88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ehh:( Miért csinálja ezt? -
DarkEmperoR #67740 nekem is ez volt de az Update megoldotta! azóta megy rendesen -
Miért kapok folyamatosan Critikal Errort amikor inditom a kamaelt?oO Ujra Raktam fullra a lineage2 öt is. Újra updateltem de semmi. =( -
köszi a jókívánságokat,reméljük:> -
Symbiont #67737 Kb meddig kell csinálnom karit PTS en, hogy feltolják 78+ ra? vagy ha 1 hét mulva csinálom, akkor is feltolják még? Csak mert ugy néz ki pénteken vagy jöv hét hétfőn lesz ujra aktiv az accom:( -
Azért ha nem sikerül eladni is, remélem kijutsz... és hátha majd még visszanézel...
-
KisEmir #67735 oks Köszönöm az infot -
Ha PTS-re gondolsz akkor nem. Legalábbis eddig így volt, gondolom mostani is ilyen. -
KisEmir #67733 Ahhhh gondolom inaktív accal nem lehet fel menni?:S -
attól hogy te nem láttad attól még voltam.
nem de hasonló ha minden jól megy akkor ki tudok menni külföldre dolgozni és ez a rész is szükséges hozzá,de nem csak a pénzről van szó. -
ErrOrHUN #67731 online sem voltál fél évig :D -
Veszel belőle új házat? 
-
meglesz, ja ha sikerül eladni akkor lehet elég sokminden befog következni a köv 2 évben:> -
EZ IGY IGAZ Sondi:) es sok szerencset a kari eladashoz es az elethez:P szal holgyeim es uraim WTS 78,2 Duelist/ 75,5 TH subbal Pm Söndör. -
ha vissza akarnék jönni? hát nemtom, ellenben igen biztos hogy el kell adnom és el is akarom, aza szikra meg abban a pillanaban el fog múlni amint visszagondolok arra hogy mi is történt játékban az uccsó fél évben.
a playerek sosem fognak változni max a kliens,ennyi....ellenben playerek nélkül nincs játék de bunkók nélkül van élet. -
es bizti el kell adnod vagyis el akkarod adni?:( es ha jon egy kis szikra? es es es ha vissza akkarnal jonni?:( -
taurin meg a redbullban található:> -
igen csak mostmár véglegesen... -
Nincs mit szivesen segitek kezdoknek, Taurin pedig Giranban talalhato. -
Akhi nagyon draga vagy koszonom a valaszt:) tudom noob vagyok de enyire?:) -
SŐŐNDI csak nem abba hagyod? Kozbe valaszolok magamnak Igen Akhi Bartz server lesz a nyero nyugotan meg csinalhatod a karit amit majd felonek egyszer, a szintek minden faj fel lesz love kiveve a kamael indok: legyen titok mit tud a kari :P igy erdekesebb a dolog:) -
Sieghardt Serveren eladó egy lvl 78,2 Duelist/ 75,5 TH subbal
Duelistnek van +4 sg dualja, drac set, tat ékszer set, ill a TH nak van egy +3 focusos Bo-ja+70 mill adena és iszonyat sok mati,reci,
egy éve egyetlen egy hétig használtam walkert vele.
[email protected] ha érdekel vagy itt is tudsz írni.
üdv mindenkinek jó játékot! -
jam ez igy van es mivel tudom hogy bartz van igy akkor mar a kliens is megvan:) de azert kosz a linket:) amugy meg azert kerdeztem a servert lenteb valaki irta hogy meg allitgatnak es holnaptol eles, mar 2 pts-n tul vagyok de kosz mindent. Valaki tudja hol találom Taurint? -
....valamint a PTS eddig tudtommal mindig Bartz neven ment, de mivel minden mas szerver a PTS kliensben down jelolessel lathato, nem nehez egy valaszthato szerverbol kivalasztani melyikre is menj :D -
mar elindult, a lentebb kozolt linkekrol begyujtheted a PTS klienst vagy a meglevot updatelheted az updaterrel. Egyelore mindenki lvl1-rol indul, kb.5x-os xp rate van, barmelyik nap varhato hogy fellovik a kezdo karikat 78+ra. -
Hali info kene (PTS) : mikkor indul a server mert most megy valami bartz ez lesz? kezdo szintek? -
DarkEmperoR #67715 köszi a helpet! megvan :) -
http://www.fileplanet.com/108022/0/0/0/section/Game_Clients -
Nincs hang senkinel tovabba a key securitit sem tudod beallítani amitől én speciel megörülök amúgy fun -
Most én vagyok béna, vagy a kliens szar, de nekem none hang :S -
"ct1 pts is up faggots"
CT1 kliens updater -
MartonPéter #67710 http://www.travian.hu/?uc=hu4_3685 Regisztrálj fel! Játék
NEten játszható -
DarkEmperoR #67708 hát nemtudom.. próbáltam végigolvasni türelemmel, de nem sikerült :D
Ha valaki tudna adni egy linket, megköszönném :) -
Ah thx, kerestem én message board-on infót de átsiklott rajta a szemem. :S -
PhoenixKnight #67706 Kéne 1 kis segitség : Letöltöttem PTs (elvileg midnent jol csinltam) de amikor beprobálok lépni akkor mindegyik szerver online ami uyge rossz mert nemtom belépni a PTS re. vki plz segitsen:P -
DarkEmperoR #67705 Sziasztok! Megtudná mondani valaki hogy honnan szedhetem le az updater-t? -
LaWMaN #67704 Ez is megtörtént, megléptem a 76-ot, kép majd csak a cardinálról lesz.
Sorbon PM ment. -
http://boards.lineage2.com/showflat.php?Cat=0&Number=980018&an=0&page=0&gonew=1#UNREAD -
Ha free lenne akkor valszeg a koreai updater lenne, ők pedig valahogy nem ilyen betűkel írnak! -
Ez PTS vagy free?