88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FragStaR
    Hé vagy clanba mert ha nem hadd vegyelek be ne vesszen már kárb a repu pont köff thx ^^
  • L2Goku
    LOL :D:D:D:D::D D:D:D:D:
  • pharao
    Gratula!
  • macleod2005
    Plaync-s accomon hogy tudok bankártyával fizetni, ha eddig time cardal fizettem? Sehol sem találok l2 höz feltöltést, aki tud vmi megoldás, plz mondja el!
  • GibboRamone
    Grat!
  • LaWMaN
    Mindenféle további kommentár nélkül:
  • Rorgosh
    Kecske, ez egy másik játék! :)
    De azt hiszem, hogy már kb. 10x-szer elmondtam neked: azzal játsz, amivel élvezed a játékot.
    Valamint azt mondom, hogy azért így 60 körül érdemes lenne 1-2 szintet manuállal húzni, hogy ráérezz a karakteredre. A pve is sok mindenre megtanít, valamint - ha nagyon pvp-zni akarsz - akkor inkább a terepen, s ne az arénában tedd. A tőrös nem jó igazán "tiszta" harcban, legfeljebb varik ellen, ha egyből bejön a skill..
    Ellenben a tőrös ideális rajtaütésre, főleg a felszín alatti részeken... Ott van hova elrejtőzni, ott tudsz váratlanul támadni... És egy tőrössel erre kell gyúrni. legalábbis szerintem.
    De a lényeg: ne a legjobb akarj lenni, mert az egy pillanatnyi állapot. Inkább próbáld élvezni a játékot, szeretni a karaktered, és akkor könyebben megy majd...
  • Rorgosh
    Azt az 5 BREZT mind elhasználtam Valakasnál a partyra..
  • MeoH #67092
    Hat gondolom csak ugy repkedtek a tobb ezres sebzesek:P
  • Looooser
    pala pvp-be tényleg jó
    annó egy free fun szeró voltam egy pvp eventen magek magék ellen warriorok warriorok ellen nos félórán át néztük ahogy két pala zúzza 1mást
  • PhoenixKnight
    bocs a duplapostért de :
    DA az ien minden partyba jo(föleg majd ct1 be transfer pain miatt) pl melee partyba kevesebbszer voltam mint archer partyba(carnage bowal ) vagy Nuker partyba( hozod a sok mobot és körözgetsz mint 1 hülyegyerek :D )
    60as szint körül meg ajánlom Frozen labyt pole al és az meg jobb mintha ijász partyba lennél :)
  • PhoenixKnight
    Az 1etlen dolog ami biztos hogy DA versenyben van SKal a legrosszabb tank cimért :D(ha szoszerint vesszük a tankot) 1ébként meg 1ik legjobb pvp kari szerintem, bár talán 1 paladin jobb :D .

nekem meg elkéne döntenem hogy mit választok subclassnak :D Gladi/destro/PR/HE/SH van a listán és vszinü SH lesz de nemtom :D
  • MeoH #67088
    Orulok, hogy tetszik:P A gladit pedig komolyan gondoltam, sztem semmivel sem rosszabb soloban, partyban es pvpben, mint a DA.
  • Skynet85
    Hmm elgondolkoztató ötlet:D de azért nem kapok semmit a flameből meg nem élek meg:D
  • Gordis2k
    boxolj be egy healert egy magas bufert egy torost vagy ijaszt és szolozd le
  • Skynet85
    Köszi a választ már ,,nevelgetem" is DA-t jelenleg lvl 30 tegnap indult ok tom szemét botter vagyok de vállalom:).

A kövi kérdés nincs kedve este oylan 8-9 körül valakinek rb-ni amolyan kis karis rb, én lennék a tank.:P:D
  • Gordis2k
    Ne genyoz szeritnem jó arc:) majd elegyengetem az uton és 500misiből élete végéig elesz:)
  • Gordis2k
    Ha ebből a ketőből kell választani akkor:

Gladi:
    Szolora szar nagyon.
    Partyban szar nagyon:) (bocs sondi ez van)
    Pvpbe jó nagyon de nem nuker nem ijász nem tőrös.

DA:
    Szolora nem rossz ha milliárdjaid vannak cryra és SSre neked+ petnek.
    Partyra isteni és mostanába már viszik is azért
    PVPben igen jo CT1ben meg elengedhetetlen lesz egy jó partyban.

Másoknak:
    Eddigi infók alapján 30percenként lehet elnyomni full ud efekt a partyra 15 secig tart és nem korlátozz a mozgást! Olyan mint egy party hero UD.
  • molnarpe80
    500misi lol rofl
    köszi meoh :D
    ezt most akkor úgy veszem hogy a lúzer bélyeget a homlokomba égetted :D
    ohh istencsászár rendelkezz velem ( for the emperor :D )
  • Sirch
    Minden lecserélődik a karakterstatoknál (kivétel a pvp/pk számláló). A dye-ok is, de nem vesznek el, ha visszaváltasz a főkasztodra, újból rajta lesznek, így mindegyik subodnak megfelelő plusz-minuszokat tehetsz fel.
  • MeoH #67080
    Az SP lvlre van, mert azt ugyanugy kapod mint az xpet. A 79en tanulhato skill sp ara fix. Az csak 1 dolog, hogy hany skillt kapsz ezert. Ertem az alatt most 80m sp 1 uj skill, ha CT1ban kapsz masikat is 79en, akkor 40/40m sp lesz.
    Csinalj gladit 500misi. Mert valszeg lesz S heavyd, s80 meg foleg...
  • molnarpe80
    jajh megint eszembe jutott valami amit régóta meg akartam kérdezni, de gyakorlati tapasztalattal rendelkező embertől még nem hallottam.
    Ha subclassom lesz akkor a subclassban az alapfajának tulajdonságait kapom meg vagy sem? Tehát a törpe mondjuk aw lesz akkor pontosan olyan lesz a dex-e mondjuk mint egy darkelf-nek vagy az marad a törpéé és csak a skilleket kapom meg? És ha be dye-oltam magam akkor ha váltok a classok között elveszik a dye vagy megmarad mert az a karakterhez kötött?
  • Sirch
    "a kérdés annnyi lenne hogy ez 100% biztos infó?"

Nem.
  • z0l3e
    - király szólókarakter legyen
    - király partykarakter legyen
    - király pvp karakter legyen
    Interludeban: Destro CT1-ben: nemtom :p

nekem is lenne 1 kérdésem a Mesterhez (vagy bárki máshoz aki tudja :p )
    láttam pár hete Gordi írt a fix skill árakról (SP cost fix lvlenként) és hogy a CT1-ben ez vátozni fog (1 lvl79 skill 80kk sp, 2 lvl 79 skill 160kk, stb..)
    a kérdés annnyi lenne hogy ez 100% biztos infó ?
    - ha CT1ben változik és a fix SP cost a skillekre fog menni és nem levelre akkor nyugodtan megtanulom a jelenlegi lvl79 skillem
    - DE ha marad a fix SP cost lvlre akkor jobb ha várok a CT1-ig (mert akkor 2 skillt tudok megtanulni ugyanannyi SPért)
  • molnarpe80
    Köszönöm srácok :)
    Lehet akkor gladi lesz. Igazából csak azért gondoltam erre mert végigpróbáltam minden ruhát az ember harcos nőre és a heavy S-es IC és DYNASTY állt rajta a legjobban. Most joggal mondhatjátok hogy elmegyek én valahova meg elment az eszem, hiszen egy év mire olyan magas szintű leszek de időm az van :)
    És felakarom húzni majd sub-ba az lesz a fontos nekem. Hiába akarok varázslót indítani, de a világ minden adenájáért sem indítanék vari nőt. Annyira rusnya jajj:(
    Viszont addig is viselni kell valamit amit öröm nézni :)

Még 1x köszi
  • Sirch
    A világért se akarok kötekedőnek tűnni, de visszaolvastad, mit is szeretnél? :D
    - király szólókarakter legyen
    - király partykarakter legyen
    - király pvp karakter legyen
    Más kívánságod nincs is? :)

Találd ki, hogy pontosan mit vársz a karakteredtől (azonfelül, hogy a walkerrel könnyű legyen beállítani :P), és válassz! Nincs értelme másra hallgatnod, mivel te fogsz játszani vele. De tudod mit? Legyél Gladiátor! Annak most jól megy a szekér, aztán ki tudja, mi lesz egy-két chronicle-lel később...
  • Skynet85
    Volt galdim remélem nám tájékoztatlak férre, de a Galdi minden csak nem party player ok jó partyban mert dmg dealer, de egyéb hasznát nem veszik viszont 100X gyorsabban fejlődik mint a DA.
  • Skynet85
    ÁÁ Mester pont téged kerestelek modtál vmit hogy a DA majd kap party udt errőől a skilőőr vmit bővebben hogy hogy is fog kinézni elég ha linket adsz(lusta maga keresni) előre is kösz:)
  • molnarpe80
    Srácok ha egy egyedül jól fejlődő, de brutál pvp-s heavy armor-os karit szeretnék melyik lenne jobb választás. Gladiátor vagy Dark Avenger. Mellesleg az sem utolsó szempont, hogy hasznos partytag legyen. Erre gondolom a DA lenne jobb, de ti vagytok a vén rókák. Annyi adott hogy ember harcos nő. Ebből bármilyen heavy-s megoldás érdekelne :)
  • L2Goku

Ha Nem müködne megint
  • Gordis2k
    semmi vagy +5 str -con
  • Skynet85
    üdv. törpére lvl 40+től pve-re milyen dye-t javasoltok, ha egyáltalán kell rá:).
  • Sámán
    Jaaa... hehe, úgy biztos nagyon ász -idő kérdése és ki lesz próbálva!
    Majd ha egyszer valaha lesz nagy fehér pacim...
  • Tüskés
    1vs1-ről volt szó
  • Sámán
    És grati!
  • Sámán
    Jah, de ha van élő healer a környéken, akkor egy erase és leshet a summoner is... Pet nélkül csak egy (szinte) skillek nélküli vazsi...
    De én egyenlőre nem vagyok valami nagy pvp rajongó -nem tudom mennyire hatásos ez az erase. Biztos nem csak úgy dísznek van.
  • barret
    Nincs gond a bekaval,megtudjuk nezni :)
  • molnarpe80
    Ezek a karijaim:

Myriell lvl 60 AW Franz Nő -> Necro in sub Főkari
    GarinBroff lvl 39 Artisan Franz Férfi
    Mellarkyn lvl 51 Bounty Hunter Franz Férfi
    TheGreatWise lvl 21 Orc Shaman Franz Férfi -> Overlord
    Jenice lvl 8 Human Fighter Nő -> Gladiator vagy Dark avanger
    Miryell lvl 6 Dark Elf Mystic Nő -> Spellhowler

Mindegyiknek a szintjének megfelelő top felszerelés mindenből. OE probálkozások betört fegyók. 1000 számra elfogyasztott ghp-k, és ss-ek.
    A wh-m tele van 10000 számra matikkal amiket meg kellett venni most fogok lehuzni 4 soul separatort. Ilyenekre elment. Azhelyett hogy egy karit hútam volna és azzal már szubbos lennék. :(
    Szal nem konkrétan 500kk egy karival 0-60-ig, de azért csúnyán elment.
    Fáj is egy kicsit :)
  • MeoH #67061
    Grt! DE most mar huzd a destrot is, az a pwnage:P
    500m lv60ig? Hat teged is inkabb etetnelek...Mi szarra lehet elcseszni 500mt...?Omg.
    ErrOr'ba az ALLYnk 1ik klanja epp repu.pontot gyujt, Te meg sunyiban kasztvaltozol? Ejnye-bejnye... Nevet es koordinatat, es megtanitalak a tisztessegre, es itt nem ved meg az elemlamparuci:P
  • z0l3e
    francos béka :p

http://img219.imageshack.us/img219/5372/shot00078wo7.jpg