88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ugy 6 honapja. Bár bejelentve csak 3 hete lett. -
van az oldalon kamael preview site -
Talán mert nem jótékonysági intézmény. -
Symbiont #67497 De miért egy full cuccos 79 es karinak esik ki, és nem nekem, aki rászorulna ?:( -
KisEmir #67496 ekkora mákert :S -
Nem lehetetlen(makos geci, allitolag a masodik green kidobta neki):
-
fr0z3n #67494

-
Symbiont #67493
^^ -
No meg ilyenkor általába olcsóbban megy a dye, mint ahogy a mammon adja. -
lehet hogy nincs ancient adenaja, vagy esetleg jobban szereti amit vesz a haveroktol? ehh, nem okoskodo beszolasokra voltam kivancsi, ha nem tudsz segiteni ne poenkodj, ez itt nem a Ludas Matyi! -
Szerinted egy L2j-nek mennyi köze van az eredeti Kamael-hez? Főleg úgy, hogy még csak kóreai PTS-en van Kamael. -
Symbiont #67489 akkor meg kell várnija, hogy visszajöjjön xP -
Otr #67488 hopp le marat:) összes kasztját ki lehet próbálni^^ -
Otr #67487 Szia forum!
Nem tudja valaki hogy Pécsen hol lehet venni GameCardot ?
Régebben MediaMarba volt de az már a múlt :)
Hm mit találtam igaz fee szerver de Kamael szerver^^ összes kasztját http://l2vackok.hu/toplista/index.php?m=top&s=out&ID=1190140417.5044 -
Szabadnapos! -
Symbiont #67485 Beszélj a mammonnal xP -
Most jol kimagyarfejeztem magam. de mar kivagyok, hogy senki nem arul dyeokat.:( -
Kinek vannak elado dye-ok? Esetleg 11db +1wit -1 men recit ki tud venni valaki?
koszi -
Na szóval ahan izé szóval érted na...
-
Ephi event-fájter rulez 

Már legalább 2 napja megjelentem (már ha eltűnésnek számít, hogy nem vagyok bent éjjel-nappal, csak úgy 1-2 órákat) -sajna ez még "rosszabb" lesz -több a meló + tanulni kéne... -tény, attól még h nem L2-ztem annyit, tanulni se nagyon tanultam többet...
De remélem egyszer el fogom unni magam annyira, h tanulásra fanyalodjak...

Amúgy köszike, jól, remélem te is!
-
Ahhh event hat persze hogy Vipi megjelenik:P jol vagy Vipi draga?:) mostanaba nem sokat latlak:( -
Ijjjjjj, törpe van a bemutató filmbe, ezért Edward ki fog akadni
-
Hm... Akkor tehát... nem szabad bántani a dobozokat... 

-
Amely egy rosz tanzmutáció eredménye és a büdöslábuság homunkulusza? WOW
egyébként itt az event filmel együtt ilusztrálva: EVENT! -
Najó, az új eventhez kezdek egy ember karit Edward Elric néven 
És kérek egy jelentkezőt Alphonse-nak is...
Jah és azt tudnotok kell, hogy Baium egy homunculus! -
Én ezt választom!!! Kár hogy 2000 az a 150:( -
Végülis, választhatod a 150 primeval island mobból kieső receptet is, +egyéb matik, +keymatik, és 60%. :) -
Tehat ha jol ertelmezem minden mobbol esik kulcs, amiket a questes npc meletti ladakknal lehet hasznalni. A ladakbol esnek matik, amiket mint common kraftnal, receptekkel lehet kraftolni sajat magadnak, es azokat a fo kraftolt matikat meg bekraftolja az npc, es lesz belole szines gomb, amit hogyha kibontasz kijohet barmi a listabol? O.o
Interesting!
-
Chear #67472 Hehe!
Valaki nagy anime rajongó az NCSoft-nál, mert ennek az eventnek teljesen a Full Metal Alchemist az alapja. :D
Megnézésre ajánlom mindenkinek, a sorozat 52 rész és plusz egy movie. -
Chear #67471 Én szivesen elszoronganék benne! :)
Különben a CRX-emben se sokkal több a hely. Bátyóddal néha konvojoztunk Kaposvár Talira, olyankor nézhette is a csinos kis CRX hátsót. :) -
Loool, még best A-s fegyokat is lehet nyerni!! ilyen még nem volt -
Új EVENTholnaptól. A CT1 PTS pedig november első hetében indul a newsletter szerint
-
Fusion Skill -
BaalKain #67467 15l :)
Tetőablak épp elég. És télen is használható a kocsi ^^ -
NEgyfejű audis!!! Egy tank benzin 100on? Mégsem tudod lecsapni a tetőt:):P -
BaalKain #67465 Micsoda?
Te sem vagy egy kis darab de nekem pl kifejezetten kényelmetlen. Kb egy csomagtartónyival kéne hátrébb tolnom az ülést :S -
CSáó ment a pm:) -
55-ösön lesz ilyen, és az eddigi infók alapján erősebb lesz, mint a DA cicája, de ezt még régebben láttam, nem tudom nerfelték-e azóta. -
Kekszakall #67462 Es errol a szep farkasrol lehet meg valamit tudni? Pl. hogy lvl hanyon lesz ilyen meg, hogy feler-e egy striderrel meg ilyenek?
Koszi! -
BaalKain #67461 Quad a bátyám