88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
gzz :P -
ErrOrHUN #67018 majd Gordi intézi az én karimat, ill holnap este kasztváltózom. -
-Ha franz on játszol és 20 illetve 40 alatti vagy és clant keresel aki ad clan armort is esetleg (repu pontokért cserébe) akkor írj itt vagy ingame pm HighTech.
-Továbbá gordi te is pm ezz h bevegyelek az ŐS alliance be ^^ -
Javitott :) -
Tessék meghalgatni :D Club Life Rádio by me :D testüzem!:) -
Feltéve ha a képen látható destro már 60as és valaki bevalalja, hogy skillel agyonveri:) -
Bakker már megint egy zseblámpa :D
GZ -
GZ
-
gz :P -
Sorbon #67010 Error te miért világitasz??? 

GRATULA!!!!! -
ErrOrHUN #67009 egye fene :D
köszi -
Grat a Herosaghoz!
-
A destro le tudja vinni a hp-jet magatol is,mert van hp-t fogyaszto skillje :D -
ErrOrHUN #67006 semmi extra ugyanaz mint ahogy antharast öljük. íjászok aggróztatnak nukerek ölik -
jaja sőt ha minden igaz akkor lehet nemsokára lvl 80 duelist leszek:D
de még semmi sem biztos! -
Felss!
pls írd le ide vagy pm-be hogy hogyan sikerült,milyen taktikával megölni valakast,nagyon fontos lenne nekem:)
előre is köszönöm -
Köszi a video linkeket! :)
És Grat a bossokhoz! -
BM már egy ideje tolja:):
A korona 1/20ban esik szal nem egyszerű:) -
ITT is van 4 regi Vacxe fraps.
BM ujra akcioban?? -
Izé... Az véletlen volt... 
Az úgy volt hogy az egyik destro frenzyt akart... És le kellett ütni a hp-ját... csak sajna kicsi hp helyett 0-ra sikerült...
-
Bah legalabb te +5 BREZ-el gazdagottal én meg egy kis XP törmelékkel :(
Grats Vipi!!! -
grats vipi de sajna ez előfordul:S -
És Ice Fairy ellen a vörös szín valami védő hatással bír?
-
Ma őt is kinyírtuk: 
És nem adott koronááát...
-
Rorgosh #66995 Frintin mindig volt support party, amikor én voltam. Elvgre abban voltam.. :) -
Nem elmarad... az előb voltam lent és megöltem. -
3 ijász és 6 nuker party... eddig Frintezzán volt még1 support party is, amit mostanába kihagytak, de úgy néz ki a mai antharas ölésre is ugyanezzel a felálással készültünk, de sztem elmarad... -
Lol... -
ErrOrHUN #66991 3 íjász, 4 nuker kb ahogy mi voltunk, csak asszem nálunk eggyel kevesebb nuker volt, és valszeg ez volt a probléma -
Flash milyen partyk voltak?egyébként grat hozzá! -
PhoenixKnight #66989 Lol..:D Willma és True összeveszett vmin erre KS elhagyta az allyt és midnenkit bannolt ventrillorol :D Ami azért vicces mert 1 Sleepers tag fizet érte -
amig nincs blah, lehet esetleg a TheMondrated-en kielni forumozasi hajlamaitokat, de ez jellemzoen Sieghardt-os forum. ajanlom a "Not Safe For Work (NSFW)" jelolesu temakat. :D -
jelenleg az L2guru.com (aka Blah) doglott, nem csak europaiaknak, mindenkinek.
FileFront cimek: Slickfifty es Vacxe
azt ne varja senki hogy minden eddigi videojuk fentvan, FileFront automatikusan torli azokat a videokat amibol a legutolso masolat letoltese 1 honapnal regebben volt.
grat az Unikum-osoknak :) -
connection refused :D -
valaki fel tud menni az L2guru.com-ra, mert én connection refused üzenetet kapok csak :( Slick, meg Vacxe videokat akartam csak letölteni, de igy nincs link! -
utolsó 2 percben beírták: Don't pick up drops!! Batman will pick all the drops up!!! És mi meg vakartuk a fejünket, hogy MÁÁÁÁÁ MEGÍÍÍÍNT? ^^ -
Ez ugy megy kérlek, hogy csak és kizárólag a Raid leader veheti fel a dropot!! Ez egy ujítás Interludban de az esetek töbségében mindenki hátra aki nem az meg PK. De alapjában 15!!percig csak a raid leader veheti fel a dropot ill az ő partyja. Emléxem C4 ben a wyrmel berepülő enemy pár száz millával távozot mindig:)) ezért lett bevezetve ez! -
AHHH eze ninsc nekem normalis cucom sose:D ohh Gordi 50% ahh istenem menyivel tobb penzem lenne -
BaalKain #66981 De valaki csak felvette azt a nyakláncot, vagy ez hogy megy?
Mert sztem 10-ből 9 embernek megér egy rerollt, ha a kezébe kerül egyvalakas nyaklánc :) -
PhoenixKnight #66980 hát jah bár amit irtam az csak akkor igaz ha venta dönti el hogy ki kapja. Ha megbeszélik vagy szavaznak rola akkor biztos megérdemli.
WTB bellion cestus