88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Szorry az a nev ezt hozza ki belolem XD. -
Ha valaki még nemhallota volna, elég régi de nagyon jó még mindig :D:D
Mit? -
NéPűfőgjé! -
Pffffffff. -
Sanca Zolival mivan ? Nemjátszik már? Elég rég hallotam rola. :( -
Sanca #66346 Nekem igencsak nem mindegy hogy melyik skillhez kell 78 v 79 v 80 lvl. -
sztem tuti hogy 78 felett :D -
Sanca #66344 Van mar info arrol hogy a ct1-es skillek lvl hanytol lesznek megtanulhatoak? Ha igen egy link jol jonne. -
Menj el jégszobrásznak! :P -
Egyépként nagyon igéretes a szerver. Én kicsit foglalkoztam vele még régebben és úgy látom elég kivételes minőséget képvisel. És bár távolról sem Officiál mégis nagyon jó játékélményt nyújthat. De sajnos a garancia nem áll fent a karakterre és mikor a munkám törlik azért ölni tudnék!.
-
DMX tudtommal nem GMkedik, csak fejlesztőként van egy másik szerveren (ami nem L2j). -
Sztem 1 sőre eltalálom! DMX el kezdödik. -
Hey az a kis üdvöskénk szervere:) Goku tipelj ki GM ezen a szerveren:) -
Na végre! Nagysokára sikerült leszednem ezt a rohadt sony vegas-t és 4X-re sikerült normálisan feltöltenem a moviet...
Erre tessék kukkantani!
U.I.:A végén a zene megvágása kicsit gagyira sikeredett
-
De jó, magyar OFF server :P
...
Mindig csak a reklám, meg a reklám, és a reklám ... -
shader00 #66336 mystic
-
Írj pm-et rám, ha online vagytok: Veldar, vagy ha én nem vagyok vele online, akkor Gamor nak, átloggolok és beveszlek. :) -
BaalKain #66334 Hehe az én karimat is megölte egy bandernatch vagy mi a frász. A shop megmarad, de venni nem lehet tőle 
Szokásos U.I.: Rakás adena eladó Sieghardt és Franz szervereken, nagyon olcsón! Pm itt vagy msn: [email protected] -
Hát elvileg Sylanha lenne, de tegnap offline volt mikor próbálgattam.
És most hogy visszakrestem a név miatt láttam a másik kari nevét is...
Majd ma azt is megpróba, ha nem szemtelenség Ti milyen klánban vagytok most? (mint jeleztem az akadémia stb miatt kellene valami nagyobb klán aki a kicsiket tudja támogatni, nem egy 100 fös csoportra gondolok hanem azért aktívan legyen fent 15ember azért.) -
Tuti afk Botozot az az aljas:) MUHAHAHHAHA nem tudom kire kell pm itt irták kb 30 kommenten belül egyszer. -
Halihó
Olvastam pár hozászólást korábban hogy a franz on estleg magyar klánba (BH) van felvétel, ahol esetleg még akadémia is lenne. Kit kell ez ügyben keresni, elvileg 4-5 ember lenne aki csatlakozni szeretne.
Tegnap próbáltam Gordyra pm et, de válasz nem jött. Ha valaki tud segíteni akkor üzi vagy itt, vagy a játékban Manci ra.
Jöhet más klán ajánlat is ha ott van elegendő magyar.
-
bocsi, elfelejtettem postolni a honap elejen kijott legujabb Slickfifty videot. Nemtom mivan a sraccal lol, csak 18 megas lett.. Se zene se Slickfifty vagy ICA logo... szoval nem egy pazar cucc de tole van, o keszitette. xD
Letoltheto ITT -
Na jó, de árusítgatás közben?
-
fék dötth ? -
fr0z3n #66327 lol ez meg hogy? 

-
ty:) Bocsi hogy értetlenkedtem:D ez nem az én napom:S Nah majd igyekszem meghálálni a helpet:) -
-
Van elado doom heavy setem! Ill. kolcson is oda tudom adni!:) -
Miért adtad ki az IPM?...
WTB WTB WTB DOOM PLATE ARMORE RECIPE 60% or 100% on _Franz!!!
PLS PLS PLS -
noob(ie) -
Tessek: 196,289,248,28 Acc: kackn00b Passw: vagynemkicsit -
hostot nem tudsz passzolni véletlen?
-
Persze, a kóreai PTS-en lehet. -
sziasztok
nemtudom mennyire tartozik ide,de arra lennék kiváncsi,h tud e vki oylan servert mondani ahol a kamael kliensel lehet már jáccani?
előre is köszi
csók a családnak
-
voltmár? -
köszi meoh arculat közbe énnis megtaláltam ezt csak sajna ezis szarakodik:S
góóódi msn!!?!?!?!?!:O XD plx -
Psychedelic #66315 Jah, és persze Franz szerver, ez lemaradt. :) -
Psychedelic #66314 De ugye te se hiszed, hogy tisztan legális és ártalmatlan táplálékkiegészítökön nőtt ekkorára, és még véletlenül se hasznalt szteroidokat. :)
De hogy ne offoljak, üdv mindenkinek, mult héten énis váltottam officialre, ugyhogy ha vki akar partyzni egy jelenleg 42-es warcryerrel, pm. infusion. :) -
MeoH szomszédom 65 éves nagyon sokáig edzet és még mindig fiatalokat megszégyenitve űzi, amugy 65 éves és kb 40-45 nek néz ki szal biztos van benne valami és sztem még sokáig fog élni eléggé fit az örg! -
lol te azhiszed hogy a táplálékkiegészitő szerek ártanak ?:D rofl :) Ezt anno kitalalta valami gizda ember és minden hülye elhiszi :)
ui:
Ezt kérdezték valami okos embertöl aki ért hozzá!
káros -e x táplálék kiegészítő ?
a hülyeség káros. A táplálékkiegészítők könnyen emészthető koncentrált élelmiszerek, vagyis kaja. Semmi károsat4 nem tartalmaz.
Gibbo amugy simán tud enni =) csak azért köti más a kezét hogy neduranyon be és más 2 kézel ugyesebb mint ö 1 el :)