88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• pharao
    NEM!

Adre: Linkin Parktól a Crawling és igen, a reanimation albumból...
  • Bally
    Nem tud valaki olyan szervert ami c5 magyar vagy angol és pvp és?
  • L2Goku
    BOT! És még klánse kell hozzá :D
  • ViolAGyulA
    Linkin Park szám, a címe most nem ugrik be :)
    A reanimation albumon azthiszem rajta van.
  • TruBy
    Honnan vettel Meoh ilyen hulyeseget...Clan nelkul XP-zni?
    minden rendes ember klánban van, javits ki ha tevednek, mert akkor otthagyom a lvl 8-as klanod...folyton leolnek az enemyk!
  • MeoH #66426
    Fat.ally is ruszki banda, es annyian is vannak es RM partiak. Es az franz, ne lepodj meg, ha par untagged is beszall a pvpbe. Csak a szint miatt untaggedek, ugy konnyebb xpezni:P
  • L2Goku
    a Vietkong alakulat a titkos fegyverük , de nefeledjük a Natzi osztagot se ök a mészárszék. De van nekik még a nukleáris erö is!...
  • Adre
    Mi a dal címe flash, ami megy a videó alatt? Amúgy gz
  • Kekszakall
    Hi!

Ismeri valaki Franzon a Fatality allit es azon belul a Rise klant?
    Az erdekelne, hogy minden haborujukat klanon kivuli karakterek bevetesevel probaljak megoldani?

Koszi!

Sirogorcs (Franz)
  • Endaer
    Gordi, nem basztataskeppen,de ne legyel emo... :)
  • Gordis2k
    Kérlek nyilatkozz.
    1. Az ICA(leader Vacxe) ajánlata a novemberi heroság, namármost ezt igen magasról leszarom! Én voltam az első Nooble SPS a klánban és bizony az elején nem az volt, hogy öt belogol és feedelgesünk... én keményen campeltem 5-7! orákat 4-5 hónapon át, hogy heró legyek és mindenki leszarta! A legrégebi MM noobii vagyok és még nem voltam Hero viszont több mint egy éve feedelem a klánt 4 honapja csak azért fizetem a Shanway accot , hogy herok legyenek. És én nem felejtem el mikor te és én napi 24 orát grindeltünk hónapokig és beszélgetünk terelgetve kis csapatunk és drámázva harcolva gweny kegyeiért élvetük a játékot!

Nekem két dolog számit neked megfelel e a november vagy szeretnéd ezt a hónapot?

És hajlando vagy e belépni a klánba valamit aktiv leszel e akkor 1 hónapig?
  • L2Goku
    Fuu ez a WOW mekkora egy okádék játék lvl5 és már meguntam :((
  • L2Goku
    Jááááááj rezsö bazzeg :D Gordi ténleg mostmár van S2K d?:D Amióta összetörte a csávo azota megcsinálták?:D
  • Chear
    S2K-t akarunk! Esetleg CRX? :)
  • pharao
    Nem kenyerem a dupla post, de ha véletlen furcsa dolgokatláttok megjelenni az azért van mert sikeressen be bugolódott a video kártyám, és azért jelennek meg néha nemkívánatos dolgok :(
  • pharao
    Nah tegnap este megint bealakítottunk...
    Ezt kőőő csinánijé!!!
  • Gordis2k
    n3m tom mi a pöcs volt az a mergás szar... szoval zoooomhack
  • Gordis2k
    Blessing of darknes a holy weapon elentéte az olyan mobokat sebzed +30%kal akik dark atack weakosak pl MOS(monesteri of silece) 90% ka és az angyalok WoAban.
  • L2Goku
    Pöcs Gáter : )
  • GAthersw
    Azt írta L2 te bránerarcú :P
  • L2Goku
    Honan tod 2011 be L3 Engine mien lesz ?:)
  • mano1b
    kerdezném hogy a blessed of darknes lila kő mire valo és hogy kell hasznalni és kik tugyak hasznani segitene valaki meg koszonem..
  • Cobra.
    Ha lesz DX10 only játék, akkor meg méginkább, mivel úgy néz ki komolyabb DX10-es kódolás megfekteti a kártyát
    De szerintem ne offoljunk ennyit, L2 sose lesz DX10-es.
  • ViolAGyulA
    Ja. Így van. Csak találj hozzá működő programokat is ...
    Kitörölhetem a GF8800-al seggem egy ideig még. :)
  • Gordis2k
    elsűlyedek szégyenemben....ez hogy történt...
  • L2Goku
    Nelegyetek sekélyes faszok mer megkeresem a viperát!:D Vista + GF8
  • MeoH #66405
    Meg ha csak dx9-es kartyad van, akkor sincs^^
  • mAilkaEVO3
    WinXP-n nincs is ^^
  • L2Goku
    Öcsém mennyi sekélyes fasz van a forumon =( Most azt probálták bemagyarázni hogy a DX9 és a DX10 Között nincs külömbség :/
  • mAilkaEVO3
    loolloool llooooooll a linkra katt ez jön be filefront-on O.o
    Mercedes CLK Brabus 5.7

Gordi mivan átpártoltál ?:DDDDD :(( ¢¢
  • PhoenixKnight
    Hivataloson is kivan már irva :)
  • ViolAGyulA
    Hihetetlen. A stratics oldal újra működik, és ellentétben az official oldallal itt frissítették a skilleket. Mit tud, mennyi sp-be kerül, és mikor tanulható.
  • L2Goku
    Elment a lidinéni a vásárba csuhalya, ...!!:D
  • fr0z3n
    nem rossz kis augment bar hp-sban jobban ertekeltem volna

• Sorbon
    Tegnap úgy döntöttünk lenézünk hero riftbe megprobálni felhúzni a kavicsot 13-ra. Full magyar grouppal mentünk, healer nélkül mert flash nem ért rá. Ugye flash?! A lényeg a képen látható partyval nagyságrendileg 2 percet vett igénybe a boss megölése.....

• Gordis2k
    Na lassan 72 nem is rossz.
  • Gordis2k
    Egészségetekre!! Zoom HACK 9/11
  • Gordis2k
    Azok maradnak.
  • Sanca
    Huh, ez elegge nagy szopo, foleg akinek sok skillje van. A 76,77,78-as skillek arai maradnak a regiek vagy azok is valtoznak?
  • barret
    Legalabb valaki tudja az igazsagot.