88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• TruBy
    A might mortal SA-t mar C3-ota kivették, és csak annak van ilyen fegyoja, aki C3 előtt rakta rá.
  • Facek
    sehogy =)
  • bobbii
    hi!
    rovid kerdes:) hogy csinalsz might mortalos tort?
  • fr0z3n
    hehe

• MauChao
    Köszi!Akkor 7végén nekiállok egy wc növendék felneveléséhez.
  • Gordis2k
    7-8k
  • MauChao
    Mennyien lehetnek most franzon kb/online player/?
  • Padidiver
    jaja de már azér se visznek xD
    mindenkinek megvan a saját kis grpja aki meg nemtud menni az le van szarva kb de pvp azért még van szerencsére ott meg ownolok vazze:D
  • Padidiver
    MIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAA!
    megvagyok köszönöm!:>
    viszont te sose vagy msn-en pedig már ezermilliószor akartam írni neked:(mondjuk énnis keveset vagyok fönt bizonyos sporttevékenységek miatt(amerikai foci)!
    munka megy miikabá?remélem!:D
  • GibboRamone
    Ez ***va kész!
  • VipJoco
    ÁÁÁÁ! Te se vagy egy egyszerű ember
  • Sirch
    Legyél Te is S.A.G.E. tag!!!
    A SorbonHUN Anti-Gratulációs Egyezmény tagjai megelégelték, hogy Sorbon mindig bemutat nekünk! Lépj be közénk most, és ajándékba kapsz egy "SorbonHUN legnagyobb sikerei, amelyeknél nem mutatott be a barátainak" című dedikált screenshot-gyűjteményt, mely jelenleg nem kevesebb, mint 3 darab képet tartalmaz. Ezek azok a ritka képek, melyek mellett nem a , hanem a található, de csak azért, mert Sorbon véletlenül melléklikkelt a smiley választásánál!
  • Gordis2k
    :)) még szép, hogy ownolod:) 75ös szintn is?:) Neked kéne legjobban tudnod, hogy téged mindig azért vitek mert csipték a fejed(partyvajkrém - from mAilka) de amugy gladit a kutya nem vitt partyizni. Attól még szerintem most a leges legjobb kari:) a nukerek után csak hát nehéz jol pvpzni vele.
  • TruBy
    5 post utan eloszor GRATULA!
  • Sirch
    Gyere, kezd újra! Ha megint kivágnak miatta, az itteniek legalább felsóhajthatnak, hogy megint nem velük történt...
  • dadas9999
    mostanában nem harap a sétálóra az ncsoft? mert ahogy elnézem itt orrbaszája sétáltok. nekem meg végleg pihen a karim emiatt.
    vagy ami a pálya most efelől? mert bekezdenék egy újat talán, de séta nélkül én nem vesződöm.:)
  • mAilkaEVO3
    sööönnnddiiiiiiiiiii :PPP mizu veled papa ?
  • mAilkaEVO3
    nana csak finoman :P
  • Padidiver
    nem para gordi főleg hogy te 24/7 be csak gladival partyzol tudhatod és még jó hogy ownolom a tőröst de ha nagyon muszály ijászt is...
  • Sorbon
    Na, végre sikerült!!!!
  • Tüskés
    Ez itt egy fórum. Nem chatbox.
  • molnarpe80
    na meg a hölye :D
    ez a vége ha az ember 3 munkanap alatt 9 órát alszik összesen az L2 miatt :D
  • molnarpe80
    vazze formályára ja
    de hölye voltam sorry
    remélem nem vagytok jók grammar-ból és nem vettétek észre :)
  • molnarpe80
    No para pirom én az ilyet.
    Engem csak tőrrel lehet megsérteni a verbális taunt minden formályára 100% resistance-om van :D
  • Facek
    Any*d milyen spam.
  • molnarpe80
    Most méééé?
    Pfujjj a wow az ratyi képregény grafika.
    Ez most tényleg olyan szar ötlet vagy jó? :D
    Mondtam, hogy kezdő vagyok és legyünk őszinték egy kezdő teljesen másképp látja a dolgokat mint egy rutinos profi. Ezért is kérdezek. A lelkesedés ebben a fázisban még határtalan, aztán meg majd elfogy :D
    Viszont azért az az előnyöm megvan ha már kikérem más véleményét mert úgy gondolom, hogy az adott témában többet tud nálam akkor legalább hallgatok rá. Sokan csak kérdeznek aztán akkor is úgy csinálják ahogy ők jónak látják. Ezért csak tényleg hasznos tanácsokat várok. Ha rájövök hogy hülye tippet kaptam akkor megkeresem az illetőt, kicsi ez az ország és ezt lehet fenyegetésnek is venni :D :D :D :D :D
  • Gordis2k
    EZ MEGMI EZ A SZAR!!??????!!???????!!! Én rá nem megyek az oldalra:) Akinek van virusirtója néze már meg:)
  • Gordis2k
    NE black bow:) akkor az bizti valami szar:) az kemény duma nem a gyenge SEnek álcázom magam:):)):

Az van hogy az álcádban egy kritikál vagy egy ijásznak:)) de azért nem volt rosz:) gyenge SE beszarok):)

De ha mondjuk bujkál 1 évig felhuzza a karit és senki nem tudja ki ő egyszer kétszer bejöhet:) vagy lhet a nevet kiszedi photoshoppal:) de vajon a walkerben, hogy álcáza a feliratot (AW):)

JAAAA és Molnarpe80: Én csiplek ne izgulj itt barátok vannak csak imádunk szurkálni! Pl: Error te vagy a legszánalmasabb WC akit valaha láttam <<---igy pl:)

Szoval ne vedd magadra csak FUN:) és a sügür sem sértés volt:) ráadásul még hibáztam is(döbenet) nem tudtam a back bow ról.:)
  • molnarpe80
    tehát akkor azt mondod focus-os bloody jobb mint crit-es soul sepa?
    miért nem tudják frissíteni már a hivatalos !!!!!! referencia oldalukat????
    Mindig megörülök valaminek aztán az a vége, hogy valaki kiábrándít, hogy sügér gyökér (csak nem a terkel in trouble-ből vetted???? :D ) ezt benézted mert az már a c4 óta nem úgy van :(
    de köszi
  • doingsomething
    ARE YOU INTERESTED IN:

- MAKING MONEY ?
    - BEING PART OF A PROFESSIONAL HIGH-TECH COMPANY ?
    - EARNING YOUR LIVING WHILE SURFING THE INTERNET ?

AND FINALLY: TAKING PART IN THE BIGGEST ADVENTURE SINCE THE INTERNET EXISTS?

YES?

Then check out: http://www.doingsomethingontheinternet.com

Nem tudhatja, mert amióta nem játszom, csak walkerből van bent :D Csak fel akar vágni előttem, hogy neki meglett a 75, nekem meg nem:) Mindjárt be is logolok vele és visszaüttetem 70-re :D
  • MeoH #67110
    OMG... Sztem inkabb WOWoZZzzz. Gordi van Back blowos BO, csak senki nem hasznalja, talan nem veletlenul, de talan 500m megreformalja a torosoket. Ez a ruha csere vmi iszonyat 5let, sztem vacxe es slick ezt megtudja, tutyi ezt csinalja ezutan, de oltozik devo setbe...
  • Gordis2k
    A macro átoltoztet igen.
    Orchidbol nincs back blowos ezt benéztes sügér:):):)):) Focusos blody kel neked pvere!!
  • molnarpe80
    hujujujujjjjjjj :D
    Mit fedeztem fel.
    Eddig a soul separator-ra gyúrtam critical damage-el. De most észrevettem, hogy a bloody orchid-nak van egy back blow nevű SA-ja. Eszerint 37 %-al nőveli az esélyét a critical-nak ha hátulról ütök valakit. Alapban amúgyis 40% körül van a criticalom esélye persze ebben benne van a buff is + song. Így már esélyes lehet egy 70-80% -os esélyű critical sebzés az ellenen. A blinding blow után úgyis a hátát fogja mutatni aztán már megy is backstab 80 % körüli critical eséllyel. Tényleg ebbe belehalhat valaki azonnal vagy max 1-hp ra üthetem le? Vagy még mindig jobb a soul separator?

Még 1 kérdés? lehet egy olyan makrót írni ami a felszerelésem minden részét lecseréli azonnal egyszerre? Armor minden része, ékszerek és fegyver? Mondjuk ha party pvp-ben gyenge kis karmian-os staff-os gyenge SE-nek álcázom magam, hogy rámjöjjenek mint a buffer / healerek-re általában. Aztán azon vegye észre magát a csóka hogy mire odaérne hirtelen egy full maja lightos tőrős áll vele szemben akinek éppen a hátára rajzolt legújabb tetkóját mutogatja én pedig szépen megdícsérem neki egy zorró vágással a gerincébe? Lehetséges ez a trükk?
  • Gordis2k
    Figyu ránk mindig!:)
  • LaWMaN
    Frag: Ez "csak" Chapel room.

Dallie és Gordi: Köszi. Tudtam, hogy rátok számíthatok .
  • Gordis2k
    Logolok hol üsük vissza?

Frag: DoDban nincs ilyen szobor OGből nyomtad vagy mi?
  • Skynet85
    oksa ingame pm sirtank:)
  • Dallie
    Nem tudhatja, mert amióta nem játszom, csak walkerből van bent :D Csak fel akar vágni előttem, hogy neki meglett a 75, nekem meg nem:) Mindjárt be is logolok vele és visszaüttetem 70-re :D
  • ErrOrHUN
    ha stinklez akkor chapel bal legutolsó szoba :D
  • FragStaR
    EZ DoD vagy Chapel ?