88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ugyan ez kell csak ugye a szintnek megefelő cuccokkal/buffokkal. 2-3 Destro + SWS + BD + Bishop + EE + WC/PP. Hát meg ugye látezik az alternativa, hogy tank group + ijaszok. -
Otr #67902 Ty :)
60koruli bossokra kellen az info :) -
2-3 Titan HD/focus-al (boss ékszer oriási előny jelent), minimum PoF de inkább CoV (Prophet esetén 74+-os SE), 74+ BD, 60+ SWS (bár a 77+-os a legideálisabb a renewal miatt vagy 78-as és akkor már champion is van), minimum egy 74+-os EE de a Bishop EE kombi a legjobb, továbbá nem árt egy tarcsi DD aki le tudja kalapálni a Titan hp-ját és a hab a torán ha van még egy Warlock is. Ebből a konfigból a minimummal a könyebb bossok farmolhatóak az ideállal pedig bármit meg lehet ölni! -
The player’s attack ability in Player vs. Player combat increases once they become a Noblesse. Forrás: Lineage2.com
Valóban igy van, azonban a növekedés nagyon mimimális valahol 5% körül mozog. -
lololol, Cereal lenyomta a 78as karimmal a 80as CatherineEnvy-t sps competition soran :D (ilyenkor sajnalom hogy dolgozo euro playerkent nem tudok jelen lenni olympian) -
Hát elfáradtam... Szal döbenetes mik vannak Frag nem mész tudod hova): megy a PTS és NC soft bejeletést is tett sajnálja a kimaradást és megemili az XP rétet!!! Már épp a segem vertem a földhöz örömömbe....de NC soft még mindig NC szop... 3x-rol 4x-re....emelte a rétet WOWWW YUPIII nyád?:) Na mindegy viszont igy is feltornáztam a karim 24re... hát a kamael beteg... komolyan mondom gyerekek nem tudom milyen lesz később de most über táp a szkiljei félelmetesek átok cancel nukok támadások szelbuf ami +20%!!! crit ratet és 20%!!!! crit dmget ad....lvl 1 es skill szinten ROFL.. na bemutattam a pontok használatát is:) szal a berserker brutális és az ICAsok szerint nagyon betegek igen erősek.. a kasztválto meg 1 orás lol... na mindegy gyors alszok egy rövid de tömöret, vagy nem. -
z0l3e #67897 Rainbow Springs Chateau "siege-ről" kellene némi infó, olyan emebertől aki már siegelte vagy 100% biztos/hasznos infót tud róla
(a www.lineage2.com oldalon levő infót olvastam, de ha ezen kívül van valami trükk/tipp az nagyon jól jönne)
-
support + bishop + destroyerek -
Otr #67895 Udv!
Szerintetek meik a legjobb barty felalas bossra ? -
Symbiont #67894 Amúgy épp azért csináltam, mert általában azért elég keresett partyba. -
Symbiont #67893 Nem mondtam, hogy nem buffer. De elég szép sebzése van azért. Mellesleg olyra voltam csak kíváncsi, hogy oda milyet érdemes. -
Pf.
Nekem a The War Between Men and Women-t szerezd meg, 1972. -
A festőnő szerelmei
(Carrington) <--------- erre a filmre van szükségem NAGYON PLS HELP!!!! -
a noobles buffra gondol ha meghalsz nem esnek le a bufjaid valamint sokkal több helyre tudsz portálni gkval. -
semmilyet!! de ha naon akarsz +con-t :P -
A noblesse státusz növeli a harci képességeket pvp-ben a lineage hivatalos oldal szerint. Aztán ennyi is az összes infó róla azon az oldalon. Tudja valaki pontosan miben is merül ez ki? -
ventel #67887 Nem emlékszik valaki a BD s accountom jelszavára? -
ventel #67886 igen, csak cserénél marad meg a + -
transceps #67885 Ha mammonnál fegyót upgradelek akkor az enchantok eltünnek róla? -
WB:)) hát a régi csapatod Franzon tolja ATM de lassan kb mindegy hova mész fejleszd magad ezerrel és jelenyél meg ventrin!!:)
Sajnos ez előrevetiti a normál szerverek késését is!!!
Public Test Server Outage
The Public Test Server is currently unavailable until further notice. We are working to correct the problem as quickly as possible, but we do not have an ETA regarding when we will have it up again. Thank you for understanding, and we apologize for the inconvenience! -
+4con -4 str és ne hidd, hogy nem buffer vagy. -
Én meg úgytudom legjobb ha nem is dye-ozzák a BD-t -
ventel #67881 pvp re 1 éve még con kellett :) -
+4str -4con +1str -1con
jah es hasznalj sokszor ijat. -
Symbiont #67879 Annak örülnék én is xP De olyra gondoltam most konkrétan, hogy oda milyen dye ajánlott:P -
ventel #67878 Nos, ma este fognak újra aktiválodni az accuntjaim. Merre találok játékos kedvü játékosokat? -
+16 os S es dualt -
Symbiont #67876 Spectral Dancerre milyen pvp dyet tennétek? -
Sorbon #67875 Jaja mi is ezt használjuk pillanatnyilag.
-
http://bt.pre.hu/rules.php De 800 Ft az sms mert máshogy nem tudsz meghívót szerválni (2 terra után jár) -
Sanca #67873 Meg tudna vki hivni vmi korrekt magyar torrent oldalra? Bithumenen voltam eddig de ugye az ugrott :( -
Milyen sok a repülő dolog nem?:)
-
Vmi keszulget ismet. -
Gordi, Akhi, felmerult a kerdes megegyszer a klanban - most, hogy CE elment, es nekiallhatunk az uj hero-gyartasnak decemberre, ES meg te is visszakerultel az ICbe 123. alkalommal is (helyes, helyes! :) ), segitetek a decemberi feedelesben vagy sem? Amennyiben igen, Cerealnak kell leadni az acc infot, VAGY ventrilon jelen lenni minden nap az olympia ideje alatt hogy elerhetoek legyetek Cereal szamara. Infot kerek a tenyallasrol. :) -
Jelenleg a pletykákra tudunk hagyatkozni ezek szerint ISMÉT elopták a PTS klienst...egyenlőre nem kérték a kodok megváltoztatását de ez az interludnál is így volt. Szal kiderül. -
Tud valaki valami konkrétat mondani pts-ről, mert nálam a loginnál megál, eddig ment! Most bármit beírhatok, jön a szokásos kis ablak, hogy várjak loginol, de nem lép továtt. Előtte legalább a serverválasztásig engedett, de túl sok player miadt vágott ki.
most már odáig sem enged... valami ötlet? -
Gordi pls gyere raidelni ha tudsz ^^ -
Baalkain! -
tényleg az :D -
BaalKain #67864 Én megbízható vagyok, írj privit :)