88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• L2Goku

Ehh:( Miért csinálja ezt?
  • DarkEmperoR
    nekem is ez volt de az Update megoldotta! azóta megy rendesen
  • L2Goku
    Miért kapok folyamatosan Critikal Errort amikor inditom a kamaelt?oO Ujra Raktam fullra a lineage2 öt is. Újra updateltem de semmi. =(
  • Padidiver
    köszi a jókívánságokat,reméljük:>
  • Symbiont
    Kb meddig kell csinálnom karit PTS en, hogy feltolják 78+ ra? vagy ha 1 hét mulva csinálom, akkor is feltolják még? Csak mert ugy néz ki pénteken vagy jöv hét hétfőn lesz ujra aktiv az accom:(
  • Sámán
    Azért ha nem sikerül eladni is, remélem kijutsz... és hátha majd még visszanézel...
  • KisEmir
    oks Köszönöm az infot
  • GamerAdams007
    Ha PTS-re gondolsz akkor nem. Legalábbis eddig így volt, gondolom mostani is ilyen.
  • KisEmir
    Ahhhh gondolom inaktív accal nem lehet fel menni?:S
  • Padidiver
    attól hogy te nem láttad attól még voltam.
    nem de hasonló ha minden jól megy akkor ki tudok menni külföldre dolgozni és ez a rész is szükséges hozzá,de nem csak a pénzről van szó.
  • ErrOrHUN
    online sem voltál fél évig :D
  • Sámán
    Veszel belőle új házat?
  • Padidiver
    meglesz, ja ha sikerül eladni akkor lehet elég sokminden befog következni a köv 2 évben:>
  • Akhi
    EZ IGY IGAZ Sondi:) es sok szerencset a kari eladashoz es az elethez:P szal holgyeim es uraim WTS 78,2 Duelist/ 75,5 TH subbal Pm Söndör.
  • Padidiver
    ha vissza akarnék jönni? hát nemtom, ellenben igen biztos hogy el kell adnom és el is akarom, aza szikra meg abban a pillanaban el fog múlni amint visszagondolok arra hogy mi is történt játékban az uccsó fél évben.
    a playerek sosem fognak változni max a kliens,ennyi....ellenben playerek nélkül nincs játék de bunkók nélkül van élet.
  • Akhi
    es bizti el kell adnod vagyis el akkarod adni?:( es ha jon egy kis szikra? es es es ha vissza akkarnal jonni?:(
  • Padidiver
    taurin meg a redbullban található:>
  • Padidiver
    igen csak mostmár véglegesen...
  • Akhi
    Nincs mit szivesen segitek kezdoknek, Taurin pedig Giranban talalhato.
  • Akhi
    Akhi nagyon draga vagy koszonom a valaszt:) tudom noob vagyok de enyire?:)
  • Akhi
    SŐŐNDI csak nem abba hagyod? Kozbe valaszolok magamnak Igen Akhi Bartz server lesz a nyero nyugotan meg csinalhatod a karit amit majd felonek egyszer, a szintek minden faj fel lesz love kiveve a kamael indok: legyen titok mit tud a kari :P igy erdekesebb a dolog:)
  • Padidiver
    Sieghardt Serveren eladó egy lvl 78,2 Duelist/ 75,5 TH subbal
    Duelistnek van +4 sg dualja, drac set, tat ékszer set, ill a TH nak van egy +3 focusos Bo-ja+70 mill adena és iszonyat sok mati,reci,
    egy éve egyetlen egy hétig használtam walkert vele.
    [email protected] ha érdekel vagy itt is tudsz írni.

üdv mindenkinek jó játékot!
  • Akhi
    jam ez igy van es mivel tudom hogy bartz van igy akkor mar a kliens is megvan:) de azert kosz a linket:) amugy meg azert kerdeztem a servert lenteb valaki irta hogy meg allitgatnak es holnaptol eles, mar 2 pts-n tul vagyok de kosz mindent. Valaki tudja hol találom Taurint?
  • Endaer
    ....valamint a PTS eddig tudtommal mindig Bartz neven ment, de mivel minden mas szerver a PTS kliensben down jelolessel lathato, nem nehez egy valaszthato szerverbol kivalasztani melyikre is menj :D
  • Endaer
    mar elindult, a lentebb kozolt linkekrol begyujtheted a PTS klienst vagy a meglevot updatelheted az updaterrel. Egyelore mindenki lvl1-rol indul, kb.5x-os xp rate van, barmelyik nap varhato hogy fellovik a kezdo karikat 78+ra.
  • Akhi
    Hali info kene (PTS) : mikkor indul a server mert most megy valami bartz ez lesz? kezdo szintek?
  • DarkEmperoR
    köszi a helpet! megvan :)
  • FragStaR
    http://www.fileplanet.com/108022/0/0/0/section/Game_Clients
  • FragStaR
    Nincs hang senkinel tovabba a key securitit sem tudod beallítani amitől én speciel megörülök amúgy fun
  • ViolAGyulA
    Most én vagyok béna, vagy a kliens szar, de nekem none hang :S
  • Endaer
    "ct1 pts is up faggots"

CT1 kliens updater
  • MartonPéter
    http://www.travian.hu/?uc=hu4_3685 Regisztrálj fel! Játék
    NEten játszható
  • DarkEmperoR
    hát nemtudom.. próbáltam végigolvasni türelemmel, de nem sikerült :D
    Ha valaki tudna adni egy linket, megköszönném :)
  • GamerAdams007
    Ah thx, kerestem én message board-on infót de átsiklott rajta a szemem. :S
  • PhoenixKnight
    Kéne 1 kis segitség : Letöltöttem PTs (elvileg midnent jol csinltam) de amikor beprobálok lépni akkor mindegyik szerver online ami uyge rossz mert nemtom belépni a PTS re. vki plz segitsen:P
  • DarkEmperoR
    Sziasztok! Megtudná mondani valaki hogy honnan szedhetem le az updater-t?
  • LaWMaN
    Ez is megtörtént, megléptem a 76-ot, kép majd csak a cardinálról lesz.
    Sorbon PM ment.
  • FragStaR
    http://boards.lineage2.com/showflat.php?Cat=0&Number=980018&an=0&page=0&gonew=1#UNREAD
  • VipJoco
    Ha free lenne akkor valszeg a koreai updater lenne, ők pedig valahogy nem ilyen betűkel írnak!
  • GamerAdams007
    Ez PTS vagy free?