hogy együtt kempelik port spotot. A pagans pvp be meg BH azt monta hogy 1edül öltek meg titeket és én abba a pvp be már nem voltam benne mert 73as alatti vagyok igy nem csinálhatom hogy ki be teleportálok mert blackscreennel a guardok eléggé lesebeznek.
Nem mondom hogy HW valaha is kért segitséget de különálló oldalt se képeznek a szerveren max 1 felet ,ami RM hez közelít. Pl uccso siegnél RM nem is támadta HW t pedig elfoglalták runet. Helyette Dionba+orenbe voltak ellenünk. Pedig Rune 1 kicsit fontosabb -
Azt is láttam már :D
Baszzus aznap 10X biztos haltam, hanem töbször :S -
Gumbo #66109 1. megszokásból
2. érdekel mi történik offon
3. nem utálom az offot, én csak azokat a szövegeket utálom, hogy "a free egy rakat szar nem ér semmit, bezzeg az off, minden működik űberkirály és cask az az ember aki itt játszik, stb stb