88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Az overhit azt jelenti, hogyha az az utes, illetve skill az halálos, tehát, ha benyomod a skillt, és abba belahal a mob, akkor bónusz xp-t kapsz (sp-t nem). -
anarga #67619 valaki aki nemcsak tippel hanem ert is hozza, elmondana nekem hogy a dualist skilljeinek az ovehiteit, criticaljait mi(k) befolyasolja(k)? ugyertem min mullik az hogy mennyivel lesz nagyobb a damage, illetve magat az eselyt mi befolyasolja ? -
BSZ Joco :)
és
GZ Akhi :PP -
GZ! GZ! -
Gratz Akhi.
-
anarga #67615 a magyar is -
ez egy masik magyar L2 forum, itt hatha talalsz megfelelo szervert. De ne felejtsd el, a free szerverek nem a minosegukrol hiresek... mi is azert fizetunk inkabb officialert, hogy ne vmi haziszabalyokbol meg bugokbol osszetakolt szaron jatsszunk.
L2 Amnézia forum -
mindeggy akkor nyűglődök egyedül nem akarok szomorú perceket adni neketek...:( -
hát rá mentem e linkre..de sajnos az angol tudásom egyenlő a 0val...:S -
a Lineage2 fizetos forumara irtal. Milyen kovetkezteteseket tudsz ebbol levonni?
-A hivatalos L2 bizony fizetos. Az elso honap kb. 10k ft-bol meguszhato ha jol vasarolsz.
-szerintem neked erdemes lenne egyelore ingyenes szervereken ismerkedni a jatekkal, erre hasznald itt fent a kep alatti free szerver lista linket, ott megtalalod a regisztracios lehetoseget a szerverekhez, amelyek termeszetesen csak az adott szerverre engednek majd teged bejutni.
Elore latom mennyi szomoru percet fogsz magadnak is meg masoknak is okozni mire belejossz, de legyunk pozitivak: remelem a kezdeti nehezsegek utan mar sikerul majd elvezned is ezt az egyebkent sok idot es energiat igenylo jatekot. :) -
Psychedelic #67610 Ha kicsit feljebb tekersz, találsz elrejtve pár linket, céljaidtól függöen, megtalálhatóak rajtuk a megoldások. :)
De hogy megsporoljak neked pár percet, ha a hivatalos utat választod, havi 3000 Ft-ért, kapsz felhasználónevet és jelszót, a másik linken free szerverekhez is kapsz tippet. :) -
akkor most már hivatalosan is elkezdhetünk gratulálni Akhinak! :D
gracc Akhi! :)
-
és hol tudok regizni 
segítsetek szeretnék játszani...:'( -
valahol regiztrálni kell?:O
én azthittem hogy csaka játéknél akármilyen nevet meg jelszót megadhatok... -
mit csinájak hogy tudjak játszani? mert kér eggy nevet meg eggy jelszót -
Psychedelic #67605 Ez egy gyakori hiba, én beirtam a felhasználónevem és a jelszavam, utána már ment, probáld meg te is, hátha jo lesz.
-
lol, ezt igy kora reggel megis hogy? :D -
Sziasztok.A játékot mikor elindítom kér nevet meg eggy jeszót.... és ott megakadok..mit csináljak..Help!Ma töltöttem le..... -
Köcce mindenkinek!
Ramone neked meg igazad van!
-
BSZ Jocó!!!
-

BSZ! (Ennek erosen buli szaga van.)
-
BSZ VipJoco 

-
Szerencsekerék! -
A Baalkain??? lol.... kb 4x scamelt le csak ma... VID LE A GHPT TE SZEMÉÉÉÉÉTTTTT!!!!!
Sosem tudom mi a vicc és mi a komoly ezen a forumon:)): -
BaalKain #67596 Köszi ^^ -
hehe Baalkain megbizhato ez 100% -
Akkor porgess valami jobbat!
-
BaalKain #67593 Az addig rendben van hogy nem tartod viccesnek de ne gyanusítgass azzal hogy bárkit is át akarnék baszni -
Bocs, de mar nem volt vicces. -
BaalKain #67591 Tényleg undorító ha az ember viccel...
Gondolod nem pmben írnám ha le akarnám húzni? Fasza... -
KaMUUU! Ne hogy halgass rá! Undorito, mik vannak... -
BaalKain #67589 Ja de várj most néztem és 9k a kártya. De még így is olcsóbb :) -
BaalKain #67588 Küldesz nekem pénzt én meg küldöm a számokat. -
Sok kocka? Kb ha 2 db maradt ot miután teleraktam a platosomat. -
Ó franc, megint nekem nem jut majd semmi. Múltkor is mire odaértem elkapkodta mindet a sok kocka.
-
bazd kene a vip megint szal: Osztrák hataron le esett a vonatrol na -
te nem olvasstad a hirt? Osztrák hataron le esett 2 doboz gamecard ossz erteke 4 millio forint... -
Otr #67583 :) Hááát és hogyan tudsz szerezni nekem ? -
JAAAAA!!!! :) NÉZ LÁS:) -
Kekszakall #67581 Jovanna! Nem hulye vagyok csak Vak! :)