88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Megnéztük, igaz nem vagyok klán leader de csak anynit ír hogy nem sokat tud nekem segíteni.
Az ostrom ideje megvan, de több infó nincs. -
BaalKain #67579 Meg ne vedd!! 7500-ért tudok neked szerezni :) -
Otr #67578 És a netes aktivalast hol kell meg csinalni ? aztis NCsoft oldalan ?:) pecset 9.8k mediamarkba :D -
Szerintem lehet, hogy vagy nem. Viszont én ugattam nem a farkas.
A FoR clanhaznál meg az NPC megmondja. -
Üdv!
Fortress of Resistance clan hall melyik kláné lehet a Franzon, tudja esetleg valaki? :) -
Várj, a farkasok üvöltenek, a kutyák ugatnak csak. Bár lehet, hogy tévedek? Vagy nem tévedek, hanem csak azt hiszem, hogy tévedek? -
CT1!!!!!!!!!!! 1 honap 10 nap durván és kapni fog ezt ugatom....de minek......
TIme cardot használj lol az az olcsobb
csak ne looser modon boltba vedd. Neten rendeld. googleba usd be lineage time card. Ennyi emailban küldik a kodot. -
Kekszakall #67573 Jah. Kiprobaltam. Sajnos a Farkas nem kap XP-t ha csak nez :( Pedig jo lenne. -
A sárki meg a farkas csak úgy fejlődik ha gyak (most még semmit nem lícsel -ha gazdival gyak együtt, akkor anyni xp-t kap amennyit ő gyakott le a mobból) -a csirke/boci/cica lehet hogy fejlődik ha gyak... de az a 2-3 patkjuk... hát.... egyszerűbb a 10% 
Nekem a tőrös mellett simán lépegetik szinteket...
Elvileg CT1 után a sárki meg a farkas lícselni (is) fog xp-t
-
Hmm egy személyes jó tanács ne hasznájl time cardot picit drágább mitha neten intézed, ha nincs kártyád kérj meg vkit de a kártya pl miskolcon iszonyat drága 9k 2 hónap ha jól emléxem abból neten meg van 2 plusz 90%-ban árfolyamtól függően a 3. -
10% ? Avval igen lassan fejlodik...
De ha a pet harcol rendesen,akkor ennek a sokszorosat kapja!
En ugy szoktam,hogy csak a pet harcol.Persze ugy gyogyitani kell...
De megeri a sokkal kevesebb ido miatt. -
Otr #67569 Pécsen hol lehet venni Timecardot?? -
Most nézem, elteszem a képet húsvétra, képeslapnak jó lesz :DD -
Nem is mondasz hülyeséget lehet pont ez volt a cél sok csorikám küld mailt nc-nek hogy vá mi történt aztán reggel meg kapnak egy mailt, hogy fájó szívvel ugyan de bann.:D -
Tévedés!!! A PET elég ha nézi a gazdit és ugat ha mérges!!! Kapja az XPt elég ha meg van idézve 10% a gazdi xpjéből! -
Már több mint fél éve tolom, de még nem fordult ilyen elő :)
Nameg, ha ezt tudom, nem teszem fel. :D De Mindegy, sztem nem csak én használom...
-
Kuld el az ncsoftnak hatha segitenek:P -
A petek az xp-t harcert kapjak.
Ha ulve nezi a gazdit,avval nem sokra megy... -
z0l3e #67562 mi a helyzet a farkassal a CT1-be ? berakom 1 pole partiba aztán fejlődik ? vagy ütnie kell hogy exp-t kapjon ? -
Egy kicsi bátor felteni egy ilyen képet:) ez a Walker közismert melékhatása!!:)): -
Én paladinnal fejlesztem a petem :)
Aggro a mobra, had üssön engem (ugy sem sérülök :D ), a sari meg üti a mobot. ha bajvan még healelni is tudsz :)
Egyepkent nem tudom mi történt ma, de az összes npc nyúllá vátozott nálam. Elég vicces volt :D remélem restart után megjaul :)
nyusziülafűben :) -
PhoenixKnight #67559 Ja 6x :) kicsit gyorsabban fejödik mint a DA -
Fogsz egy summonert vagy egy PPt, felbuffolod, és csak a sárkány üt, így a leggyorsabb. -
Chear #67557 Tényleg, valaki meg tudja mondani a tutit?
Hogyan lehet értelmesen fejleszteni a sárkányt? -
csak a sapi shadow, a fegyo az igazi
-
Sikerült már valakinek fegyvert kiszedni a jelenlegi eventből? Valaki azt mondta árulnak 1 ilyen fegyót a piacon /franz/ hmm... tehát a fegyver nem shadow item? :O -
GZ!
Excal1bur amúgy te, hogy álsz a subal? 60+ ? -
PhoenixKnight #67553 Gratz -
Rorgosh #67552 Én mondtam neked... :) De én nem fértem fel a képre.. :( -
Rorgosh #67551 Na, végre ezt is megértem! :) Sub BD.. :) -
Otr #67550 A saridal is olni kell a mobokat igy kap xp-t a pet es fejldoik.. :) lvl55otul tudsz raulni ha megcsinalsz 1 kuldit sok sikert -
Aha 
-
THX! -
Giran -Pet Manager Cooper -Little wing küldi
-
És a sárkányt hogy tom fejléeszteni hogy nagyobb legyen meg tudjak rajta lovagolni? -
Az nem csirke hanem egy ketfeju sarkany!
-
ÉS a sárkány az merre van meik városba meik pet manegenél lehet quastolni? -
Sajna a tigi/csirke/boci most nem lesz fejlesztve... -vagy legalábbis nincs róla info... -de egyszer biztos megnőnek ők is
-
meg hogylehet felfejleszteni meg meik városba van a pet sárkány? -
Nekem tigrosem van azzal nem is lehet majd?