88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
énisszeretnémlátni hogy mi annyira jó :p -
Ment a 2 privi
-
SHOT-ooot :( nincs jogosultságommár oda:( -
mé ide írok én? lol... -
az normális hogy a patren,patrenbe 3 mob simán lenyom mint a bélyeget? -

-
Sorbon #66223 Sztem erre gondolt Gordi, ilyen post cimen keresd:
I_dont_want_to_post_it_in_general_forums - Level I doubt anything will change, but I -
azóta is keresem mirőlbeszélsz de nemtalálom :D -
Sieghardton volt eddig a nagy magyar klan, úgy tudom ott most kihaló félben van a magyarság. A legtöbb hazánkból-való Franzra ment, de van 1 klan Teonon is, ott is szivesen latunk! :) No-grade cuccot talan tudunk adni, D-sbe csak klan armort, fegyoval nem tudunk szolgálni. Academy van, lvl 5 a klan, 2 clanskill is van: mdef és +max hp. Franzon lévő klánról infót majd más ad, azt nem ismerem igazán. -
Sanca #66220 Nostromo temahoz hozzafuznem:
Expelesre nem nagyon hasznalhato, ugyanis IF-et nem lehet makrozni, nyilvan.
Egyetlen modja expelesi segedeszkozkent, hogy beallitod hogy assitalja a main assistot(a /target mob_name-nek nagyon kicsi a range, ezert ez nem hasznalhato, szal MA nem lehet nostromos), es selfbuffoljon. Ez pedig csak odaig jarhato ut, amig nincs gond a partiban, nem discel a leader, nem gankelnek, egyszoval, ha minden tokeletes, ami nem fordul elo tul gyakran. En foleg akkor hasznalom ha el kell mennem mondjuk teat csinalni, wc-re, vagy hasonlo, 1 oranal tobbet tuti nem lehet magarahagyni, de sztem meg az is sok. -
aoleon #66219 sziasztok mivel én még ujj vagyok itt az offon,lenne 1 kérdésem.meik szerveren érdemes tolni szal hol van sok magyar.És még annyit hogy sac/kb mennyien játszanak átlag a szervereken? köszönöm a válaszokat. -
Minden ICAs Kibaszot durva FLAME van ICA forumon !!! GOGOGOGOGo isteni!!:) -
Igen megy vistan64en is de az ICAsok megcsinálták elvileg xp alá is ha kel elküldöm hogyan. -
eloim #66216 loool ez a nap is jól alakul :) Piros bogyós játék Adenben :
-
Az én billemen (g11) meg a program amit adnak hozzá, abba is lehet macrot szerkeszteni, csak kihinné régen még cikk is volt róla hogy leblokkolták azt a programot, xp-n kifagyott ha elindítottam az l2-őt, vista 32 biten F billentyüként használhatóak a plussz gombok, "állítolag" vista 64 biten megy, mert ott még nemtudtak vele mit kezdeni. -
Mivan már mindenki alszik, vagy ilyen sok a munka hogy nemtudtok idefigyelni? :( Ez a okádék INVITEL nekem sem megy ugy mint BaalKain kollégának! Másnak nincs ilyen probléma?
U.I franz, sieghardt - olcsó adena eladó! PM BaalKain ^^ -
BaalKain #66213 Hali!
Reggel óta nemtok belépni a játékba, az auto update window néha error code 10060-at ír és nem engedi tovább, néha elindul, de akkor a kliens ablakban kapom meg a gameguardos üzit...
Valaki tud mondani (erről) valami okosat?
U.i: franz, sieghardt - olcsó adena eladó! -
Nem egeszen igy kell macrot irni, de vmi hasonlo:P ES gyakorlatban azert hosszu idejig grindolni igy necces, 1 kis lagg bezavarhatja a macrot. 1ebkent Ncsoft semmit nem tud tenni ez ellen, mert nostromo nemes 1xuseggel 1 billentyuzet+jo fajta szoftver. Es mukxik minden jateknal,amiben billentyuzetet hasznalsz(wow, cs, unreal, cod...). -
meg kéne már tanulnom hogy kell makrót csinálni ehhez a nostromóhoz, itt porosodik az asztalomon :D -
Igen de akkor miért engedték meg a használatát?:) Bezony igazi fegyver ez:)
-
Ja és nézd meg az üzenetet kb 1 éve írták, sose biztos hogy nem változott. -
Avagy hogyha bannolnak mindkettőt bannol(ni kéne)ják :D -
Az NCsoftnak fel let téve egy egyszerű kérdés, miszerint lehet e használni a játékhoz N52 nostromo gémpadot. A válasz egyértelmü IGEN! Amit 2 GMmel is igazolhatsz. Nem is kell igazolni hisz a GM válasza: Jelenleg nem támogatja a programunk ezt az eszközt, ki kell próbálnod, hogy működik e. Amenyiben nem sokat nem tehetünk, hogy müködjön. Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan.
Na most ez egy olyan eszköz amibe macrokat belőve akár órákon át is tidsz irányítani karaktert telyesen autómatikusan kb. akárhányat. Olyan szinten jól használható, hogy több macrot futat párhuzamosan és pl egy:
/target mob_name
/atack makrot
vagy egy
/target player_name
/atack 1-4sec
/useskill might 19sec
/useskill shield stb
de igen könnyen
/target player_name
/assist 1-2sec
/pick up 2-3sec
és ha ezeket a funkciokat parancsokat a 20x3 macro gombra beprogramozod nem is kérdés, hogy sétálhatsz akár órákon át is.
És ha ezt engedik minden makro eszközt engednek akkor meg, hogyan állapítják meg, hogy kicsiny bot csapatod makrok eszköz vagy walker irányitja?
Sehogy:) főleg mert jól látszik eből is magasról leszarják! -
fr0z3n #66206 ezez most miez? -
Body007 #66205 De jó, tiszta vak vagyok :D :D :D
thx -
Keresgess a kep alatt 1 FREESERVERFORUM feliratot, ott lehet hogy free server forum van:p -
Body007 #66203 Hi All!
Nem találtam a free topicot ezért ide irok:
Ha valaki játszik a REVENGE (Vengenace) szerveren és nem nagyon talál magyarokat az irjon mert vagyunk fent 8-an, és szivesen látunk mindenkit
Body -
Nem tudják megkülömböztetni a Walkert ettől akor meg mégis, hogyan akarnak igvel banolni?
GL HF -
Szó sincs arrol, hogy cp poti és hp poti tömegek nélkül nyerne de akor is nekikesek nincs vesztenivalom. DE én vagyok és nem más. -
Sanca #66200 Egy dorfnak nincs sok eselye ebben a felallasban. De ha mondjuk venne 100+ gcp-t tuti szetkurna oket :) -
De te nem vagy lila?? Nem mondod, hogy nem támadtál vissza?:) Low lvl vagy kb 5perc xpzés:)
-
Otr #66198 http://www.kepfeltolto.hu/index.php?img=4vrf&m=1
2x meg is öltek :( -
Hihi, már kezdtem megijedni hogy mekkora mákker vagyok... 
Grati mindenkinek aki kapott!!!
Nem emlékszem nekem mennyi volt -100nál talán kicsivel több -de nem sokkal...
-
Ezekkel a red gemekkel (már marha sokat beváltottam) eddig összesen nyertem egyetlen egy ew-c-t meg 2 ead-t (egyesével persze) -most meg rögtön kettesével dobálta....
-
fr0z3n #66195 hehe en is kaptam :)) nem gondoltam volna hogy kapok pedig csak 50 arany bigyom volt. 

-
LOL! Ez a mai nap nem semmi....
Bekukkantottam a waréba és mit találtam??? Eltüntek a golden apigák, helyettük maradt egy lila kalóz sapi -hááát... nem igazán megy dc robe set-hez... -de azért kirááály!!!
(Ez most azt jelenti h én gyűjtöttem a legtöbbet??? V kapott más is???
)
Aztán... eljátszogattam pár red gem-et...

-
PhoenixKnight #66193 Sleepers is szivesen lát magyarokat, ha valaki 1általán akar csatlakozni :) Én vagyok az egyedüli magyar eddig ezért nem mondom soha hogy csatlakozzatok mert midnenki magyar klánt keres. Viszont ha mégis van kedve vkinek akkor nyugodtan irjon PM be itt vagy játékban. Normál klánba van min lvl academybe természetesen nincs. -
Rorgosh #66192 Sziasztok! :)
Először is, köszönöm mindenkinek, aki a Brotherhood-ot ajánlja a Franz-ra tévedő magyaroknak.. :)
Kicsit szívügyem az, hogy ez a klán új életre keljen a szerver új magyar játékosai által. Nagyon fontos, hogy ez a klán az újonnan érkezőknek van szánva, ők alakíthatják ki a klán új arculatát, függetlenül az egykori tagok által követett politikától.
Sajnos a klán - főleg a main klán nem igazán aktív, ami valahol az én hibám is... :( (Keveset játszom Sylanha nevű karakteremmel, épp új fegyvert akarok neki készíteni).
Ettől függetlenül, minél többen vagytok benne, annál könnyebb lesz az élet benne, és lesz nagyobb az aktivitás...
Azonban lenne egy kérésem: a szerverre újonnan átjöttek jó lenne, ha felvennék egymással a kapcsolatot. Mert szerintem úgy 3-4 klánba vannak szétszóródva, és az egy erős magyar klánra csak akkor van esély - legyen az majd bármelyik - ha van kapcsolatotok egymással.. (és ha lehet, velünk is...) -
legyen már karakter transzfer 

-
maja robet vennek olcson! pls help