88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
lol chunyang egyszerre 2 szerveren tolja, vagy ez 2 kulonbozo ember ugyanazon a neven? :D csak mer Teonon is van 1 chunhyang, asszem EE hero volt 1 darabig -
mAilka jól tartják a kislányod ne félj:):) költői tájak fullbuff meg minden. -
LOOOL kb 20x olvastam félre.... ez a diszlekszia első fázisa?
Viszont szerintem akor Tényleg Nethy az erőnyerő. -
óóóóóóóvassá ember :D azt írtam LEGLASSABB :P -
Ezt nem értem? Mi alapján döntitek el ki a legmagasabb magyar SHn?:) CM vagy szint? Részemről én 183 és 78+77+76+61 ATM:) -
jóóól van nőből van :) öö izé a lelke vagy mi ^^ -
akkoris :P :D -
ErrOrHUN #66264 félreértetted, vagy 20 percet vártunk mire subot váltott, hogy jöjjön :D -
én vagyok a leglassabb magyar SH-n :D a subom már kb 3 hónapja 41-en porosodik :P :D -
ErrOrHUN #66262 nah ő a leglassabb magyar SHn :D
3 party várt rá, hogy odatipegjen. ha nem anyázok miatta, ez sem jött volna létre egy ideig :D -
Úgysem olvas SG-t
De azert Grat neki 

-
ehhhh sok kocka :DDD
Gratz Mr.Fessssööön Barby:PPPPP grat grat Razzi ^^ -
GRATU RAZINAK, A LEGUJABB MAGYAR NOBLESSENEK SHn! 
-
Vki tud adni egy Free Kamael Szervert? meg cliens etc etc ket?:D -
egyut erzek veled... -
6tila #66256 ok, megvan csak a trükk az volt benne, hogy 2 ut van lefelé a tengerhez, van egy északon a térképen is jelezve, és van egy délen , ami nincs a térképen. -
6tila #66255 a békát , meg az ord-ot megtaláltam, és benne is vannak a botokban, de a farkas sehol nincs. Megtaláltam a tengerparti lakás utacskát de a parton a szakadékok aljában nincs egy árva lélek sem.... BUG lenne ??? Vagy előbukkanhat máshol is? -
Igazán nincs mit. Ráadásul ebben a válaszban még meg is erőltettem magam. Nem szokásom összetett mondatokat használni. -
Funnay #66253 Metudnátok mondani, hogy a Soul of The Phoenix skill mit tud? -
6tila #66252 Ezer köszönet a mindenre kiterjedő válaszért. A korábbi válaszadóktól meg én kérek elnézést, de nem sokat értek, és csak gondolják végig mit is írta, hogy abból ők meg tudták volna oldani a problémát?
"Vedd a kezedbe a botokat, és azzal verd agyon őket." - ez igazán informatív válasz volt. LOL -
nem csak nálad nem jön be... l2com-on a hirek kozt ott van hgoy a stratics uj szervereket rakott be ehhez kepest meg se lehet nyitni :D de lehet ez a felujitas meg folyamatba van es akko aze nem -
Szia
Tehát a Questben kapsz 3 mágikus buzogányt. Ezeket kell használnod, ha megtaláltad a 3 elkóborolt Quest Monstert. Ha megtaláltad valamelyiket a 3 közül, használd az egyik botot, és azzal verd le, skilleket használhatsz vele! Miután meghalt a Quest Monster, a botba költözik a lelke. Ez után a következő monsterhez a kovetkező botot kell használnod. A questmobok a következőek:
Egy farkas talking island Nyugati partján, egy a tengerpartra levezető út alján lesz magányosan várva hogy levadászd, kb a part felső 1/3 ában.
A következő egy báka, ez a folyó partján lesz, ami a varik indulóhelye körül van. fuss egy kicsit északra és megtalálod.
A 3. mob egy ork, az obelisk of viktortól kelet, DélKeleti irányba keresd a dombtetőn.
Sajnos most stratics nem jön be valamiert, ezert fejből írtam. Ha mégis többet akarsz tudni, a következő oldalon találsz képekkel leírást. (valamiért nálam most nem megy :( )
http://lineage2.stratics.com/content/library/quests/ -
nemigazán hiszem hogy lenne.
error, rohaggyá ketté jó? :P :D
az a baj hogy nincs türelmem szintezni l2-ben már. 2 és fél év alatt meguntam. de rohattul. -
beleütsz a mobba 1et a bottal aztan megolod, es 1-2 masodperc mulva belekerul a lelke -
Vedd a kezedbe a botokat, és azzal verd agyon őket. -
6tila #66246 Tudnátok nekem a Spirit of Mirrors küldetésben segíteni. Annyit tudok , hogy 3 állatot kell levadásznom, és azt is hogy milyen sorrendben, de hogy hogy kerülnek bele a botokba a lelkük arra nem tudok rájönni. Angol leírásom van , de a nyelvtudásomat meghaladja az értelmezése.
"1. Talk to Grandmagister Gallint at the human mage starting location, south of Talking Island Viallage. He will give you 3 Gallin's Oak Wands, which once used will become quest items Wand Spiritsound and go into your quest inventory. You MUST use the wands to deliver the final blow to the 3 spirits, but can weaken them with any other weapon/spell. 2. Hunt the Giant Toad Spirit of Mirrors (lvl 9 passive). It is on the south bank of the river, near the other toads somewhere around /loc -97k, 248k. 3. Hunt the Orc Spirit Of Mirrors (lvl 10 passive). It is almost due north of the toad, on the hill just northeast of the tower around /loc -99k, 235k. 4. Hunt the Werewolf Spirit Of Mirrors (lvl 11 passive). It is on the far west end of the island down by the water, northwest of the waterfall, around -122k, 236k. 5. Return the 3 wands to Grandmagister Gallint. Reward: Wand of Adept."
Légyszi segítsetek! -
Akuman #66245 Sziasztok!
egy amatör kérdés
a Grand Khavatari-nak van valami magyar fordítása? -
ErrOrHUN #66244 Temple of Pagans chapel room :D -
Hol van ez a helyszín? Erre még sose jártam. -
ErrOrHUN #66242 25 asszem, gimme buff scrolls :D -
GFG!!:) Hány óra még? -
ErrOrHUN #66240 találtam valamit a földön
-
Nem tudom de baszod kerestelek vagy minden nap..na mindegy este irj rám MSNen -
Faszom ez miert van MSN nemlogol be meg a Szerverekrese tok bemeni ?:(( -
Van NETEM JEPPPPYYYYYY :DDDD:D:D:D:D:D
Amugy az MSN meg a Franz nekem nemegy csak vagy masnak se?:D -
Body007 #66236 a hiba javítása: destop job click -> tulajdonságok -> baállítások fül -> speciális -> hibaelhárítás fül -> Hardvergyorsítás -> felhúzni a csúszkát teljesre -> masina restart
Nekem is ezt csinálta: ajánlott a videókari,directx driver és s cliens frissitése
-
TE HÜÜÜÜJJJEEEEEE:):)
Mailka ha még nem tedted meg pls add tovább az infot ZSUnak mert jól a melóhelyemen vagyok:) -
Nem árt ha veszel a gépbe egy VGA-t :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
poén félretéve vmi a vga-val driver stb nem ismeri fel sztem -
hiba -
Sziasztok!
ezt a hibat mi okozhatja?