88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• barret
    Szorry az a nev ezt hozza ki belolem XD.
  • L2Goku
    Ha valaki még nemhallota volna, elég régi de nagyon jó még mindig :D:D

Mit?
  • L2Goku
    NéPűfőgjé!
  • barret
    Pffffffff.
  • L2Goku
    Sanca Zolival mivan ? Nemjátszik már? Elég rég hallotam rola. :(
  • Sanca
    Nekem igencsak nem mindegy hogy melyik skillhez kell 78 v 79 v 80 lvl.
  • GamerAdams007
    sztem tuti hogy 78 felett :D
  • Sanca
    Van mar info arrol hogy a ct1-es skillek lvl hanytol lesznek megtanulhatoak? Ha igen egy link jol jonne.
  • Sirch
    Menj el jégszobrásznak! :P
  • Gordis2k
    Egyépként nagyon igéretes a szerver. Én kicsit foglalkoztam vele még régebben és úgy látom elég kivételes minőséget képvisel. És bár távolról sem Officiál mégis nagyon jó játékélményt nyújthat. De sajnos a garancia nem áll fent a karakterre és mikor a munkám törlik azért ölni tudnék!.
  • Cobra.
    DMX tudtommal nem GMkedik, csak fejlesztőként van egy másik szerveren (ami nem L2j).
  • L2Goku
    Sztem 1 sőre eltalálom! DMX el kezdödik.
  • Gordis2k
    Hey az a kis üdvöskénk szervere:) Goku tipelj ki GM ezen a szerveren:)
  • pharao
    Na végre! Nagysokára sikerült leszednem ezt a rohadt sony vegas-t és 4X-re sikerült normálisan feltöltenem a moviet...
    Erre tessék kukkantani!

U.I.:A végén a zene megvágása kicsit gagyira sikeredett
  • ViolAGyulA
    De jó, magyar OFF server :P
    ...
    Mindig csak a reklám, meg a reklám, és a reklám ...
  • shader00
    mystic
  • DarkVen
    Írj pm-et rám, ha online vagytok: Veldar, vagy ha én nem vagyok vele online, akkor Gamor nak, átloggolok és beveszlek. :)
  • BaalKain
    Hehe az én karimat is megölte egy bandernatch vagy mi a frász. A shop megmarad, de venni nem lehet tőle

Szokásos U.I.: Rakás adena eladó Sieghardt és Franz szervereken, nagyon olcsón! Pm itt vagy msn: [email protected]
  • cece
    Hát elvileg Sylanha lenne, de tegnap offline volt mikor próbálgattam.
    És most hogy visszakrestem a név miatt láttam a másik kari nevét is...
    Majd ma azt is megpróba, ha nem szemtelenség Ti milyen klánban vagytok most? (mint jeleztem az akadémia stb miatt kellene valami nagyobb klán aki a kicsiket tudja támogatni, nem egy 100 fös csoportra gondolok hanem azért aktívan legyen fent 15ember azért.)
  • Gordis2k
    Tuti afk Botozot az az aljas:) MUHAHAHHAHA nem tudom kire kell pm itt irták kb 30 kommenten belül egyszer.
  • cece
    Halihó

Olvastam pár hozászólást korábban hogy a franz on estleg magyar klánba (BH) van felvétel, ahol esetleg még akadémia is lenne. Kit kell ez ügyben keresni, elvileg 4-5 ember lenne aki csatlakozni szeretne.
    Tegnap próbáltam Gordyra pm et, de válasz nem jött. Ha valaki tud segíteni akkor üzi vagy itt, vagy a játékban Manci ra.
    Jöhet más klán ajánlat is ha ott van elegendő magyar.
  • Endaer
    bocsi, elfelejtettem postolni a honap elejen kijott legujabb Slickfifty videot. Nemtom mivan a sraccal lol, csak 18 megas lett.. Se zene se Slickfifty vagy ICA logo... szoval nem egy pazar cucc de tole van, o keszitette. xD
    Letoltheto ITT
  • Sámán
    Na jó, de árusítgatás közben?
  • Facek
    fék dötth ?
  • fr0z3n
    lol ez meg hogy?

• Skynet85
    ty:) Bocsi hogy értetlenkedtem:D ez nem az én napom:S Nah majd igyekszem meghálálni a helpet:)
  • Gordis2k
  • GibboRamone
    Van elado doom heavy setem! Ill. kolcson is oda tudom adni!:)
  • Gordis2k
    Miért adtad ki az IPM?...

WTB WTB WTB DOOM PLATE ARMORE RECIPE 60% or 100% on _Franz!!!

PLS PLS PLS
  • pharao
    noob(ie)
  • MeoH #66321
    Tessek: 196,289,248,28 Acc: kackn00b Passw: vagynemkicsit
  • Huszi84
    hostot nem tudsz passzolni véletlen?
  • Cobra.
    Persze, a kóreai PTS-en lehet.
  • Huszi84
    sziasztok
    nemtudom mennyire tartozik ide,de arra lennék kiváncsi,h tud e vki oylan servert mondani ahol a kamael kliensel lehet már jáccani?
    előre is köszi

csók a családnak
  • FragStaR
    voltmár?
  • Padidiver
    köszi meoh arculat közbe énnis megtaláltam ezt csak sajna ezis szarakodik:S
    góóódi msn!!?!?!?!?!:O XD plx
  • Psychedelic #66315
    Jah, és persze Franz szerver, ez lemaradt. :)
  • Psychedelic #66314
    De ugye te se hiszed, hogy tisztan legális és ártalmatlan táplálékkiegészítökön nőtt ekkorára, és még véletlenül se hasznalt szteroidokat. :)

De hogy ne offoljak, üdv mindenkinek, mult héten énis váltottam officialre, ugyhogy ha vki akar partyzni egy jelenleg 42-es warcryerrel, pm. infusion. :)
  • L2Goku
    MeoH szomszédom 65 éves nagyon sokáig edzet és még mindig fiatalokat megszégyenitve űzi, amugy 65 éves és kb 40-45 nek néz ki szal biztos van benne valami és sztem még sokáig fog élni eléggé fit az örg!
  • L2Goku
    lol te azhiszed hogy a táplálékkiegészitő szerek ártanak ?:D rofl :) Ezt anno kitalalta valami gizda ember és minden hülye elhiszi :)

ui:
    Ezt kérdezték valami okos embertöl aki ért hozzá!
    káros -e x táplálék kiegészítő ?
    a hülyeség káros. A táplálékkiegészítők könnyen emészthető koncentrált élelmiszerek, vagyis kaja. Semmi károsat4 nem tartalmaz.

Gibbo amugy simán tud enni =) csak azért köti más a kezét hogy neduranyon be és más 2 kézel ugyesebb mint ö 1 el :)