88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
BaalKain #66189 Hali páran kértétek:
msn-em: [email protected]
Ha vki olcsó adenát szeretne franzon vagy SH-n az vegyen fel plz, ott meg tudjuk beszélni. -
PhoenixKnight #66188 Ha magyar Klánt akarsz akkor feltétlenül BrotherHood -
bobbii #66187 jah ez a BrotherHood klan lenne :) -
bobbii #66186 keress meg este... Dita
vagy Biehielle is a te embered... -
ohh akko majd máshol játszom egyedi sárkányosdit :) mondjuk itthon ^^ -
Szia Otr! Örülök, hogy látlak! Nem ment át mindenki, de már nagyon sokan Franzon játszanak. Én visszamentem a NewHope-ba. Egyéb okok miatt én még maradok egy darabig SH-n. -
Én nem tévedek csak viccelődök. Mint irtam tréfás volt a kérdés:) de egy fene.
1. A Mortal Strike egy SA annyit te hogy a törel amiben van jobb esélyel jönnek be a szúrások.
2. A Mortal Strike egy buff ami a dark és light elf törösnekj van növeli az esélyét minden szúrásának HÁTULRÓL! 60%-kal asszem 20%-kal elöről oldalról. A human törösnek ez a Critical Blow ami még tápab mert egyben szurás is! -
Biehielle, Sylanha! rájuk pmezz, ha épp nem ül kint piacon be is vesznek:) -
ugy tudom igen, gordi meg sztem osszekeverte a Mortal BLOW-val :) vagy én keverem? :):) -
Otr #66180 Tudtok mondani Franzon egy magyar klán leader-t? -
ciento #66179 de az egy olyan 2 perces self buff nem? -
ErrOrHUN #66178 nem -
Haho info kene uj fajba azaz Kamaelbe lesz buffer kaszt? kosz az infokat -
muha:D -
Hát tréfás kérdés:P az egy támadás ami nem 100%ban jön be de mikor bejön nagyon erős kb. röviden. -
az milye fegyver? és hanyas? -
ciento #66172 sziasztok, valaki meg tudná nekem mondani, hogy gyajorlatban mit csinál a mortal strike nevű skill? előre is köszi -
ErrOrHUN #66171 azért ezzel az mdeffel ne nagyon fuss össze nukerrel :D -
OMGWTFBBQ
-
Nekem nem tunik tul legál groupnak de tényleg untaged 76+ osok tuti valami farmer céh. -
Te jézus márai mennyire iszonyat ACE grp ba voltal Cabrio nál csak most nézem. -
1 hete tudom mikor lesz:) Es 3 honapja tudom melyik napokon dolgozom:) es pontosan a mostanitol 3mal arrebira tudok menni akor nem dolgozok ebben az itőpontban lol...
Egész jó party volt Akhinak egy isteni bishop egy klasz WC mi kell még:) -
Otr #66166 Van 1 pici törp karim szívesen beálnék :) -
Franzon már van magyar klán: Brotherhood lvl5 :)
De lesz másik is :) -
Jaja nagyon fun volt:P es Beb0 baratom is elvezte:))) De lekozelebb feher ruhaba nem megyek:D:P -
Razinak elvileg Noble bosst inteztem (gondolom leoltek de nem vartam meg ebren), Akhinak az ICA nem tudott partit adni Antharasra ezert kijartam neki a Pantheon leadernel hogy ok vegyek be - ez a hero glow tisztara kifordit onmagambol, csak jotekonykodok esz nelkul xD
btw Akhi, remelem tetszett Antharasnal, orulok hogy sikerult lejonnod velunk :) -
ErrOrHUN #66162 pedig nem nehéz, mindig ugyanakkor kezdődik, olvass fórumot :D -
lesz -
Otr #66160 És a Franz-on lesz magyar klan ha igen csinálok én is 1 karit Franzon:) -
Elmentél antit ölni??:):):) a faszom mindig kinézik mikor vagyok melóban.. -
Grat Flash sorry, hogy eddig nem írtam csak nem voltam gép elött
-
Anti utan :P -
:DD igy mar ertem akkor en is gratulalok neked:) -
gz -
A két csávó csak gratulálni jött oda:)
(ők Jets bufferei...)
-
Szerintem NPC! Ilyen bér bufferek:) NC soft uj szolgáltatása. -
Flash az a ket csavo ott mogotted nezelodok?:P -
Szia Akhi, Gordi! Koszi, igen, eleg lett a pont :) miutan az enemy azt hitte mar vegkepp nem gyozhet, es a meglevo pontjaikat regularban tyrantokba feedeltek, szerencsere nem buktam el a herosagot a -45 ponttal egyutt sem. :) -
Hát gyerekek érdemes volt ma felkelni!
-
Grat Endaer. És mint ahogy már mondtam nekem nem fontos a heroság sosem volt gond ölni nélküle! Akhinak pont jólesz és majd sorbonnak ha nooble lesz.