88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Manta Mamba: A KLIENS
Goku: persze hogy 1 elet van benne egy ilyen izeben, de attol meg sztem is ronda:P -
A sebességről nem tudok nyilatkozni, de próbáld a Gamershell-t. -
hai all!
wtb help fast...
valaki pls linkeljen egy oldalt ahonnét gyorsan letudom kapni L2 klienst és társait:S
előre is köszönöm...
góóóódi gyere msn-re vazze:o -
na ez is szétkokszolta az agyát és borsónyiak a heréi -
Ilyen bicepszel fogadjunk a szajaba nem tudja az etelt betenni a kezevel...
-
3k:D 27xx forint:D -
inkabb 3250.- korul -
Igen havi pénz díjas játék árfolyamtól függ mennyibe van de olyan havi 4k körül szokott lenni... -
Hát ő nem tudom, az biztos, hogy nem az ékes szónoki beszédeivel győzi meg az embereket. (ok lehet hogy inteligens) Nekem ez már természet ellens:) -
Néha azért érdemes elgondolkodni hogy mien anyagból van 1-2 ember. PL lásd.
Szerinted
Én még kezdő vaok ebbe a sportba de egyre jobban tetszik :D -
Ebbe a játékba kell fizetni hogy lehessen online-on jáccani? -
Hidd el nem bulira megy el, de hagyjuk mert már nekem is úgy jön le visszaolvasava, hogy midjárt magamra hívom a máltai szeret szogálatot hogy segítsenek ki:D A lényeg ma vagy holanp belevágok aztán max bann édes mind1 mert e nélkül nincs pénzem kövi hónapra, ha meg már anno enyire marha voltam hogy feltöltés helyett vettem egy akkot akkor most leszek oylan hülye hogy bebukjam:D -
Elnezest, de azt hittem, hogy ilyen "okostojas" vagy aki azt hitte hogy 1 accal millokat fog keresni. Mint Gordi leirta, annyit kitudsz farmolni, hogy az accot fenn tartsd belole, ill. megalapozd a 2dik accot, de meg az is igenyel nemi beruhazast.
Az asszonyt meg kuld el dolgozni:P, mert en nem hagynam hogy elcsakliza az accom arat... -
Nem egészen ezt akartam mondani, nem a játék miatt nincs időm melózni hanem suli miatt.:) De modom melozgatok én csak hát az másra kell és szégyelek már pénzt kérni a szüleimtől, játékra meg nem is lenne pofám kérni:) Azért az l2-t és egy társat(b.nő) hasonlítani elég vad:) És úgy érzem megérné de nincs miből:D Férre értés ne essék nem sajnáltatom én magam eszem ágában sincs, de úgy oldom meg a dolgaim ahogy tudom jelen esetben bottal remélhetőleg:) -
Hidd el, ugyanebben a cipőben jár mindenki, csak éppen nem úgy fogalmazzák meg a mondanivalójukat, hogy a játék és az egyetem mellett nincs idejük dolgozni. Megértem, hogy nem akarsz olyan dologra pénzt "elcseszni", amiből nincs hasznod, de akkor gondold át, például a barátnőd mennyi hasznot termel neked, hogy megéri belefektetned a pénzt.:)
Mi lenne, ha a játékra is úgy gondolnál, mint a kikapcsolódás, a szórakozás egy fajtájára. Ha úgy érzed, megéri ráköltened havi párezer forintot, akkor játszol, ha nem, akkor nem. Mind ezt csináljuk. :) -
Jelen pillanatban azért akarok botozni mert van egy felnem használt akkom amivel nem tok mit kezdeni és ha már van...
<OFF>
Nincs időm napi X+ órát játékkal tölteni valamint egyetem melett,
megjegyzem nem alibi diplomát nyujton szakon vagyok => nincs időm dolgozni vagyis ez így hülyeség mert dolgozok ill vállalok kisebb munkákat amiből annyi pénz jön be, hogy kifizetem a netem és nem kell barlangban laknom nah meg b.nőmnek se fenékig tejfel az élete rá is megy a kesh. Emiatt nem fogok 5k-t elcseszni havonta egy virtuális világra amibőől semmi hasznom nem származi akár mennyire is szeretnék:S
</OFF> -
Miért nem mész el dolgozni?
Több pénz, kevesebb kockázat. A fórumra író játékosok igen nagy hányada bukott már el accountot azért, mert a "botozás tiszta ügy". -
Tudom hogy van de azért annyi nincs mint egy home made serveren még akkor sem ha az a home made elég jól sikerült munka.
Ráadásul, nem tudom mennyire komoly expolitok vannak offon de freen volt oylan hogy bruteforceos akk törés nélkül kirámolták az inventoridat játékon belül... -
Ha ugygondolod ,hogy offon nincs exploit tevedsz :P -
<OFF>
Az a baj, hogy manapság hiány van a stabil megbízható free serverekből megnyitják őket expolite trader sitre vki feldob egy expolitot kiprobálják és, ha pont megy a serveren már gikszer is van mert 1-2 ember lelopja a servert mire kijavítjáka hibát...(így buktam be nem kevés időmet) aztán meg server close.
l2j serverekről meg ne is beszéljünk:D Emiatt akarok végre offon játszani és játszottam is már, de vhogy midíg elfogy az a pénz mag amit erre szánok ezért szertném legalább elöször a botos kari árát kifarmolni => no fun, aztán később jöhet a fun is amikor van annyi pénzem, hogy csináljak egy második akkot is...
</OFF>
-
De Amugy nemis rossz 5let! 2 Honap 6k max 1 accnak . Egy Normalis BOT party ami Ténleg az a Belevalo party ss el mindenel kalapaljon kb : 6 Fős de akkor ténleg kemény!:D 6*6 = 36k /2ho és ha ugyes vagy offon akkor 50-60k t is kiszedsz vele offon sztem :) -
Ere most mitmongyak ?:D Én Freen Kerestem kb 2 honapra visszamenőleg laza 100-120k t :) te nemtom hogyvagy vele de szerintem jópár évig elvagy belöle 1 accal!:D -
Köszi a helepet, kb 6 hónapja napi 12 órában botoltam egy low rate serveren nagyjábol beletanultam a dologba iniket magamnak csináltam de végén már full bot partykat írányítottam elég hatékonyan sőőt saját scripteteket is írkálgattam(de ha van ini gyüjteményed és megosztanád azt szívesen venném:))
Drop calkulátornak a pmfun-t használom és megvagyok vele elégedve:)
15k nah ez viszont gáz, a költségvetésem nem engedi meg ezt a beruházást:) (viszi a pénzt az asszony:))
Végül: nagyon szégyelem magam mert iylen szemét botter vagyok:$ ( XD ) -
1. Meoh egy antibotter ne is törődj vele ki nem állhatja a bottereket!
2. Igen jol érted a farmerek átveszik az adenát van külön erre szakosodot Farmer cég azóta amióta az E-Bn nem tudod eladni az adénát és igy jobb nics hajszál pontosan 50%ért veszik be mint amiért adják.
3. Egy 20-30ig farmolo törpe 18H/N ben 1,5-3milliót tud kiszedni dropszerencse fügvényében! Vagyis minden különösebb erőfeszités nélkül 45-80milliot egy hónapban. Napi 1,5-2 ora ráforditás. A töbsége dropbol jön(A.Bone a legstabilabb).
4. Ahoz hogy valóban stabilan farmolj és elérd a 100%os hasznot vagyis kitermelje önmagát+a játékodat jelenleg a legjobb a BD+AW+SE(wc)+BH kombinázió ez a kombó 52 től telyesen ss nélkül minimum 3x termelési rátát hoz. kb 200millió 24/7 napi 1 óra melóval+1 árus accal.
5. Ha valóban nem értesz hozzá csak elkezdenéd neki se állj. Ami kel:
a.) L2wh vagy egyéb dropcalculátor
b.) kiváló inik minden karihoz
c.) vagy 2hónap napi 4-5 óra komoly munka vagy 15k forint beruházás 150-300milla adénába!
6.) Az ilyen magad fajta szemét botterek miatt alacsonyak az árak a piacon felháborító.
-
ŐŐ én is szeretlek, mindjárt elsírom magam mert ilyen szemét cheater vagyok... Egyébként nem akarok belőle pénzt csinálni csak annyit, hogy a havi díj meglegyen játékért pénzt addig nem adok amíg nincs normális állandó melóm egyetem mellett nincs havi 5k játékra (ha van se arra fogom elverni).
Nem vagyok teljesen járatlan a botozás világában de offon még nem toltam vagyis beloggoltam, megnézetm, hogy megy a bot és ennyi...
De köszi...
-
1. OFC mi nem botozunk...
2. Konkurencia...
3. Ha ebbol akarsz penzt csinalni szenvedj meg erte, mint ahogy mas is.
4. Halott 5let, plana ugy hogy loturod nincs az egeszrol.
5. Abba penzt kell eloszor fektetni, hogy legyen haszon.
6. Sok sikert...
-
Aki már botozott, botzik offon pls adjon már némi instukciót hogy smint, az érdeklene igazán hogy szürik a bot playerekt és, ha vkinek nagyon sok idelye van írhatan pár jó tanácsot is:D -
gondolom ez is megoldás mert ők többért tovább adják :) akárkitől csk úgy nem vesz senki adenát. vagyis Te leszel az őstermelő ők meg a kereskedők :) És igen különböző szervereken különböző az árfolyam. pl népességtől bot mennyiségtől függ :) -
Ezt most én nem értem, vagy én nem értem? " A farmerek a legtöbbet Franzon és Teonon adnak a pénzedért kb. 60ft/mila adéna. ugyan ez davi-sh-erika stb. 25-35ft/milla." Eladni akarsz a botoknak adenát?? -
ops 60 forint per milla az nem vmi hüde sok 60 millának kéne kb befolynia ahhoz, hogy az acc nagyjából meglegyen nahmármost gondolom ehhez a nap 24 órában mennie kell a botnak és gondolom kezdőő törpével ne is álmodjak arról hogy 1 hónap alatt lvl 0-ról össze szedjek 60 millát:D de még csak 2 hónap alatt sem:) BTW Köszi az infót van egy felsleges be nem reggel akkom megpróbálom max bann -
"ahol kurvanehéz farmolni ot meg kurva nehéz farmolni"
mán értem !
kössz Gordi!
-
Az a baj ahol nagyon jól lehet farmolni ott nem lehet eladni ahol kurvanehéz farmolni ot meg kurva nehéz farmolni! A farmerek a legtöbbet Franzon és Teonon adnak a pénzedért kb. 60ft/mila adéna. ugyan ez davi-sh-erika stb. 25-35ft/milla. -
lvl52 de a nehéz inkább a lvl49től felvehető sajtos quest....már megint kezdődik:)
Az NC soft szánalmaságán nevetek... ölöm a lvl55 ös mobokat ezerrel és mit dobnak? A-grade nyilveszőt... oké a mobok már 55től a gradesek legyen de BAZ c-grade shaftod dobnak emibow meg darkelf bow... szégyen mááááárr... -
nem naiv ötlet én azt csináltam wowba, lineage2-ben meg még annál is többen csinálják, szoval ne aggodj :D
de segíteni azt nemtudok. -
Üdv kéne egy kis infó melyik serveren érdemes botozoni nem titkolt szándékom annyi adenát össze bototozni, hogy azt eladav kijöjjön beleőle a havi akk ára:)
Biztos naív ötlet, de akinek vanank tapsztalatai pls írják már ide vagy küldjenek egy pm-et köszi. -
Azt chunyang tudta volna felvenni, ha megvárta volna a szerver transfert. -
Sanca #66275 A teoni chunhyang-ot kb 1-masfel eve vette meg 1 idiota(nighthowler), azota a server legnagyobb pojacaja cimet viseli. -
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Otr #66273 Hey-jo!
Gordi regen emlitetel 1 küldit ahol a jutalom az hog tudunk beszelni a mob-okal és eltom kerni tole az xp-t :)
Lvl mikortol lehet felveni ?
-
Ez az eredeti karija amit eladot ás átment Teonra amit eladot és most Franzon láttam a kis vándorló:) várta volna meg a szerver transfert kb 80/80/80/80 lehetne ilyen lendülettel.