88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GamerAdams007
    Az overhit azt jelenti, hogyha az az utes, illetve skill az halálos, tehát, ha benyomod a skillt, és abba belahal a mob, akkor bónusz xp-t kapsz (sp-t nem).
  • anarga
    valaki aki nemcsak tippel hanem ert is hozza, elmondana nekem hogy a dualist skilljeinek az ovehiteit, criticaljait mi(k) befolyasolja(k)? ugyertem min mullik az hogy mennyivel lesz nagyobb a damage, illetve magat az eselyt mi befolyasolja ?
  • mAilkaEVO3
    BSZ Joco :)
    és
    GZ Akhi :PP
  • VipJoco
    GZ! GZ!
  • Voyager5
    Gratz Akhi.
  • anarga
    a magyar is
  • Endaer
    ez egy masik magyar L2 forum, itt hatha talalsz megfelelo szervert. De ne felejtsd el, a free szerverek nem a minosegukrol hiresek... mi is azert fizetunk inkabb officialert, hogy ne vmi haziszabalyokbol meg bugokbol osszetakolt szaron jatsszunk.
    L2 Amnézia forum
  • Fekabandi
    mindeggy akkor nyűglődök egyedül nem akarok szomorú perceket adni neketek...:(
  • Fekabandi
    hát rá mentem e linkre..de sajnos az angol tudásom egyenlő a 0val...:S
  • Endaer
    a Lineage2 fizetos forumara irtal. Milyen kovetkezteteseket tudsz ebbol levonni?

-A hivatalos L2 bizony fizetos. Az elso honap kb. 10k ft-bol meguszhato ha jol vasarolsz.
    -szerintem neked erdemes lenne egyelore ingyenes szervereken ismerkedni a jatekkal, erre hasznald itt fent a kep alatti free szerver lista linket, ott megtalalod a regisztracios lehetoseget a szerverekhez, amelyek termeszetesen csak az adott szerverre engednek majd teged bejutni.
    Elore latom mennyi szomoru percet fogsz magadnak is meg masoknak is okozni mire belejossz, de legyunk pozitivak: remelem a kezdeti nehezsegek utan mar sikerul majd elvezned is ezt az egyebkent sok idot es energiat igenylo jatekot. :)
  • Psychedelic #67610
    Ha kicsit feljebb tekersz, találsz elrejtve pár linket, céljaidtól függöen, megtalálhatóak rajtuk a megoldások. :)
    De hogy megsporoljak neked pár percet, ha a hivatalos utat választod, havi 3000 Ft-ért, kapsz felhasználónevet és jelszót, a másik linken free szerverekhez is kapsz tippet. :)
  • Endaer
    akkor most már hivatalosan is elkezdhetünk gratulálni Akhinak! :D
    gracc Akhi! :)

• Fekabandi
    és hol tudok regizni

segítsetek szeretnék játszani...:'(
  • Fekabandi
    valahol regiztrálni kell?:O

én azthittem hogy csaka játéknél akármilyen nevet meg jelszót megadhatok...
  • Fekabandi
    mit csinájak hogy tudjak játszani? mert kér eggy nevet meg eggy jelszót
  • Psychedelic #67605
    Ez egy gyakori hiba, én beirtam a felhasználónevem és a jelszavam, utána már ment, probáld meg te is, hátha jo lesz.
  • Endaer
    lol, ezt igy kora reggel megis hogy? :D
  • Fekabandi
    Sziasztok.A játékot mikor elindítom kér nevet meg eggy jeszót.... és ott megakadok..mit csináljak..Help!Ma töltöttem le.....
  • VipJoco
    Köcce mindenkinek!

Ramone neked meg igazad van!
  • Facek
    BSZ Jocó!!!
  • GibboRamone

BSZ! (Ennek erosen buli szaga van.)
  • TruBy
    BSZ VipJoco
  • TruBy
    Szerencsekerék!
  • Gordis2k
    A Baalkain??? lol.... kb 4x scamelt le csak ma... VID LE A GHPT TE SZEMÉÉÉÉÉTTTTT!!!!!

Sosem tudom mi a vicc és mi a komoly ezen a forumon:)):
  • BaalKain
    Köszi ^^
  • Akhi
    hehe Baalkain megbizhato ez 100%
  • GibboRamone
    Akkor porgess valami jobbat!
  • BaalKain
    Az addig rendben van hogy nem tartod viccesnek de ne gyanusítgass azzal hogy bárkit is át akarnék baszni
  • TruBy
    Bocs, de mar nem volt vicces.
  • BaalKain
    Tényleg undorító ha az ember viccel...
    Gondolod nem pmben írnám ha le akarnám húzni? Fasza...
  • TruBy
    KaMUUU! Ne hogy halgass rá! Undorito, mik vannak...
  • BaalKain
    Ja de várj most néztem és 9k a kártya. De még így is olcsóbb :)
  • BaalKain
    Küldesz nekem pénzt én meg küldöm a számokat.
  • Gordis2k
    Sok kocka? Kb ha 2 db maradt ot miután teleraktam a platosomat.
  • GamerAdams007
    Ó franc, megint nekem nem jut majd semmi. Múltkor is mire odaértem elkapkodta mindet a sok kocka.
  • Akhi
    bazd kene a vip megint szal: Osztrák hataron le esett a vonatrol na
  • Akhi
    te nem olvasstad a hirt? Osztrák hataron le esett 2 doboz gamecard ossz erteke 4 millio forint...
  • Otr
    :) Hááát és hogyan tudsz szerezni nekem ?
  • Gordis2k
    JAAAAA!!!! :) NÉZ LÁS:)
  • Kekszakall
    Jovanna! Nem hulye vagyok csak Vak! :)