88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ooorrrsss
    looooooool
    would u like send me a picture in e-mail? :D:D:D
  • pharao
    Én sajna a magam részére 5 mp-es videókat készítette, ráadásul 3 fps-el, ezért esetleg majd joci csinál vid-et ha sikerül neki... bah ma este giran... Spartaaaa ftw.
    Érdekeségképpen volt egy untagged emberke aki egész siege-n egy bizonyos szöveget shoutolt 5 percenkénk ami a 'some bleed, some death' volt... Késöbb jelképpé vált és hero shoutokban is láthattuk XD
  • PhoenixKnight
    Flash csinált videot elivleg :P
    Happy worldnek 35 partya volt CommandChannelbe és még tbb azon kivül, nekünk volt 10(10-20 ember ott se volt belöle) és rmnek 14 vagy 15 . Mi arra mentünk hogy ne vegyék be édent szoval RMel ütt mentünk ellenük. De ugyanugy ellenfelek vagyunk elvileg :)
    Duskclan meg bekaphatja... (Duckclan=Sleepers tagok akik nem akarnak invincibleben lenni de attol még velünk vannak/voltak) szoval elvielg velünk voltak de megtámadtak siege közben :)
  • Sorbon
    Mi történt Franzon??? RM allyra lépett HB-vel, Sleepersel, OnSlaught-al, Dusk-al????? Legalábbis siegen együtt ostromolták HW-öt! Excal1bur infót pls
  • Symbiont
    helyesbítek, nem az ismerősöm, hanem a bbk-m nyerte ezeket.
  • Symbiont
    Köszi, amugy itt is azt irja, hogy mennyire nincs szerencsénk, és hogy azért adja ezeket, hogy hátha ez segít :P
  • Cobra.
    Mondjuk elég hülye quest, mert ha egyetlen találtod sincs, akkor jobb ajándékokat szokott osztogatni, mintha nyernél. Mindenesetre grat, ez szerintem kb akkora mázli, mint a most lefutott questből az A-s fegyver.
  • Symbiont
    bingon nyerte ismerősöm ezeket. Ez egy quest, ahol össze kellett gyüjteni 10 vagy 100 warehouse keeper's medalt, ha 100 al játszol, nagyobb esélyel nyerhetsz,(egyszer játszottunk 10 el, akkor nyertünk keményen 1 db crafted leathert). Most haverom játszott 100 al, és ezt kapta:P
  • Broafka
    én nem tom, nekem nem volt ilyen, deee, ez amúgy micsoda? :$
    ilyen hol van? (<---- újonc)
  • Symbiont

srácok, ez gyakori?:)
  • FragStaR
    Örörkzöld ^^ Ha meghalgatom mindig jobb kedvem lesz buyadena.mp3
  • Gordis2k
    Remélem már lelépet a szemét!!!! Mert lepékázom az tuti Cukipofa bannolásáért!!!!
  • B@lu
    mostmar csak fel kene rantani hip hop 80 ra! ...subostul...
  • MeoH #67647
    Mar vannak, reggel visszakaptak. Es GMomega is bennt volt o.O
  • pharao
    Franzon nincsenek e hónapban hero-k...
    A csütörtöki leállást követően nemcsak a játékidőn növeltek +1 h-t, hanem törölték az összes hero-t.
    NCszaft állítása szerint valami be bugolódott és ezt követően nem azok lettek a hero-k akiknek kelett volna...
    GZ all! további infókat L2blah-on találhattok...
  • KisEmir
    DE MÉRT???Nem is vagyunk gecook csak segíteni akartam:P

Szerintem nem csak a játékja sőtét...
  • solyomb
    ES-re wit,dex,con
  • Gordis2k
    Ezek mekkora gecok:)):) ne is foglalkoz velük....

Tul sötét a játékod vid maximumra a gamát!!

És én is igy dyeoznám csak nem minuszlhat intet:)
  • GamerAdams007
    Látják, csak leszarják.
  • KisEmir
    Nyomj entert
  • Fekabandi
    sziasztok..lenne egy kerdesem..a a lineage 2 ben a chatban amit irok nem latjak a többiek..mit tegyek?
  • Tüskés
    Én a summonert +MEN+WIT+CON-ra dye-oznám.
  • Gordis2k
    Nuker.
  • TruBy
    hali all
    Azt szeretnem megtudni, hogy valyon milyen Dye-ok lennének a legmegfelelobbek Olimpiara Temple knight, es elemental summoner szamara?
  • Sorbon
    Mert jobb pvp-re. Grat Akhi!!!
  • Skynet85
    Gratu AKHI a herosághoz.:)
  • GAthersw
    Miért cáf, én csak írtam, hogy létezik 4xes crit is :P
  • TruBy
    Gratu, de miert pont a staffot?
    GRATU AKHIIIIIIIIIIIII
  • meszitibi
    Grat Akhi
  • Akhi
    Hehe koszonom mindenkinek es a kep :
  • anarga
    na ez volt a lenyeg, h 4x a skill critical ha skill mastery bejon... lenyegeben annyit nemertettem h tul random volt az osszes gladiator muviba a damage, es nemertettem hogy miert. (igy mar ertheto h ugyanazzal a skillel lo 500akat, majd 1000et, es hirtelen egy 2200-2300at..). kosz
  • Gordis2k
    --->CÁF---->Gatherre

4xes krit= skill mastery str alapu szintén eélye str%ban/4 (40es str nél tehát 10%)
  • GAthersw
    Az overhitet az befolyásolja, hogy mikor nyomod el a skillt, pl ha a mobnak van 100 HPja te meg elnyomsz egy 1000et sebző overhit possible skillt az biztos overhit lesz. A skillcriticallal kapcsolatban pedig tudomásom szerint a gladiátornak pl. a str-től függ az esély, a dmg pedig fix, nem befolyásolják a critical dmgt növelő buffok (dance of fire, death whisper), viszont ahogy megfigyeltem van, hogy nem csak 2xes hanem 4xes dmg-t is adhat be egy skill critical (gladiatorral csináltam, én így vettem észre de rám lehet cáfolni.)
  • Gordis2k
    Aztán nehogy leossz:)

Dualist aka gladiator:

Az overhit egy olyan speciális skill bonus ami a mob megölésénél bonusz XPt vesz ki. Ennek a müködése nagyon egyszerü akkor jár bónusz ha a bob belehal a a támadásba. Annyi bonuszt kapsz amenyivel többet sebzel rá/2 a hpján felül de 10% a maximum hp amit figyelembe vesz. Tehát ha 1000hpja van a mobnak és te rásebzel OH skillel 900at semmi nem történik. Ha ugyan ennek a mobnak 500hpja van és te rásebzel 900at 40%/2 bonusz xpt kapsz ha 100hpja van 80%/2 bonuszt kapsz de ha 10hpja van akkor is 80%/2.

A skillkrit nem dex és nem buff alapu az STR töl függ és az SS is befolyásolja tehát a skill nem használja de figyelembe veszi hogy aktiv e az ss méghozzá nagyon nagy bonusszal.
  • GamerAdams007
    Pff lol nem csak tippelem, hanem tudom hogy így van, mert én is használtam...
  • Symbiont
    Ezt tapasztaltam o.O Hogy ettől függ az overhit.
  • anarga
    "valaki aki nemcsak tippel hanem ert is hozza" pl rad vonatkozott.
  • Symbiont
    Jahm nem a maximum hp ra gondolok, hanem amennyi éppen van neki:P
  • Symbiont
    Azt hiszem,minél kevesebb a hpja a mobnak, annál több bonusz xp t kapsz overhitnél (legalább is nekem ez tűnt fel amikor a BD vel nyomogattam a stinget :P )