88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• TruBy
    Miert ne mszoltal hamarabb, epp ma adtam el 3-at is :S
  • Kekszakall
    Hali!

WTS +6 TSU*SLS Franzon!
    PM itt vagy Hasfelmetszo-nek.

Vagy WTT +6 TSU*SLS +7-es BO/Focusra. Persze penzt adok meg melle :)

Hasfelmetszo
  • molnarpe80
    lol gordi menjé má valahova :)
    hülye :D
    a munkatársaim nem értik, hogy miért röhögök itt sírva a gépem mellett

lineage2 játékos de képzeld el itt minden fórumozónak van egy nobless karija a teon-on, csak hát a franz manapság trendibb mi meg szeretjük meglovagolni a divathullámokat és az old school karikat jegeltük
  • Ray2
    Gordi ventrire kijönnél?:P
  • Voyager5
    Augmenteltem az SE-m homuját az eredmény:

• Voyager5
    Sieghardton játszok csak.
  • Akhi
  • Gordis2k
    Jaja én is hallotam az összes raidbosnak klán logoja lesz! Durva nagyon én már meg is egyeztem Baiummal a mi alliancénkba lesz és be fog flagelni, hogy megölhesük.
  • Lineage2játékos
    nekem pár nappal ezelőtt teljesen komolyan mondog a legkisebb fogalmam sem volt arról, hogy ez az oldal létezik
    te nem játszol a teon-on is voyager?
  • Voyager5
    Kezdem aztgondolni, hogy Te egy régóta fórumozó vagy más névvel, és csak szivatsz minket...
  • Lineage2játékos
    végül is én ezt ott olvastam csak nem igazán értettem a lényegét mert ennyivel indokolta az 1ik készítő: A magasabb szintű karakterek át változhatnak különböző lényekké például elmennek enchanted valley-be és ott átváltoznak majd arra megy 1 csapat és azt mondják ott 1 raid boss amit eddig még nem láttunk öljük meg és, hogy milyen vicces lesz ha kiderül, hogy nem is raid. Szóval ennyi van róla.

Amúgy franz-en vannak sűrű rb party-k mert én azt tapasztaltam, hogy teon-on 20-40-ig folyamatosan van de 40 fölött már csak a fő boss-ok illetve a quest-hez szükséges boss-ok megölésére mennek.
  • Gordis2k
    Giranban nincs ado ATM!!! mindenki tesék befektettni!!!!!
  • Symbiont
    Már megvan a válasz, sztorno
  • Symbiont
    Franzon még mindig Giranban a legolcsóbbak a boltból vásárolt dolgok?
  • Dallie
    Oh, gyógyítás nem kell, ott a vampiric rage :) Én azt csináltam, hogy 20 percenként visszamentem a biztos helyen hagyott prophethez, buffoltam és mentem tovább. Fields of Massacre mellett henteltem a Doom és egyéb lovagokat. De felesleges ezen rágódni, mert a destroval csak az SPS veheti fel a versenyt, ha XP-zésről van szó, és az is csak úgy, ha egy szekérderéknyi manatöltőt cipel magával. Persze a frenzy "helyrepofozása" ezen valamelyest változtatni fog, de rossz akkor sem lesz. Amúgy is, Tallum+Frintezza+SWS=permafrenzy. Pont. :)
  • molnarpe80
    ne már mindjárt sírok
    szóval ez olyan fejlődés tudod amikor az ember alszik és hát ...
    hát vazz nekem csak ennyi jön össze mindenhol máshol bevernek
    12-13% / óra !!!! ha ezt nekem ezzel a karival megcsinálod akkor megállapodunk valami anyagi ellenszolgáltatásban komolyan mondom
    66 aw és 66 se egy partyban ss nélkül és skill nélkül
    ss-t most nincs kedvem venni skill-t meg nem érdemes használnom, mert akkor elfogy a mana az se-t épp elég leköti az hogy healeljen arra kell neki a mana
    viszont így hogy egyedül ss és skill nélkül ölök teljesen frankón beálltak, tehát nyugodtan ott hagyhatom őket a világ végéig akkor sem hallnak meg
  • Padidiver
    Blackmanta LvL 78,2 Duelist/LvL 75,5 TH noble kari eladó,full drac set két fegyver full tateossian ékszer set csomó mati legit karakter,
    végy fel msn en ha érdekel: [email protected] vagy írj itt pm-et
    jó játékot mindenkinek.
  • Symbiont
    Pedig hidd el, vannak nem kevesen :P Srác úgy játszott, hogy napi 3 órát aludt, a többit ingame töltötte fejlődéssel, mindezt mondjuk nyári szünetben
  • Dallie
    68-as destroyer 60 körüli PP buffokkal, +6 Infernal Master /focus-szal, Tallum heavy szett, holy weapon buff -> 12-13% óránként.
  • Akhi
    Nem??? Akkor kerj Gordi papatol egy kis mese delutant az sps fejlodese 73-74 ig +74-75 ig meset.
  • eloim
    MIt mondtál hanyas vagy? (ha jól emlékszem akkor 67 körül ha igaz) kb 73-74 es szintig simán lehet hozni a 3-3,5%-ot óránként (72-ig is 4%-ot is) minimum, komolyabb DD-vel akár többet is => én BD-ként fejlődtem ennyit FOD-ban többnyire buffer nélkül, csak scrollokkal... Szal sztem ez a 13% 8 óra alatt még mindig elég gyenge...
  • pharao
    ööö kaknoob vagyok, tudom, de megengedsz egy roppant értelmes kérdést, amin 25 percet gondolkodtam és nem jöttem még rá, hogy te hogyan akarsz 24 órán keresztül egyfolytában játszani? ennyire kocka embereket még nem láttam...

(Legit or die)
  • molnarpe80
    visszavittem :)
    végre megfogadtam gordi meg detto tanácsát és durván jól fejlődtem
    8 óra alatt 13 % :)
    úgy hogy én meg az se voltunk partyban
    megállás nélkül böktek :)
    ha végre meg tudnám csinálni hogy 24 órában fusson az kb 40% lenne egy nap
    szerintem a hétvégén :D csak még ki kellene könyörögnöm lufee-tól az se-t
  • GamerAdams007
    off - Azért vesz mindenki Intelt, mert tuningolják a procikat, némelyiket akár az eredeti órajel 2x-esére is (pl. E2180-at vagy 60at szokás), és úgy már nem kicsit jobb az AMD-nél. És elvileg alapból stabilabb, és tudomásom szerint a játékokat is inkább Intelre optimalizálják.
  • Rorgosh
    Szia! :)

Hosszú idő után benéztem a fórumra újra.. :)
    Viszont te ne botokat ébresztgess, hanem szépen tedd vissza Lufee SE-jét TOI 3 szobájába, különben szétrúgja a segged.. :)
  • Tüskés
    A kamaelről az összes hivatalos információ megtalálható a játék honlapján, szerintem pontosabb válaszokat kapsz ott olvasgatva, mint itt tőlünk.
  • L2Goku
    Gather :):) Hallod Gather nyomod meg a suprin ? van egy sws ha kell neked viheted. vagy valakinek kell, subbis készlene már rég csak belekel verni baium ba és kész is. szerintem még cuc is van rajta.
  • Lineage2játékos
    Na bocs mindenkitől akit megsértettem. Most már csak a játékkal kapcsolatosan fogok írni.

Olvastam olyat, hogy a Kamael-ben át lehet változni különböző mobokká ennek konkrétan mi az értelme?
    Meg szerintem ez az Instance dolog se igazán lineage 2-höz való tulajdonság. De majd meglátjuk mi lesz belőle
  • darkmenx
    :(
  • GAthersw
    Lineage2Játékos! Megkérlek rá, hogy amíg egy kurva értelmes magyar mondatot nem tudsz leírni és amit idehánysz az is hülyeség addig kerüld el ezt a fórumot mert nincs rád szükség. A többieket meg arra kérem, hogy ne adják alá a lovat úgyis kitörlöm majd a hülyeségét.
  • z0l3e
    "Az internet használatának képessége a műveltebb társadalmi rétegek sajátja. (általában :)) "

nem is tévedhettél volna nagyobbat :)

PS: Gludiot bebuktuk fél év után :( 160 voltunk a CC-n kb 1.5x annyian ellenünk :D
  • molnarpe80
    Ehhh azért gordi is átmegy néha parasztba :)
    De ki nem? Én például kifejezetten szeretek kultúráltan parasztkodni :D
    A la nagy Fábri-ról szeretek példát venni. Gyerekek a fogalmazásmódon múlik minden. Asszem itt mindenki kijárta a nyolc általánost, hiszen itt vagytok a fórumon. Az internet használatának képessége a műveltebb társadalmi rétegek sajátja. (általában :)) Akkor tessék bebizonyítani, hogy anyukátok és apukátok nem véletlenül túlórázott hosszú éveken át, hogy az édes pici csöpségüknek jusson tanszerekre, meg magántanárra :D
  • molnarpe80
    Te skacok most már kurvára be kéne fejezni ezt a szinvonalon aluli egymást pocskondiázó üzenetváltogatósdit. Mást felnyomni peticióval tényleg elég gerinctelen dolog. Képzeld ma reggel felkeltettem egy bot partyt TOI-ban. Ennyi. Aznapi jócselekedet letudva. Nem lettem tőle kevesebb asszem. Még mielőtt valaki meggyanúsítana, hogy nyalok Gordi-nak inkább ne tegye, mert attól kinyílik a bicska a zsebemben. Senki nem lehet akkora ember, hogy keressem a kegyeit. Vagy jóban vagyunk, mert olyan arc, hogy megérdemli vagy felejtős. Ennyi. De objektíven nézzetek magatokba miután elolvastátok a post-jait. Azokon a csipkelődő beszolásokon lehet röhögni, ezeken nem. Úgyhogy ha tudtok ilyet produkálni akkor lehet itt is folytatni mások szórakoztatására vagy el lehet húzni szépen privátba oké? Leszarom, hogy ki kezdte nincs kedvem egy teljes képernyőnyi fikázódást olvasgatni. ERRE VAN A PRIVÁT NEVEZETŰ FÓRUM TALÁLMÁNY!!!!

U.i.: xexe valszeg azért gurult el a gyógyszerem, mert egész hétvégén melóztam és kurva pipa meg fáradt vagyok miatta NA ENNYI mindenkit
  • Endaer
    minek izgatod magad masok walkerezese miatt? Ez kb. olyan, mint bemenni egy box-edzoteremben a ringbe, es ott meglepodni, hogy basszameg, milyen folennyel vertek agyon?! Offon sok a botter, ezer eves teny. De attol meg mindig jo! Nem kotelezo walkerezned, Leaf, Nekados, Shadout - oket biztosan jol ismered - se walkerezik, es ok is atjottek, es nem bantak meg, azt mondjak... :) szoval nem kell mas faszaval verni a csalant, mindenki a kis sajat peniszet babusgassa, akkor marad ideje jatszani es szorakozni is :) Es sose feledd, ez jatek, nem loverseny, ne erezd magad kenyelmetlenul azert mert a botterek 2-3 honap alatt noblessek, te meg 1 evig kuzdessz a lvl60ert... Kit erdekel, amig kikapcsolodsz? De nem kell messzire menned, ott van neked Satoas, o is offon van mint tudjuk es o sem botozik, es mar lassan 65 vagy 70 is megvan a nekrojaval. Szoval ne gorcsolj, csak kezdj el jatszani! Raadasul, te szeretsz piacolni is, ott meg aztan tenyleg marha mindegy hogy ki vasarol a piacon ugy, hogy walkerbol inditotta a klienset :)
    +1 gondolat: teged mar regota varlak offra, szoval mi lenne, ha erot vennel magadon? :)
  • Gordis2k
    off

Telyesen el vagyok veszve:(
    Mindenki a környezetembe veszi az inteleket ezerrel amit nem értek pls magyarázátok már meg miért?

Bant a cégnél kurvára ráértem...(NOKIA) itt ösze vissza vásárolnak hála az égnek igy 3 gépet is tudoktesztelni az asztalomnál.
    1 Intel C2 Duo E6320 1.86GHz
    2 Intel C2 Duo E6550 2.33GHz
    3 AMD Athlon64 X2 5200+
    Mindegyikbe infineon 2x 1ghz memoria van mindegyik assus low kategoriás alaplapban van integrált videóval ami szintin zsír ugyan az.

Na most az AMDs gép a video és a zene kodoláson kívül minden 3d és proci teszten agyon veri az inteleket.. de azokban is kb 2%kal ha lasabb. Had ne mondjam hogy köszel a felébe kerül. Nem értem mi a baja mindenkinek?:) Igy kis magyarázatot pls.
    on
  • Gordis2k
    Egy francot... még L1 ben lekraftolta és átvitte l2javaba onnan meg kihasználva az IP és Proxy bugot 1 hétel closed beta előtt feltette a karijára. Ez igy volt!
  • FinalNaSa
    Ekkora mákom talán még soha nem volt L2-ban 6 DC csukabol 5 összejött, lol!!!!
    :D
  • ventel
    Hát igen,csak ritka mint a fehér holló :(
    Dragon Slayer re talán nagyobb az esély hogy tudok szerezni.
  • Kekszakall
    Mi az a Blah forum es miert nem lehet oda postolni?
    Bocsi a hulye kerdesert :)
  • Gordis2k
    15nap bövebet nem tudunk.