88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ha a stunshotnak 76%os esélye van, akkor mennyi a shieldstun-nak?
És ha valakinek van bishop-ja, vagy valmilyen buffere, van egy csomó könyvem elado: Spirit Barrier 1, Mana Storm 2, S Dark Panther 1, Curse Discord 3, Magic backfire 5, Erase 3, Major group heal 1, Reflect damage 2, S corrupted man 1, S reanimated man 1, Greater group heal 3, Life leach 1, Clarity 1! minden olcsó, csak vegyétek meg, tele a whm! :)
-
ErrOrHUN #67179 stunshotnál a con, a buff meg a cuccod számít -
Minden debuf vagy stat modositónál de ez nem változtat azon a tényen, hoyg 76% os a bejövési rátája alapból! Mint mikor a bevételed 800ezer forint mé akor is ha a kiadásod 800ezer csak hát a hasznod az egy szép kerek 0. -
Gordi én úgy tudtam, hogy a Stunshotnál számít a bevitt sebzés éa az ellenfél ellenálása is :)
Ha valaki szervez zaken partyt, benne vagyok! 61-es paladin es 60-as bd :) -
Csak pelda volt..... 76 aszem a max. -
nagyon koszonom a segitseget ez nagyon reszletes volt.. -
ErrOrHUN #67174 te hol láttad ezt a 99%os stunshotot? :D -
A Book of Giant egy skill erősítő könyv röviden:
Minden 76 + os karakternek lehetősége van arra, hogy bizonyos skileket(amit a játék enged) enchantoljunk pont ugy mint a fegyvert!
Az egyszerüség kedvéért egy példa (WSt irom mert te az vagy):
2 skillt érdemes neki enchantolni de azokat kötelező!
Blunt Mastery
mindig 2 lehetőség van, hogy mire anchantolod a skillt
1. Crt. Damage ezzel noveled a támadásaid critikal sebzés esetén bevit dmg méretét. lvl 1 = 113 powerrel nő lvl 2= 127 powerrwl nő....lvl5 169 powerrel nő
2. Run speed(tehat ablount mastery passivod enchantolod) és futospedet kapsz lvl 1 +0 lvl 2 +1 lvl 3 +2 stb.
Sweeper skill enchant (KÖTELEZŐ):
A sweeper használatakor mint a course life drain manát vagy hpt is attól függ mire enchantolsz.
lvl 1 3hp vagy 1 mana (mindig 3x anyi a hp)
lvl 2 6 vagy 2
stb.
Mindez szép és jó de nincs ingyen! egy skillhez ugyan csak egy könyv kell de nem 100% os az enchant ez a szintetől függ:
76 os szinten enchantols lvl 1re felvinni = 2,5%xp 100k sp 82%, hogy sikerül lvl 2 2,6%xp 120k(ezek kb értékek nem pontosak kivéve a %ot az esélyre) 80% lvl 3 78% és most figyelj lvl 4re 40%!!! lvl 5 re 30% szoval ha te 76 on akarod nyomatni akkor maximum lvl 3 amit be szabad probálni.
77es szinten lvl 1 90%...lvl 5 80% lvl 6 78% és itt ugrik lvl 7 40%
78as törpeként(mindenkire ugyan ez amugy) lvl 1 95%...lvl 6 88%...lvl9 78% és lvl 10 40% tehát igazán magas szonten érdemes enchantolni most Interludban lvl 80on 14re 78% pl 16ra 1% 20ra 0,0001%...
Ha nem jön be akor 0ra esik a skill. Én 78 on +8ra betörtem 2x a hydroblastomat... 30%x pukos 78as szinten...
Ezért érdemes megvárni a nagy dolgokkalKamael CT1 et mert ot lesz olyan könyv amivel nem esik 0ra a skill 2x anyibakerul uyan 1 szint és lesz olyan amivel +50% az enchant viszont 3x anyiba kerül tehát pl: lvl 30ra felvini egy skilt kb 100% lvl 80as szint:):) iszonyat:) de végülis isten lehetsz ha lvl30 as hydroblasztod nagyobbat sebez mint egy vortex!! vagy 99,99% os a stun shotod stb. stb.
-
MSN söndi a SOES érdekelne. -
szeretnem mekérdezni mirevalo a book of giant most letem 76 és gyártos vagyok mirevalo ez a könyv mekoszöném a segitséget nagyon.. -
eladó egy 100% AOBA reci és egy 100% SOES reci sieghardton pm blackmanta! -
700k t szedet ossza a toros aki ramcupant:) De most Gweny viszi a kicsit és ő nem "szemetel":) -
Kekszakall #67168 Most Mmerre olsz Gordi? Jol jonne egy kis ingyen adena :)
Neked meg a szemetmentes kornyezet :) -
Szerinted érdekel? -
utoljára 3hét alatt irták meg az uj asrvet. Az nem olyan sok:) -

-
Ajaj lehet lesz egy kis gondunk. Az uj walker 1.79 nem kompatibilis az asrv51el ami ugye nagy gond... teljesen biztonsagos es meg egy darabig hasznalhato a 1.78/79 es valtozat de az uj full 1.79(uj ikonja is van) egyenlore csak fizetosen müxik. -
Geci funkcio a supermenben... igen vicces fut feled megnyom egy kijelolt gombot es egyfajta lagot csinal. Ettol a kari jele elveszik egy idore a szerver meg tolt keres a te kliensed megtartja es 4-5 sec kesesel viszadja a mobok agroja elveszik te meg betoltodsz az uj koordinatadon.:) kb ennyi. Persze ez csak egy loikai levezetés, hogy pontosan, hogy is müködik nem tudom de a szupermenben van. -
Igazából minden külső progit használó embert le kéne bannolni. Lehet, hogy csalásnak érzed, hogy így letrainelnek, és szopsz miatta egy hatalmasat, de hidd el, ugyanezt érzik azok is, akiket úgy ölnek le, hogy a támadó már targetolta azelőtt, hogy befordult volna a sarkon, folyamatosan dönti magába a CP-potit, miközben pontosan tudja, mennyi HP-d és CP-d van.
Az élet nem igazságos, a Lineage meg még inkább. :) -
Sztem nem a sétálókat, hanem az ilyen csalást használó embereket kellene bannolni azonnal. kb hasonló módszerrel húzták ránk tegnap előtt este fél Matyit, mi meg csak pislogtunk, hogy nincs is fakedeath-je a tyrantnak. Letudtuk subnak, de ezekszerint nem az volt
! Így aztán sok értelme lesz a pvp-nek!
-
ErrOrHUN #67160 jobb ha nem tudod, és ne is nagyon beszéljetek róla :D -
EN mint mystic muse es 6 shillien saint
de en szerintem wc a gyors buffert,bd ugye tancok miatt,sws enek miatt, elven elder,mana heal TESCO TASKA BUFF :D es distroo vagy tyarant se lenne szar azert 3 tyrant aprithat ezekbe a buffokba
-
PhoenixKnight #67158 Lol holythrone
eléggé vicces :D azt mondhatnánk hogy csak a lag miatt volt de ma én is láttam ezt a dolgot... Hoylthrone BD megporált trainelni minket ugy hogy amikor közel volt hozzánk hirtelen eltünt és 2 másodpercel késöbb megjelent de ugy hogy az agro szörnyek mint abbahagyták a támadást .
Kiváncsi lennél ez mien progi -
ErrOrHUN #67157 wc, sws, bd, healer,3 th -
Szerintetek mi a legtökéletesebb 7 fős party amit össze lehet hozni? -
Csak AoE úgy tudom. -
folyopart 1 oraja 320kt vitt el egy gyerek de van ujra kb 100k
Fontos kérdés most akor nerfelik a vrt vagy csak az AOEban? Meoh kérlek valami infot:) -
ErrOrHUN #67153 én felszántottam a folyópartot és elmentem crumába, de semmi :D
-
140adena /mob tul nagylányokvagytok már:) két kapzsi...:) -
Mehetek én is? -
PhoenixKnight #67150 Vazzz.... rohanok -
Ingyen adena!! Jelenleg gludiotol felfele a lizardmeneknel a folyoparton!!
kb 2 ora mulva cruma toverben majd este FoSben nagyon sokat olok es nagyon nem szedek semmi dropot. -
FTP goku nem faszos oldal ftp -
NAB!:D www.gamershell.com amugy :) -
pllls valaki egy FTPt amiröl le tudom sedni L2 interlude klienst -
Sorbon #67145 Grt!!!
Pyroska ment privát, nézd meg légyszi. -

-
bobbii #67143 aha! thx:) -
Kiveték!!! De nekem van egy:):)
u.i. : A kivetéket úgy értsd nem veték ki igazán hanem ujat már nem tudsz csinálni a régiek megmaradtak!. -
Tudtommal nem vették ki igazából, csak átnevezték Mortal Strike-ra.