88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
A mob grab beálitás lenne a hunyó? -
van 2 beallitas IGbe amit ha nem allitasz be/kikapcsolsz soha nemfogjak tudni, hogy botod fut igyhat ha nem kapsz mass peticiot semmi ok az aggodalomra, mondjuk ezt olyan lvl70ig lehet bejatszani, mert akkor meg lehet talalni clean spotot -
Azoknak akkiknek számit!
Több infó és előzetes latolgatások + az eddigi cronika tapasztalatok alapján telyesen leáltunk a sétáló használatával előre nem látható ideig! Csak javaslat de aki félti a karakterét áljon le! -
akkor valoszinuleg nem botozol eleget, nekunk ma "eleg sok" T meg II osszejott -
FinalNaSa #68099 Tényleg elég szánalom ez az event, eddig összesen:
-20 II
-61 T
-a többiböl meg több 100!!!
WTF?? ezt eddig nayon elbaszták NCfosnál és nekem nem ugy tünik mintha egyre több T,II esne
-
Monoton #68098
-
Symbiont #68097 köszi, kicsit cifra a neve, de beszélek vele:) -
Clan Ubul nagyon jó fejlődő magyar klán aktiv is ingame PM Dii4LLr3gr0llin3d -
Symbiont #68095 de nem megyek át SH ra:P -
SH szerveren tudok. -
Symbiont #68093 talán:) szóval tudtok nekem mondani jó clant, ahova esetleg fel is vesznek? -
Majd elmulik... -
Symbiont #68091 egyelőre semmiképp -
Symbiont #68090 köszi, de nem szeretnék botozni:) -
ja amugy ha virust akarnek terjeszteni nem 20 ember ele vagnek be egy linket amit mar holnap ugyse latnak es amugy sem lenne etikus -
igen ez virusos keyloggeres ingamewalker -
Symbiont #68087 neketek ezek szerint elég sürün esnek az II k és T k...nekem összesen esett 2 db T -
Ahogy a linkelőt ismerem Botprogram vagy keylogger...jo esélyel egy virus. -
Áh, majdnem túlzás... Fejdíszek jönnek azért rendesen... Nekem is jött már artisan g + f antenne... 
Meg 4ew-d, meg 1-2 bsoe/brez, meg egy nagy rakat buff scroll -de... Még nincs vége!!!!
-
Symbiont #68084 mi ez a truffe? -
Majdnem:(
-
http://darkmenx.dragonians.eu/truffe.rar
legaktivabb partytars minden idoben -
Symbiont #68081 lv51 es bd nagyjából folytonos partytársat és aktív klánt keres, írjatok itt vagy ingame, előre is köszönöm -
Symbiont #68080 Nekem is ugyan ez, meg egy little angels wings :P -
Witness #68079 Sziasztok!
Nekem eddig ez a top :-)
-
Legyen igazad!
-
"Ezek az eventek 1re loturobbak, kb ratyi l2day scrollok kivul szinte semmit nem kapsz, azon meg szart sem keresel, mert mindenkinek van 10 rakas."
Javitva. A szerk. -
BaalKain #68076 Hali!
Franzon szeretnék venni 40k fish proofot, A és S elixir reciket és SSS recit pls help!
Thx -
HAt ez a betus baszas NoComment... 15ora alatt 8 T es 4 II. Hat ez kemeny... Remelem Dmxnek igaza lesz a tobbi nappal kapcsolatban. Karacsonyi eventen meg lesz franko telapo satyi, amit csak telen lehet hordani. Ezek az eventek 1re loturobbak, kb ratyi l2day scrollok kivul szinte semmit nem kapsz, azon meg szart sem keresel, mert mindenkinek van 1 rakas. -
Symbiont #68074 aham, köszi:) -
olyan ertelembe nyersz, hogy kevesebb lesz a GK penz mielott meg felreerted :E -
a kaknub event mivel nem tudom milyen lesz -passz
karacsonyin szart se
GKs baszason meg nem keresel csak nyersz (HA lesz) -
Symbiont #68071 ezeken kb mennyi pénzt lehet keresni? nagyon kb? és nagyon kicsi szerencsével:) (és nagyon köszi a válaszokat) -
ill. karacsonyi mar CT1 utan lesz ha minden igaz -
CT1 ig lesz meg 2 event, 1 kaknub meg a karacsonyi, utana lesz a "CT1 live event" gondolom megint ilyen 100 forintos GK, utana meg istentudja -
Symbiont #68068 lv50 es bd állando partytársat keres Franzon, írjatok itt vagy pm ingame, köszi:) -
Symbiont #68067 Vagy csak valami karácsonyi event lesz? -
Symbiont #68066 szokott lenni event váltásnál?Ugy értem, volt-e event amikor mondjuk c3 rol c4 re váltottak c4 legelején?És szerintetek várható -e még event ct1 elején?:P -
ugyan olyan szarul fogsz kijonni a vegen mint az elejen mivel kurvara nemtudsz majd kirakni egy szot ha nem vasarolsz fel kibaszott sok betut es az egesz event csak arra jo, hogy kibannoljak a botokat, mert kezdodik CT1 es szegeny playzerek ne azt lassak, hogy nemlehet mozdulni a farmerektol. -
elso nap: kiesik az egesz szobol mind kivetel 1 betu
masodik nap: kiesik minden de az 1-1 betu ritkan
harmadik nap: kiesik minden de az 1-1 betu surubben
negyedik nap: az 1-1 betu fog surubben esni a tobbi kevesbe
otodik nap: az 1-1 betu fog surun esni es a tobbi szinte nem
igy van kodolva az l2serverbe.