88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gamarra
    Üdv!

A napokban kezdünk el offon játszani haverral.Lenne egy pár kérdésem.
    Előtte egy kis repanyag rólam/unk/.C4 óta toljuk különböző L2j szervereken.Játszottunk anno Nightfallon aztán gyorsan hagytuk is:D,volt pár próbálkozásunk itt ott,és végül a Zeuson kötöttünk ki.Ott egy 78 as 2 subos Titant alkottam.Tulajdonképp ez lényegtelen mivel L2j de azért némi tapasztalatunk van már......

Sóval a kérdések:
    -Hétköznap délután 17 és 24 óra között vagyunk leginkább,hétvégén 0-24:D.Ilyen időbeosztással melyik a legmegfelelőbb szerver?/siege,playerlétszám,stb..../
    -Az előző szempont alapján képbejövő szerverek hogyan állnak magyar gamerekkel,klánokkal?
    -Mekkora /player,klánlvl./ klánok vannak a számunkra megfelelő szervereken?
    -Mennyire jól játszható kari a destroyer?Elsősorban pvp szemszögből nézve.Lehet e terelni vele normálisan offos körülmények között,feltételezve hogy egy wc támogatja?
    -Érdemes e foglalkozni craftos és spoilos törppel 2. kariként?

No kb ennyi:D
    A válaszaitokat előre is köszönöm/jük/!

• L2Goku
    Jolvan akkor játszál azzal ... te mindenbe belekötsz ?Kezdesz idegesitö lenni a szemembe...
  • Akhi
    kosz :D
  • Gordis2k
    Ezt nem értem ez szerintem egy bolond GM.... képtelenség, hogy a karit nem ádámkosztümben hozzák át az abszurdum... Én persze örülök:) nem kis vagyont jelent ez:) de szerintem az a fickó részeg.

Akhi: Nem tudok neked még válaszolni arra a kérdésre pontosan hogyan fog működni a karakter transfer(BOCS!) de annyit biztosan állíthatok a karaktered nem ádámkosztűmben transportálódik a másik szerverre. Ha neked erre igényed van bátran és biztoságosan levetkőztetheted miután át transormáltuk a másik szerverre... Alyra- Részeg Administrátor és Comunikáciozavaró Manager
  • Akhi
    magyarul?
  • MeoH #66676
    Felhivatalos info a servertransferrol:

Hi all,

I don't have an answer for you yet regarding exactly how server transfers will work and all the details therein (sorry!), but I can tell you that characters will NOT be wearing their birthday suit when they transfer to a different server. If you're so inclined, your character may safely strip down to his/her birthday suit once the server transfer is complete.
    Alyra - Administrator
    Community Manager
    Ennyit a naked karakter elmeletrol...
  • ErrOrHUN
    +4con -4dex :D:D:D
  • L2Goku
    Figyelj ... PVP re (sőt még farmrais) Az ijásznak +5str-5con! Nemkell semmi más! csak ez! (60+ on már érdemes rátenni!:)
  • Skynet85
    Thx. Vááá értsétek már meg nem akarok belőle pénzt csinálni:D Csak nagyon minimálisat, szal egyik 4-5-6-7-x accal nyomuló farmer vetélytársa sem leszek sose, jelenleg még nem is menne, de amúgy se ebből szádnékszok megélni az ,,amugy se menne mert béna vagy " poént mellőzük:D

A másik nem tom ki, hogy van vel,e ha vmit nem értek kérdezek én még ezt módszert követem, ha tanulni akarok:P:D

Reggel van szal ilyenkor még rajtam van az antifogalmazás debuff, ezért meg bocsi, de léyneg remélem benne van.:D
  • dragster
    SRnek lehet nem is kell dye,de ez attól is függ mennyire van support merre jártok. Ha van megfelelő support és pvpzel is akkor +5str,ha keveset vagy olyan partyba ahol van bd,cica,sws esetleg cov akkor szerintem dexre érdemes tenni.
    Én elég sokat mentem dye nélkül és valahol megtérült a +HP/CP, 1 dolog miatt raktam vissza a +4 dexes dyet az a sok war. És nézzetek hülyenek de én kérek zerket pvpbe is mert szeretem ha van annyi előnyöm,hogy ha gáz van akkor (-mdef/-pdef ide vagy oda) el tudok futni.
    Ezzel csak azt akarom mondani,hogy úgy dyeozd a karid ami illik a játékodhoz.
    UI.: Olimpiára meg -con = halál :)
  • DarkVen
    Sky, előbb tanulj meg játszani, aztán csinálj belőle pénzt :D
    És tökmindegy, hogy melyiket csinálod, mind a kettő hozza a pénzt :)
    A matikat meg craftold össze nagyobb matikká, és add el 3-4xes áron :)
  • Skynet85
    Ugyan félve :$ de felteszem a kérdésem:D mennyire hatékony egy lvl 40 körüli spolios és crafter páros? mármint crafter lvl 40-es volna a spolios meg folyamatosan növekszik, a főő kérdés az, hogy érdemes-e a craftossal töletni az értékes bot timeot mármint d és c shotokat árulni ill csinálni vagy inkább spoil és egész napos farmolások másik kérédés matot eladjam vagy ha már van egy craftos akkor inkább probáljak c-s cuccokat lekreálni.
  • DarkVen
    Amint megvan a doom, +1hét és megkaphatod :D még mindíg keresem, de
    Már Doom Plate Armor 100% recire is vevő vagyok, de már csak holnap leszek gépnél, este piac :( Jo8 All!
  • Sanca
    Az archer dye setupot velemenyem szerint 2 reszre lehet osztani, 76 alatt, es felett. Mivel rad a 76 alatt vonatkozik egyelore, mondom azt: Ha ugyes SR vagy es nem nagyon utnek meg a mobok, probalkozhatsz +5 str +4 dex-el, ha sok a -9 con, es csak -5ot szeretnel, akkor belatasod szerint kell a dexet vagy str-t +olnod, annak fuggvenyebe hogy mennyire talalod el a mobokat amiket olsz, ha pl olyan partiban vagy altalaban ami szamodta piros lenyeket ol, celszeru a +5 dex, feherre szerintem jo a +5 str. De 76 alatt pvp/pve univerzalis dye setup szerintem a +5 dex, en is azzal toltam. 76 felett mar semmi ertelmet nem latom a + dex-nek, szoval ott +5 str kell.
  • L2Goku
    Arnold izom kokszos volt!!!! itt akikel gyurok azok nagyon régota (10Éve KB) És semmi koksz! Szigorú Táplálékiegészitö! :D És vazzeg énsevagyok kicsi szerintem de ezek :D Ajtonis forudlva mennek be:)De a Strongmant nekeverd össze a Gyurmával!!!! Gyurmások 50% Simán koksz! Na m1 Majd megláttod remélem ha megélem 1-2 évmulva :D
  • ErrOrHUN
    jah igen, a 2 srác versenyeket nyert anno, nemtom, hogy most csinálják-e még
  • ErrOrHUN
    egy szobában laktam egy naturálos sráccal fél évig + egy másikkal 3 évig egy suliban, és mind2 kokszolt, csak megvolt az idő, mikor kellett tisztulni. jah és nem irigylem azoknak a környezetét, akik aminokat szednek, ha ott elszabadul egy fing...

elolvastam 2 könyvet(weider+arnold), de engem nem győztek meg, hoyg ekkorának kell lennem :D ha beszedek egy 300as creatint, már akkor háznagyásgúra növök és megijedek magamtól :D
  • L2Goku
    Gather ! Nekem folyamatosan bevan löve:DDDDDD

UI: Error nemindenki kokszol... Táplálék kiegészitö az nem Koksz...
  • TruBy
    Ha megvan a setted, és le akarod majd váltani nightmare-ra, akkor pm me, lehet érdekel majd a doom
  • GAthersw
    Jólvan husi látom a sérót is belőtted a kép kedvéért.
  • ErrOrHUN
    a köv 5 évben nem nagyon fogsz mást enni, csak kokszot, have fun
    ja és lábra is gyúrj :D
  • L2Goku
    Énis ilyen leszek!:) Még 1-2 Év és sok spenot:)

Demég csak ilyen vagyok :-(
  • DarkVen
    Ha valakinek van Franzon Doom Plate Armor-ja, pls vennék egyet, már minden megvan a szettből, csak az hiányzik, és mindíg lekéstem a vételről. Kölcsön is érdekelne, amint megvan az Nightmare visszaadom!!! De már elegem van abból, hogy mikor meglátok egyet 16M-ért, és átloggolok a pénzes törpémre, addigra elviszik!!! ÁÁÁÁ!!
  • Hunter of Deer
    Koszi a valaszt!!
    a -str amugy azert nem jott be mert irtam hogy meg csak c4 a szero ezert egy 7es focusbol csak 1 skill jon kiezert szamit a sonic rage sebzese, interludeba biszonyara jobb a helyzet mert ott ugye 4 skill / 7 focus asszem. szal thx a valaszokat!
  • MeoH #66650
    HAt akkorat nem hibaztam, de +str es +con tobbet er mint a dex. Pvpben ugy is skill hasznalsz nem futkozol. Jo nehany 78+ gladi hasznalja ezt a setupot. DE ez szigoru pvp cucc.
  • GamerAdams007
    Nem dyeozom át, csak kiváncsi voltam milyen esetre mi a jó., most szerintem a sima PvE setupot választom, nem pvpzek sokat.
  • Gordis2k
    Mert minden alkalomra at dyeozod magad? pve-gpve +5str +4 dex -9 con es remegj. Pvp semmi. Raid +9 con -mindegy melyik doom heavy sett
  • Gordis2k
    Nem kell szégyenkezned Meoh mindnki hibázhat! DE TE NEM TETTED!!! tökéletes volt a pvp builded de ugaza van valoban veszit kb 100DMGet azert az uber.... nem eri meg azert a 700 hp +400 cpert + crit ratert + evaert + accuraciert + runspeedert
  • GamerAdams007
    Ha már itt tartunk valaki plz SR-hez mondjon PvE solo, PvE group, PvP dye buildet.
  • Hunter of Deer
    nemmondtam hogy jobban tudom csak pl a skill amsteryt is str-re kapja meg egyebek de hat a gladi is csak egy azok kozul a karik kozul amiket nehez dyozni mert minden joljon neki :D
  • MeoH #66644
    Ok. Nyilvanos kovezes kerek. Kb. azt is elbasztam. na szoval. Gladi pvp:+5 str +4 con -9 dex. Es most megyek a sarokba szegyenkezni es elgondolkodni a mai napon...
  • Tüskés
    Csak egy kérdés: Ha jobban tudod, miért kérdezed?
  • Hunter of Deer
    hat nemtom de sztem -9str az eleg huzos mert ugye pattack is kell a sonic ragehez nem allando a sebzese, legalabbis nekem nagyon ugy tunik!
  • Ved
    jaaa, hogy úgy. Nem is néztem meg rendesen a szintjét. Tényleg, Fblade, oszt hajrá, csak győzze etetni.
  • L2Goku
    Gordi ! Én nyertem :D Lecserélték a modemet :) Sőt! Aztmonták ha gondlesz megint akkor lecserélik az egész Vezeték hállozatott!:)
  • MeoH #66639
    Ojaj, DLEbol tenyleg nincs focus sry. Akkor a DLEt csereld le Forg.bladre, annak van:P
  • Ved
    A kérdés típusából adódóan "elfeljetettem" belecsempészni az IL-es fegyókat. Nekem is nagy szívem vágya egy focusos SOI, dehát...maradgyunk a realitásoknál. S-grade-ig meg valahogy "kihúzom" azzal a túlértékelt health-es DLE-vel.
  • Sámán
    Interlude-ban beraktak pár új top A-s fegyót.
    Pl Sword of Ipos -annak van focus sa-ja -csakhát... Nem túl egyszerű beszerezni...
  • Ved
    SK-t hasonlóan lehet dye-olni pvp-pve szempontból, mint a gladit.

PvE alone (boxbufferrel): +4 str -4 con, Nem érdemes ennél alacsonyabbra a cont és a dexet feljebb, mert így is kritikus a HPja és a stun res-e.
    PvE group (klasszikus tankként)és PvP: -9 str +4dex +5con;

Tudtommal Focus DlE nincs, csak rsk focus, health, Crit dam. ( bezzeg S-es van focusosban, csak A-s nincs)Ha nem nagyon akarsz PvPzni, vagy van pénzed egy overenchantolt focusos damascusra is, akkor használd inkább Pve-re azt.
  • L2Goku
    JÁÁÁÁÁÁJ Valaki segitsen!:) Kellene nekem egy "Realisztikus" Kormányal müködö városi rutin vizsga B Kat autóhoz :D plz valaki :D Holnap vizsgázok :'(