88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
valos szamok kb, de sztem Franzon tobben vannak. Szomoru latni, hogy a Sieghardt ide jutott, pedig az egyik legnivosabb szerver volt anno. -
FinalNaSa #67942 Sziasztok!
Végre én is eljutottam oda több mint egy év után, hogy regelek a forumra:)
Hát sose gondoltam volna, hogy pl egy Devianne-n vagy Hindemidten többen játszanak mint sieghardton, na mindegy ez van, nemsokara transfer, kivancsi leszek mi fog történni. Na igy elsöre ennyi.
u.i.:sieghardton vennek sok Blood Medusat meg Kail Coinokat, ha véletlen van valakinek pm me ingame: FinalNaSa köszi:) -
elnezve a piacot meg a varosokat, xp spotok telitettseget, szerintem hiheto. Sajnos. -
ErrOrHUN #67940 100at adok érte :D -
Azért SH 1279 ember szerintem kifejezetten kevés! -
Szerintem teljesen reális! Én kb 10ks szerverekre tippeltem és abbol kalkuláltam általában. Miért nem lenne ugyan annyi enber freen mint offon? Hiszen free... Csak üljetek le és számolgasatok hol melyik területen kb hány ember van és meglátjátok több ember nem is nagyon fér el! Szóval 10k embernél már nem igazán lenne szabad mob hisz nem nagyon oszli el inkább vannak sokan a felsőbb régiókban. -
Ezek biztos nem valódi adatok, ahogy előttem megemlítették, nagyobb free szervereken van ennyi ember. -
LineageII #67936 ez nagyon gáz, sok offmod szerveren többen játszanak mint itt akármelyiken
-
dark elf lvl?:))
-
egyik klantars talalta ezeket a szerverenkenti online jatekos letszam adatokat. Iranymutatonak hozzavetolegesen megfelel, de nem hivatalos:
szerver neve - online letszam - max letszam
Bartz: 3277/6000
Sieghardt: 1279/4000
Kain: 2126/6000
Lionna: 2317/6000
Erica: 1728/4000
Gustin: 2018/5000
Devianne: 2801/6000
Hindemith: 2527/5000
Teon (EURO): 5325/7000
Franz (EVENT): 4077/7000 -
Hali!
Rákérdeztem a gamecards.eu-sokra, hogy wtf miért nem lhet venni cardot.
A válasz amit sejtettem és fel is tettem nekik kérdésként beigazolódott sajna. A kamael-re várnak FA..OM
A hivatalos válaszuk:
Greetings Peter,
Thank you for your e-mail.
Unfortunately Lineage 2 cd-keys will not be available till Kamael comes out, NCSoft withdrew all the Interlude copies due to the box redesign.
This is happening worldwide at the moment and such a problem usually occurs with the release of each new chronicle.
We will get Lineage 2 cd-keys back in stock as soon as new box design is approved and printed out by NCSoft and new lots of codes are available for sale.
Sincerely,
Natalie
GameCards: In Game within a Second
Customer Support Service
-
WTS list @ Sieghardt:
-tallum heavy set, /+0 all/
-damascus +4 focus
-maja jewel set /+3,+0,+0,+0,+0/
-doom light set /+4,+3,+3,+3,+3/
-soulbow +3 cheapshot
-BO ring*2 BO earring*2
-maja leather armor/unsealed/
-maja boots /sealed/
-maja circlet /unsealed/
-sls focus +3
-nightmare shield +3
-drake leather boots
-FP helmet
-FP shield
asszem ennyi :P
itt pm vagy ingame paquita
Jah és aron alul adok mindent :P
-
Persze mer nemvolt nálad 1 adena amikor boost volt.D mer csak azkapot 100 millát akinél legalább 1 adena volt:D -
Symbiont #67930 Ott állok lv40 esen d.elf villageben 0 adenaval:S -
Symbiont #67929 Én nem kaptam -.-' -
Nem, 100milla mindenkinek. -
Symbiont #67927 Adena boost csak 28 feletti kariknak volt? -
THX -
én úgy tudom hogy csak a main karit tolják fel nem mindegyiket -
Sorbon #67924 Dionban van. -
Valaki nem tudja hol található a Berserker kasztváltó kezdő NPC-je? Olkrus a neve azt hiszem. -
szerintem próbáld újra lefordítani, mert én sehol nem találtam ebben a szövegben hogy 74re fognak feltolni bárkit is. A meglévő xp ötszörösére tolnak fel ha lvl28-73 kozt vagy, de csak maximum 74ig, ha jól értettem. Tehát max 74ig lőnek fel, nem 74re. -
Ehh, kaptame egy disconnectet, és mire visszaloggoltam a 21-es kamaelem 40-es lett :( Remélem feljebb is viszik még... -
És ha a legnagyobb szintű karakterem Kamael, akkor azt is felhúzzák 74-re??? vagy az marad?
Mert a nem kamael kariaim közül a legnagyobb csak 15-ös, és azt csak 40-ig húzzák fel???
vagy az egész kamaelmarad kamu? -
ejj ejj fiatalok bebasznak itt nekünk , ku*va isten ba*za meg:D
November 15, 2007
We will be issuing the first Public Test Server Boost on November 16th at 3:00 PM Central Time (9:00 PM GMT +1). The expected downtime is 40-60 minutes. Please note that the boost will apply only to the highest level character on each account. The maximum level that a character can earn from this first boost is level 74. If a character is already level 74 or higher, the level boost will not apply. Read on for details!
Level Boost:
Characters that are level 1~27 will be boosted to Level 40.
Characters that are level 28~73 will be boosted to five times their current total earned experience.
SP Boost:
30,000,000 SP
Adena Boost:
100,000,000 Adena
Server Rate:
The experience and drop rates have been increased.
Regular Maintenance:
Every Tuesday between 10:00 AM and 12:00 PM CDT (5:00 PM GMT+1 to 7:00 PM GMT+1), all game servers are brought down for periodic maintenance.
Persze hogy 28 rol delevelödtem 27 re szerver leálás elött.... -
De el tudod!!!! Csak nagyon nagyon kell akarni!!! -
Te Gordi, ha ilye kocsikhoz ilyen nők járnak el se tom képzelni mit kapnál ha kimennél az s2000-el:D -
Sziasztok,
Most kezdtuk Krinyoval offin, valaki nagylelku tudna kolcsonadni mysticnek v. daggernek cuccokat? Visszaadnank kasztvalto utan s valahogy meghalalnank, de nehez arra is markolaszni penzt, a spiritshotra is alig van :)
Franz, luminatar -
Street Racing Romania FTW -
Symbiont #67914 jah elnézést :P -
ventel #67913 Én a nem használt accountokra gondoltam. -
Symbiont #67912 Elvitték mindet már, nem tudom innen-e valaki:P. (ha az empo tekikre gondolsz) A többi még megvan -
ventel #67911 Akinek van felesleges EE, WC spellbookja, amuletje SH-n plz irjon ide hogy hogy tudom elérni.
Kösznöm. -
ventel #67910 Nekem is kell 2 ha túl sok van:) -
Symbiont #67909 Franzon pár Empo tekercstől és Bsoetől megválnék, akit esetleg érdekel pm ezzen rám, vagy keressen fel mrt n. Van eladó mid grade és sima ls em is, ha valaki megvenné, sokat segítene vele, előre is köszi:P -
BaalKain #67908 Ha van valakinek inaktív acca, amitől szivesen megválna (legjobb, ha üres :)) vagy pl ismer egy accot amin van cucc ami kell neki és csak az választja el tőle, hogy be kell fizetni az pirvizzen pls! -
eloim #67907 nekem is ilyen problémám volt... Indítsd a ventrit is rendszergazdaként, és úgy már elvileg jó lesz a mikrofonod (bár eddig sem a mikrofonod volt rossz, csak a ventri nem tudta "felulbiralni" a main ablakot => ld. L2 ) -
transceps #67906 És elárulod a megoldást vagy nem neked volt ilyen problémád? :D -
igen. -
transceps #67904 Vista az oprendszerem. L2 megy ventrillo is működik, viszont ha a kettő együtt megy nem működik a mikrofon. Volt valakinek hasonló gondja?