88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
LOl Beb0 bakkerom a spoilos
Ahh most kezdhetek uj karit:D -
Amit segitettel,az egy egeszseges atlagos embernek maximalisan elegendo.
Aki evvel nem talalja meg,az jatsszon mahjonggal :D -
#67338 Akhinak van spoilosa 
Remélem tanult a lent írtakból és tökéletes kimerítő választ tud Neked adni erre a problémára. -
LOl jókat nevettem, nah, de volna nekem is egy noob kérdésem igaz kordináták nem várok :$:) azokat meggtalálom magam is, de az viszont érdekelne, hogy jelenleg 45 a törpém és Nos-okat aláz cbp-ért a kövi a dilemma maradjon itt és dlvl-em, vagy modjuk elvihetem aden mellé ewc-t ütni, vagy esteleg más alternatíva? -
#67336 Akhi!!!!!
Igaza van Gordinak, ha egyszer információt adsz, akkor az használható legyen. Az, hogy kimásolsz egy képet az NPC-ről az szép, de használhatatlan.Ej ej Akhi, bünti lesz ebből is. Amikor Hero leszel, és a kis földi halandók kérdeznek tőled akkor is ilyen elnagyolt válaszokat adsz?
Megmutatom, hogy kellett volna.
Broafka!!
Az NPC helyzete loc:17744 189834 -3581
Írd szépen be, játékon belül a chat ablakba /loc.
Így megkapod a jelenlegi helyzeted.
Abba az irányba menj, hogy minél jobban közelíts ehhez az értékhez (folyamatosan irogasd a /loc parancsot).
Amikor megkapod a fent írt koordinátát akkor ott fogsz állni az NPC nyakán.
Na látod Akhi ez válasz
-
Hát na lol én hogy még 1x segitsek itt valakinak, olyan tuti nem lesz :D :P -
Meg azt sem irta pontosan oda,hogy hany meter a falubol az ut... -
De gáz Akhi.... nem irtál pontos x y z tengely koordinátákat.. hát milyen segitség ez? Külön L2 kliens koordináták és Walker koordináták legközelebb. És valami rendes képfelbontás sem ártana. Ráadásul nem irtad le hova kell portálni ej ej. Felülnézeti kép? Na hát ez botrány az éltben nem talál oda. Talán ha szerencséje lesz, talán! -
Elég pontos?
-
sziasztok, hol találom az Enku ork chiefet? WC kasztváltós küldihez kéne!
és ha lehet akkor ne azt mondjátok hogy dion körül, hanem kicsit pontosabban ha lehet, köszi! -
Draga kedves Saccard ebben a jatekban a Lineage2 ben ez egy kaszt (Sagittarius) amugy codoztam 2 evig MF es Diware klanban. -
Akhi te nem a vvh-s cod2 saggitarius vagy? 
-
money roomban be lehet huzni meg a 74 et is csak kicsit lassan :))) ja es ez c1 ben volt:) dareyx vagy egy masik ic s sws volt lehet hogy Ilu tudja. -
A mithril megy hozza kinezetileg. -
nah akkor megegyszer... kinezetre tetszesileg megnyero kulso elerese szempontjabol ki tudja, mien kesztyu passzol a nagy valasztekbol a composithoz lol na ennyi egyelore
-
PhoenixKnight #67325 Jah csak most vettem észre xD Na szoval jo dolog amikor rajtad kivül nincs senki a catacombokba :D
-
PhoenixKnight #67324 Azért nem olyan 1szerü nekünk se. Utolso nap derül ki hogy hova kell csatlakozni. multkor pl uccso 1 orában :D 1ébként meg eléggé szoros szokott lenni DAwn/Dusk (10-15 pont különbség) -
Hát ja bakkerom szolhatnal fugetlen embereknek megkoszonem az infot egy oldal mellet nem allok egyenlore 73 meglett volna hetvegeig siman erre nezhetem a minimaxot :S :( :P -
Látom kicsit sokkolt valami: befejezetlen szöveg:). Legközelebb nem baj ha szolsz :9 nem adom továb.... -
PhoenixKnight #67321 Ha az vigasztal tök poén amikor az összes catacomb/necro . Hát ez történik ha megnyerjük a fesztiválokat :P -
Akkor ha oan nagy vagy huzza vazze:D:P Meoh draga fejlodesrol van szo nalam, a Cata olyan nyugalmas:) Bocs a sok hsz ert -
ba -
Waze en ott is nyomom de ott livebe:D -
inkább sh-n játszál ha már hero leszel vaze:D -
Hát egy kicsit zavar néhány karimon a debuff de már kinőtünk a katakombábol:) -
Eze kell az 1-1 altkarit mind2 oldalra felirni, es nincs problema:P Az eredmenyert meg lehet halalkodni a HBnak..i., -
Senkit nem zavar hogy a Franzon a Dusk nyert??? csak engem?:D nem lattok egy anyazos hsz-t se:) -
Éppen ezért fog most sikerülni!
"...jösz itt nekem a negatív hullámaiddal" -
tobb mint 50* oltuk, oltek meg dettoek a hero riftes bosst, es egyikunknek sem jott ossze a lvl 13 :S -
z0l3e #67311
http://img80.imageshack.us/img80/4325/rad08137sc4.jpg
vannak szerencsés emeberek :( -
PhoenixKnight #67310 Jah nekem van asszem 1-2 ... küldj PM et játékban -
bobbii #67309 hi everyone!:)
franzon vkinek elado greater shield spellbookja?:)) -
PhoenixKnight #67308 Az jo lehetett tegnap este(invi üldözés :D ) . Láttam régi jo barátaim is Utopiában vannak(Lufee, Emotion) :P -
A kesztyü nem resze a szetnek es nem is letezik huz mellé valami szeoet:) -
De azt nem kap a boltban :D... -
Nem dehogy, azért raktam oda a nyelvecskét ->
de értelemszerűen az illene hozzá. Vegyél inkább FP szettet, ott nem lesz kesztyü probléma, és még jobb is.
-
es te lattal composite glovest?
-
Composite gloves
-
Mithril Gauntlets? -
Composit armor sethez melyik kesztyu passzol?

Elég pontos?