88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Waaa...w0w...ehhh....auch...pfff...nyekk...paff...aaaaaaaaaaaa:P -
ez a te karid? :o
meik realm? :D -
Desolador #67218 HA tudnám mi van a hibaüzenetbe írva okosabb lennék én is....de nem szöveg van benne hanem írásjelek.
Gondoltam láttatok már ilyet -
Szerinted látszik? most komolyan... azért nem indul el mert egy hibuaüzenetet dob fel a kép alapján ilyen sokat tudunk segiteni. -
OFF :))) -
Desolador #67215 de talán így jobban láccik..bocsi :D
http://image.hotdog.hu/_data/freeimage_thumbnails/182/727fc01a9044a0d74d4f08457f09435b_2.jpg -
Desolador #67214 Szóvalal ezt lécci valaki segítrsen köszi előre is
http://image.hotdog.hu/_data/freeimage_thumbnails/182/727fc01a9044a0d74d4f08457f09435b.jpg -
Desolador #67213 Szevasztok azt mondták hozzátok forduljak ilyennel....Walkert indítanám el de ezt írja....
-
Hány mérföld van benne? 260437!(416.600KM) Dehát az nem új. Vadonat új pofa be!:):)): bszarok :):): -
OFF:
Gordi MSN.ventri, teló, füstjel bzm téged nehezebb elérni mit bill clintont :S:DDD
ui. NOOOWWW
ON -
Így van de nem azt kérdezte:) -
ROOFL :D
hogy is van nóthing revs like a honda?:D
ez elsőő az télleg qrva jóóóó :DDDDD -
Eléggé unalmas napom volt és fáradt vagyok, félreolvastam kb. a fél postot és egy akkora fa**ság jött ki belőle, amin elkezdtem szakadni a röhögéstől. XD
Egyéként imao = in my arrogant opinion, mint azt már írták, viszont ez Lmao volt: laughing my ass off. -
OFF
Többen tudjátok, hogy HONDA fanatikus vagyok. Hát aljon itt két reklám amin beszartam és az első az annyira megmutatja milyen egy fanatikus HONDÁS mint még semmi, amúgy egy díjnyertes reklám.(kis megjegyzés a hátsó ülésen ülő kis fickó ALF Gordon Shumway:):) gondolom sejtitek menyit jelent nekem mind a becenevem mind a karakterem neve töle származik:)):) )
1 beszartam annyira igaz!!!
Ez meg... HAHAHAHHAHAHAHAHA
ON -
z0l3e #67206 pfff Gordi gyorsabb volt de hasonlóra gondoltunk :p
double post ftl >.< -
z0l3e #67205 in my asshole opinion, aka röhögjünk 1 jót a noob kérdéseken,
(amúgy Lmao)
Book of Giant a skill enchanthoz kell (3rd class kell hozzá), kapsz 1et amikor 3rd class leszel és vásárolhatsz a piacon (vagy ha van váratok akkor onnan)
mined classhoz van NPC ahol enchantolhatsz (ha jól emléxem ugynaz az NPC aki a 3rd classt adta) -
Hogy Gamer mire irta arról foggalmam sincs (bár tény sokan használják fikázásra kb anyit tehet úgy te kész vagy de ez a saját vélaményem erősen röviditve) valójában annyit tesz Az én arrogáns véleményem szaerint. SZVSZ angolul Imao= In my Arrogant Opinion. Nem Ritkán használják így IMAFO Vagyis az én kibaszot vélaményam szerint.
A Book Of Giant esetén meg legyél már kicsit önnálób 76os szinten... mindenkinek másik npc csinálja HE pl huntersban az SPS meg ivoryban a necro meg pl a Hardins Private Academy barlangjában szoval keresgélj!! -
mitjelentez a imao pontosan -
lmao -
A Book of Giant hol kell megtanuni mert egész girant bejártam de sehol nemtalálo ojant ahol meg tudnám tanuni ebe kernek segitséget.. -
Igen azon kivül amit bebo mondot is van egy alternativa:) de az nem anyira vicces:)
30% felet 300% rol 50%+ra megy a cuc 30% alatt ujra visszaál ennyi. És kap egy uj skillt amit oránként tud elnyomni aszem 1 percig tart a neve Over The Body buff arányába lesz kevesebb.
Frenzy = 10 min base
Zealot = 30 min base
OTB = 60 min base(300as atac speedel 600asal 30perc stb.)
+15% PATKSPD
+25% PATK
+25% PDEF
+20 Runspeed
+30% HP MAX (nem töltödik fel csak a maximuma nő stock mindennel se a cowot se a BTBt nem üti)
Ha elnyomod elveszted a CPd egy részét nem sokat csak a 100% át:) -
Dallie #67199 Én is szeretlek:) -
#67198 Nem hivatalos, de amit tudni lehet, igazságosan visszaveszik a hatékonyságát.
10% HP alatt nyomhatod el, de 20% HP felett kikapcsol. Továbbá, hasonlóan a HE Snipe-hoz, nem tudsz mozogni, tehát PvP-ben pl ijász hasba durrant, már dobsz is egy hátast.
Ami még válltozik csak két kezes karddal tudod elnyomni, így a tőrrel való makrót is lehet húzni a kukába.
Azt hiszem ennyi
Info GMVagottszem -
PoCoKmort #67197 köszi :) és mi a véleményed a paladinról? -
Dallie #67196 Kiderült már, hogy mi lesz a frenzyvel a kiegben? -
Gladiator, ijász, törös. Destroyer, Tank, Tyrant ezek nagyon jók most és lesznek is CT1ben csak azon a szerveren nincsenek bothordák ahol nincsenek játokosok:). Nem tudom máshol menyien vannak Franzon 50+ magyar van mostmár. -
PoCoKmort #67194 üdv,
kérdésem a következő: ha most kezdek játszani melyik szerverre menjek, játszhatóság szempontjából? (gondolok itt a bot hordákra pl.)
illetve melyik az a harcos kari ami interludeban és majd ct1-ben is megállja a helyét (pvp,pve,fejlődési sebesség,adena költség szempontjából)
köszi :) -
jaja, tegnap nem volt idom valaszolni, de meg C3-C4 idejen egyszer egy adatforgalmat mero progival arra az eredmenyre jutottam magam is, hogy az L2 kliens-szerver kozti adatforgalom nevetseges, nem erte el az orankenti 2 mbyte-ot. Talan egy durva, oriasi tomeget felvonultato siegen elerne a 3 megat, de ez is kerdeses szerintem. :) Lenyeg, hogy nevetsegesen alacsony adatforgalmat general. -
Magyarország lakosságának 70%-a informatikai analfabéta. Akik lemaradnak, azok nemcsak technológiai, de kulturális hátrányba is kerülnek, a szakadék pedig egyre szélesebb. Az IVSZ, a MATISZ és az Inforum közös projektje ezen szeretne segíteni az új IT Mentor programmal, melynek állami támogatását sürgetik.
"Ennyi Cimszo" -
2-3 KB nem vicc kb:) -
Inkabb ugy kerdezned,l2 mennyi idot vesz el a netezesbol XD
-
MSN-en nem tudsz valaszolni, ide meg egybol írsz?
-
Remelem semmit, mert elobb-utobb az sok L2jatekos felzabalja a netet... -
Gyors kérdés. Az L2 mennyi KB-et eszik a netből? -
Donatelni fél évre az L2wh-n 5 dollár.
Donatelni egy évre 10 dollár.
Önállóan megtalálni a mammont felbecsülhetetlen. :) -
Csak elofizetosen müxik de nem drága. -
L2wh.com-on van mammon tracker, de alt.ban nem mutat semmit, es azis lehet hogy csak tagoknak mukszik. -
Nincs véletlen olyan oldal, ami szerverenként meghatározza a Mammonok helyzetét? Mammon GPS -
és meg tud nad momdani ezt holtudom berak ni mejik npc es holvan vagy kit keresek pontosak . megecer koszi a segitseg.. -
+30(ami jelen pillanatban szinte lehetetlen) stun shot: 78% esely, de ezt befolyasolja az amit Error emlitett, persze kuldo es fogado reszrol is . Shield stunt csak Recovery es Cost-ra lehet enchantolni, eselyre nem. Vrt csak a pole userek nyeltek be. Minden1es megutott mobnal felezodik a vr erteke utesenkent, tehat a kov. utesnel ujra indul az egesz. Solo mobozasnal semmi nem valtozik, mert 1 mobot utsz.