88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Tényleg srácok tekintettel arra, hogy ebben a klánban is van vagy 10 magyar a 40 tagból. Elmehetnénk együtt kristályt húzni. Nálunk is van nem egy 3rd class-os 2 subbal. Szóval nem vagyunk mi sem gyengék, bár messze nem vagyunk szerintem olyan profik mint itt az istencsászár és társai :)
Viszont hangulatban verhetetlen a csapat :D ráadásul hihetetlen segítőkész.
Ez viszont mindennél fontosabb.
Örömmel veszünk minden jelentkezést.
A klán leader zazzettt pm-ezzétek meg gordi légyszi ha a klánotok jönne egy kis balhéra :D Tegnap egész este inviseket hajtottunk full partyval minden spoton rune körül, mert lepkzták a társunkat :D -
zazz i announced our clan page on a hungarian official linage2 forum site
there are many many players who has very high lvl characters
i hope they will visit our page and we can try to organize RB parties with them
Detto! ezt csak neked raktam be
megvan mostmar eleted ertelme
-
halihó
gyorsan összeklikkeltem egy weboldalt a klánunknak ha van némi szabad percetek gyertek és nézzétek meg pls
itt lehetne szervezgetni pvp és rb partykat wts wtb wtt szekció is van stb ...
a klánunk és a szövetségesek használatára csináltam eredetileg, de minél többen használják annál jobb
ezt az oldalt hiába is adnám meg külföldieknek úgysem értenék viszont így ti is megpróbálhattok adni venni nem csak magyarok között
http://l2utopia.forumotion.com -
November kozep= PTS es kerek egy honapig tart. -
Tud valaki pontos PTS indulási dátumot? Itt fórumon mintha rémlene valami régebbi post, október végi indulásról. -
Akinek van vagy volt spoilos törpéje az tudhatja, hogy mekkora előnyt jelenthet ! Tehát mindenképpen érdemes megcsinálni nekik a 3. kasztvaltót főleg ha majd ct1 ben elég XP/SP vel akár +30 ra is felnyomhatod. Mivel mint tudjuk a mana sosem elég ^^
-
PhoenixKnight #67294 CSak PvE re +str +dex pvpre meg vagy semmit ne vagy +5str -
Köszi. Hát az elég kellemetlen. Persze senki nem kötelez arra, hogy csaljak remélem a GM barátnője mindíg jó az ágyban:D. -
Lenyegeben igen, csak utana az accot sem tudod hasznalni. Tehat igazabol az acc.ot blokoljak. -
Még 1 kérdés ha modjuk ban van akkor acc ban van csak az adott karit bannolják? -
Olyan, amitől gyorsabban erősebbeket üt. (+str, +dex) -
Üdv. 40-től DA-ra mien dye való pve-re? Előre is köszi. -
Tetszik ahogy a tankokat erősitik ez az új HATE rendszer is eszméletlen jó szerinte:) -
Truby legalább nédert szívtál???? -
nem kenyerem a dupla post, de ezt ki kell javitanom
63CMaffia -
RM+ Behappy+ Invicible egyutt harcolnak a 63maffia ellen, szoval nincs mirol beszelni. egymas ellen is van war, de hogyha 63 maffita meglatjak, egybol osszefognak, egymast buffoljak, es mar zergelnek is...illetve zergelnenek, ha a klanleaderunk, Zsebibaba nem zsirozna folyton a talajt, de az ellenseg mindig beleesik a csapdaba, igy a kicsi torpe konnyeden lefegyverzi oket, es ellopja a ruhaikat...MAr lassan unalmas a server, mert mindig egyedul farmolja antharast, meg a tobbieket (baiumot mar szocsataban is leverte
). Gm-ek is irigylik egy ugyes 8/8 kraft szeria utan
. Tervezok ugy dontottek, hogy CT1-ben a hold szem effektje helyett Zsebibaba arcat rakjak, es a Franz servert atnevezik Zsebi B. nevre
. Uzenem innen is Zsebibaba mester, hogy az uzeneted eljutattam a tudatlanok. Udv hu szolgad: TruBy.
-
#67284 Ment a privi -
PhoenixKnight #67283 Ha egész nap pvpzni akarsz akkor Behappy a legjobb. De annak az az ára hogy nincsenek xp partyk és a klán 99,99% a (kivéve a klánleader ) kilép a klánbol hogy botozzon. De azért maradnak a klánba is emberek mert 78/78 as karik nem nagyon xpznek már csak pvpznek.
Ha meg minden percben ellenséggel akarsz találkozni akkkor invincible de nekünk nincsen war.
Holythrone RM oldalán van -
Tehat akkor melyik klanba kell mennem ha azt akarom, hogy minden percben talizak egy wartaggal? -
Sorbon #67281 És a HolyThrone klán kivel van?
Bebo irj rám itt vagy pm pls!!!! -
PhoenixKnight #67280 ez nézőpont kérdése :D Mint invincible tag Greenfire patanegra Redknight ally és mi vagyunk RM ellen +Fusion/behappy akik ugyan ellene vannak de sokszor előfordul hogy segitenek 1másnak pvpben(ellenünk) pl AQ raidnél Behappy siege force+ RM siege force 1ütt jött értünk néhány percel a siege elött ugy hogy 1mást buffolták és healelték. ÉS persze ez a hozzáállás igaz bármien pvpben ahol a 3 oldal jelen van.
1ébként Onslaught holnap csatlakozik allyba. Valoszinü hogy GF+PN csatlakozik Behappy allyhoz. szoval msot 1 kicsit változoba van.
Ma baiumnál meg PN szidott minket mert 1ütt vártunk baiumra de ők rohadt lassuak voltak és mire észrevették hogy van baium addigra már felébresztettük.Ráadásul 3 másodpercen mulott hogy az egész Behappy beteleportáljon.
A szerver nagyrésze Behappyvel van 1 kisebbik része RMel és a legkisebb része van velünk :D azaz 1 klán :D
-
Sürgős eloszlás kéne nekem Franzra ki van az RMmel ki ellene?
Fusion pl? De ha lehet i need all. -
én sose hagyom felügyelet nélkül sétálni a karim, max ha kiugrok egy pohár innivalóért a konyhába meg vissza... és közben beszélgetni is szoktam, tehát még a chatlogot is megtöltöm vmennyire. Remélem ez elég... :) Ha meg nem... és bukok egy karit... akkor valóban rossz, meg szar érzés, de nem verne le engem sem a lábamról, kezdenék egy újat és kész.
Köszi a választ. :) -
Szerintem még annál is többet!:) -
ErrOrHUN #67276 azért annyira nem kell meglepődni, Zayuesi 24/7ben buffold DoDban -
Semmi ok az agodalomra azért bannolnak folyamatosan embereket. A recept egyszerű Pár petició rólad. Megnéznek figyelnek a GM csaja baszik vele lefeküdni mert mérges az elmaradt évforduló miat=BAN, a GM este egy böszme pizzat betolt és nincs jol a gyomra= BAN, a GM megtalálta élete szerelmét= Ezt megusztad. Nem kell abban a tévhitben élni, hogy nem banolnak én most folyamat kapcsolatban állok farmerekkel özlet céljábol a következöt állitja. Az utolso nagy banhulám előtt havi akár 10 partyt is bukot. Azóta 2 havonta ha egyet akkor már rossz. De attól még banolják visszont azt mondja gyakorlatilag soha nem a telYes partyt. Szóval az, hogy most épp ismerősök száltak el nem jelent semmit egyenlőre. Ban Volt Van Lesz. Vele jár hisz csalsz. Ha bannolnak az gyakorlatilag visszavonhatatlan és kár is erölködni szépen potolt ki az elvesztet karaktereket/partyt. Sajnálom amúgy szörnyü érzés mikor elvesik a kari:( ha botoztad ha nem. Én amugy nem sétálok Shanwayel ő nagyon rosszul esne. Visszont azt most megmondom, nem halnék bele azonnal Létrehoznám egy másik accon és 24/7 ben futna fullbuffban. 4-5 hónap alat a régi lenne csak gazdagabb. -
idézet ICA fórumról:
"My Elven Elder, Zayuesi lvl 79 was recently banned. I hear there is a new way to detect IG so watch out."
Vkinek van vmi bővebb infója erről? Eléggé közérdekűnek tűnik, csak azért :) (akit meg nem érint az olvasson tovább) -
Na bazmeg megint lekéstem baium ot na mind1 majd csütörtökön .. -
PhoenixKnight #67272 kedden elérrtem a 75 öt szerdán megöltünk cabriot+toi bossoka ma meg megöltük baiumot :P igy viszonylag hamar meglet a sub :D -
Symbiont #67271 ha kell valakinek könyv ivorybol az szoljon, hátha tudok segíteni:) -
#67270 GRATTTTTTT ELO !!!! 

-
Symbiont #67269 Grat Eloim -
NewMoon #67268 Sziasztok!
Olyan kerdesem lenne, hogy Cradle of creation klan skill itemet milyen raidbol, esetleg questbol lehet megszerezni? :-)
Koszonom a valaszt elore is! -
eloim #67267 Végre meglett :D
-
Symbiont #67266 mithril settemet eladnám franzon, akit esetleg érdekel: pm StarSplash, vagy írjon itt:) -
Srácok lenne egy furcsa kérdésem.
Nem tud valaki kölcsönadni egy +8 feletti acu-s homut kölcsönbe a franzon. Minél nagyobb annál jobb :)
Most lehet gondolni ez a fütyi megőrült :)
Aki ismer az tudja, hogy megbízható vagyok aki nem ismer annak meg adok biztosítékot, hoy nyugodt lehessen.
A cimboráim aktívan használják így sajnos nem tudnak adni, ezért kérek így a nyilvánosságtól.
A fegyver értékénél nagyobb biztosítékot is hajlandó vagyok adni.
Megegyezünk mondjuk pl maja light armor, matik stb ...
Ha megoldható megköszönném. -
Symbiont #67264 brigandine reciket is eladok ha esetleg kell valakinek:) -
Symbiont #67263 köti :Q -
GRATU! -
PhoenixKnight #67261 köszi a válaszokat :P
Karmian set elsz mert csak azt tudok kölcsönkérni :D valamint egy +12 homu