88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Azért... remélem most már megjavult a dolog és nem csak így "szakaszokban" fog esni
-
Symbiont #68062 nekem délután ota 1 sem esett:( -
Nem vettem észre... Nagyon nagyon bénán (kinek hogy...), de most már állandóan esnek. Mondjuk nekem óránként max 2 
-
Symbiont #68060 valami l2 közelibb: srácok, az lehetséges hogy az eventen belül is csak bizonyos időközönként esik az II és T? Mondjuk 12-18 között, vagy valami hasonlo? -
Monoton #68059 oooOb+
-
Hat ez mar k**** hianyzott! Kerni akartam h ezt iderakd! Ez is vmi kiszivargott ct2 es cucc? -
Szijasztok, lenne egy kerdesem offon egy kimaxolt nekronak self buffba arcana poweral menyi m atackja van ? ill mdefje
koszi a valaszt elore is -
>>> http://www.flurl.com/item/Hatchet_vs_Genitals_u_199612 <<< AZ ILYEN ÉPESZÜ EMBER VAGY MI A TÖKÖM?! ENNYIRE HÜLYÉK VANNAK A VILÁGON?! -
már megint hülyeséget beszélsz, sose volt bajom a pvpvel :) -
Symbiont #68054 hát az is valami:/ Köszi:) -
Ha jol emlekszem 5milla kornyeken arultak a tobbi fejdisszel 1 arban. -
Symbiont #68052 szoval szerintetek franzon kb mennyiért tudom elpasszolni a little angel wingset? -
Symbiont #68051 igen, én is ezért csodálkozok:P -
Mi is esik normálisan? 2T és 1darab II-es esett eddig pedig folyamat ől 8karakter
-
Symbiont #68049 a little angel wings, vagy az II és T? -
PhoenixKnight #68048 Nem hiszem hogy sokat érne mivel már esik a szörnyekből normálisan...:D -
Symbiont #68047 akkor reménykedek. hogy franzon is ér ennyit *_* -
SHn 30 milláért láttam kirakva. -
Symbiont #68045 egy little angel wings et mennyiért tudok eladni? -
te a pvpvel sem bekultel meg -
én még a Kamaelekkel sem békültem meg :) -
Érdekes , mert mindenki szidta a kamaeleket ,hogy mekkora IMBA kaszt lesz aztan szep lassan megbekeltek vele, ezzel sem lesz másképp . :) -
Tom, ezert irtam hogy erdekes lesz:P -
*síri csendben két marokkal dobálja a földet a Lineage2-re*
Ez a sub-skill-összebaszás felforralja az agyvizem. Ez nekem kurvára nem jön be. Semmi baj, majd játszok vmi mást. :) -
De azt tudod, hogy ez 100% hivatalos info? Ez igy van! Nem spekuláció nem valószínű, hanem márciustol ez nálunk is van! -
Hmm ez a sub dolog mokas, kivancsi vagyok mi sul vegulis ki belole. -
Húú tényleeeg... kb mindegyik boss dobott még kb 1-1 betűt is!!!! 
Csak úgy mellesleg... beindultak a T + II -k !!!
-
A betűket kihagytad a felsorolásból. -
Ja tényleg... még life stone-k is jöttek
-
Minden féle partokat (pl: tallum claive edge, soul bow steve, maje ékszer darabkák), ilyen destruction tombstone-k, Meanas Anor dobott egy a-grade sárkányszivecskét is (akármiiis az), divine könyvecske (ilyen kék -nemtudommelyik) -a többire nem emlékszem, majd legközelebb shotolom azokat is 
Egészben sajna semmi...
De azért jó volt
-
Megjegyezném Diégot még nem láttam Hibázni!!!
[PC-related changes]
1. Maximum PC-level rise
-- PC, the maximum level the existing 80 -> 85 level has been rising.
-- The maximum level of the existing subclasses in the same 80 levels.
2. The main classes only add to the skills
-- Subclass of the class is the main breadwinners in accordance with the new expand your skills have been added.
-- 23.99 depending on the main level and subclasses of the class is to expand the types of skills that can be different.
The main classes only add to the skills
Subclass
Level
Learning Skills
Number of
Description skills
65
1
Offensive, defensive-related rise
70
1
Offensive, defensive-related rise
75
1
Subclasses of each kind of special skills 23.99
80
1
Subclasses of transformation skills 23.99
És a legdurvább!! Ha törlöd a subot a skill akkor is megmarad!!! -
Ügyes vagy Frag :)Nah beigazolódtak DiegoVargas információi, tényleg úgy lesz. -
Chear #68031 Esetleg használd ki a manor rendszer lehetőségeit, hogy pénzhez juss. Ha nem fontos a xp a pénzszerzés közepette, akkor még ajánlhatom a pecázást. -
NAA!/%%!/ Mire hazamegyek valaki értelmezze nekem, most sajan órán vagyok de ahogy látom gecire össze fog adódni a sub
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Flineage2.plaync.co.kr%2Fboard%2Ftestserver%2FArticle%3FarticleID%3D113&langpair=ko%7Cen&hl=en&ie=UTF-8 -
Adenes helyek mind 50+ osak sajnálom:( :( :( :PPPPP
u.i.: Ha véletlen elirtad és Adénás helyet keressel akkor nagyon nagy szerencséd van!!! UGYANIS MINDEN MOB DOB ADENÁT!!!!
U.I.: Na jo törpe világ North részén(észak) elhelyezkedő folyok közötti területen olálkodó galád és aljasul gonosz Pókok névszerinte Northern Trimdenek dobják azon a szinten a legtöbb adénát HP/HIT/ADÉNA alapján! -
grt. -
Otr #68027 Ty!
tudtok ajanlani valamni jo adenes helyet lvl20korul ?:)
-
FinalNaSa #68026 Tényleg szép munka!
Volt valami értelmes dropp? -
Szép munka!! -
Huh... Elfelejtettem hogy sg-re nem lehet csak úgy egyszerűen mindenhonnan képeket felpakolni... 

Na szóval őket: