88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gamarra
    Sziasztok!

Éredklődnék hogy tudtok e vmi megbízható forrást ahonnan adenát lehet venni.Franz-on tolom egyébklnt.
  • Gordis2k
    tegnap 12:48 | privát | galéria | válasz erre | #67844 ekkor keltem:(

ALUDNI AKARÓÓÓÓÓÓÓKKK!!!!!

• Gordis2k
    Time trial lol:)
  • solyomb
    De az csak akkor fog menni, ha már kellöen megy a targetelés, ehhez muvit kell majd feltölteni vagy egy timetrial pályán végigfutni ;)
  • Gumbo
  • Otr
    szeva!
    na van timecardom végre végre^^ szerintetek SH-ra vagy franzra menyek vissza ? énis már olyan sokszor látam ezta sajtos quest-et kaőhatok 1 linket rola ?:Dnem kérem hogy irjátok le mi ez :)
  • GamerAdams007
    Annak is hasonló rewardja lesz, akkor ráhajtok!!
  • daemonervosa
    Allitolag lesz Kekszes- gyujtogetos quest helyette .
  • Gordis2k
    Mert az uj kiegbe kiveszik a sajtost:(:( sajnos túl táp. Úgyhogy 3 hét és vége:(
  • Gumbo
  • ErrOrHUN
    SAJTOS QUEST
  • Sorbon
    Úristen! Ne kezdjük megint a sajtos questet!!!!
  • GamerAdams007
    Hogy mit kell csinálni azt nem tudom, de emlékeim szerint Gordi azt mondta, hogy attól összeolvadnak a subok.
  • Sámán
    Neeeeeeeeeeeeeeee.....
  • solyomb
    Mi az a sajtos kveszt? Mire jó mit kell csinálni etc?
  • Padidiver
    miért nem fog összejönni?
  • Gordis2k
    MEgcsináltad a sajtos questet?? Nagyon duuurvaa!!! Antaras is a csicskad vagy csak normál mobokat tudsz irányitani?? Grat ez az ami nekem sosem fohy öszejönni!
  • Kekszakall
    Ez mi? Miert a kezed szikrazik?
  • MeoH #67845
    Ar ero velem van, choose the darkside...
  • Gordis2k
    Brutális a server telitetsége!! 100k!! Játékosra van maximalizálva és minden start után 15 percel közli Heavy és SRY de tele van néz vissza későb!! Azt hiszem NC soft beletrafált valamibe a kamaelel és a sok nagyn nagyon jó újítással mint a 24/7 pvp siegek vagy az átalakolási képesség! Nagyon akarok már sárkányá változniii!!
  • Tüskés
    Sokkal nagyobb az érdeklődés a kamael iránt, mint az interlude iránt volt.
  • z0l3e
    ez 1 jó kifogás DE, amikor az interlude PTS ment 76 (vagy 77-es) kezdő karikkal, mindenki ment mass pvpre, azt mégse volt ennyi probléma a belogolással.

a helyzet az hogy rohadtul összecsapták a PTS-t, kellett volna még dolgozni rajt pár hónapot mielött elindítják (az a pár hónap rohadt jól jött volna a destro subomnak )
  • Cobra.
    PTS csak 1 szerver, és most az összes US/EU szerverről elég sokan próbálnak felmenni, szóval gondolom nem bírja a terhelést. Free szervereknél ez megszokott, hogyha többen lesznek, mint amit elbír a hardver, akkor problémás a login. Várjál 1-2 percet minden egyes belépéskor szükséges gombnyomás után (login, EULA elfogadás), talán akkor bejutsz.
  • VipJoco
    Hogyan lehetett a PTS ilyen faszára megcsinálni? Be nem lehet logolni véletlen sem!
  • Padidiver
    +4 sg dualok nélkül mostmár!
  • Padidiver
    akkor mégegyszer hátha valakit érdekel a dolog...

Sieghardt Serveren eladó egy lvl 78,2 Duelist/ 75,5 TH subbal
    Duelistnek van +4 sg dualja, drac set, tat ékszer set, ill a TH nak van egy +3 focusos Bo-ja meg egy +3-as tallum glaive,70 mill adena és iszonyat sok mati,reci,
    egy éve egyetlen egy hétig használtam walkert vele.
    [email protected] ha érdekel vagy itt is tudsz írni.

üdv mindenkinek jó játékot!
  • L2Goku
    Milkacsoki gyere l2 özni ne azt a fos wowot told:D ugyis megunod 2 hét múlva:D
  • Symbiont
    én per pillanat belépni sem nagyon tudok PTS re, annyira túlterhelt. Mellesleg elég gyakran újra indul.
  • mAilkaEVO3
    nem a boots a csizma többesszáma :D:P
  • L2Goku
    jaj elírtam :D boost , és igen azt jelenti.
  • Symbiont
    "Boots" azt jelenti, amikor feltolják a karik szintjét?
    (bocsi, ezzel még nem vagyok tisztában :P)
  • L2Goku
    Valaki mongyamár meg mikor lesz bithumen :D:D: tölteni akkarok : ( vagy tud vki vmi jó torrent oldalt másikat? amit nemfoglaltak le.

UI: Boots mikor lesz ?
  • L2Goku
    Jaés sry ha ugyírtam hogy fére érthető volt:D
  • L2Goku
    nem rád értetem lol :D:D én ugyhallotam hogy boxbotok clanba vannak , de visszont gordinak nincs hely? oO Amugymeg igen dolgozni kell, hisz emberek vagyunk , élni kell nem L2 a Világ központ.:) Azért írtam amugy elég furán mer hogy Ha szerintem ilyet mond valaki neki hogy a boxbot az kell , akkor biztos megharizna arra aki mongya. Érted?:D nem rád gondoltam :D:D ne értsd fére:DD:D:D lol
  • xt198
    végigolvastam a hozzászólásokat... hát ez gáz.
  • Endaer
    Goku, tudom jo fej vagy es izmos is, de indokold meg kerlek hogy mit ertessz a mondandod alatt... en nem vagyok boxbot. Valszeg meg most, munka mellett is tobbet vagyok aktivan a gepem es a karakterem elott mint itt egynehanyan.
  • Padidiver
    szerintem ennek az árulásnak két oldala van error mert agnate és heiser bejelentette rendesen,korrekten a dolgot, főleg hogy heisert vissza fogják venni így felesleges erről beszélni,ellenben igen CE nem nagyon adott indokot a dologra szóval őrá inkább lehetne ráfogni a dolgot...

ellenben srácok...egy dolog:
    ez egy kibebaszott játék és nem hinném hogy az egy jó dolog ha egy kibebaszott játék gyűlöletet vált ki emberekből egy-két hibás lépés miatt merthát mondjuk ki tényleg megfogják bánni...
    de ettől függetlenül legalább lesz egy kát új ember akit lehet ölni:D
  • ooorrrsss
    termeszetesen silver ranger lessz
  • ooorrrsss
    én is, szintugy Franz-on, pm 172x
  • L2Goku
    És ienkor lenne jó megkérdezni töle hogy a boxbotnak van hely ? :) lehet hogy tégedis kivágna :D