88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sorbon #68534 És igaz a dolog fenn van hivatalos oldalon. Összes adena + cucc átvihető masik serverre, ráadásul többször is. LINK -
ez most mi??
rajtamarad minden cucc a karin server transferkor?
-
Sorbon #68532 O.o, ez honnan van? -
Hakuho #68531 Már csak 4 db avadon boots fabric kellene a settemhez kérlek segítsetek!
PM Hakuho / Franz serv./ vagy itt! -
Lineage2játékos #68530 Warlord kaszt fegyvere a pole(bárdok,lándzsa). Nem igazi pvp kaszt, inkább xp-zésre jó. Lemész cata-ba 1 shillien elder-el összeszedel 3-4 terem mobot behúzod őket 1 sarokba közel az SE-hez és leölöd őket. Szóval ha van SE támogatásod akkor nagyon gyorsan fogsz fejlődni vagy éppen Bishoppal. De nem szóló kaszt a warlord kaszt.
A Gladiator az 1-1 elleni kaszt pvp-re nagyon jó és szólózni is tudsz vele, de party-ba is szeretik ha van mert az 1ik legjobb damage dealer -
transceps #68529 WTS Yaksa +8 Health Franzon PM CorinaHUN vagy Tulok. -
ventel #68528 There will be restrictions on server changes, both in amount of adena and items you can move as well as how often you can move. -
ventel #68527 Ennyit simán megérne:P -
Lenne egy olyan krédésem, hogy vannak ezek a skillek. Én most egy human warrior voltam, jelen pillanat warlord vagyok, de lenne egy olyan kérdésem, hogy igazából mi a különbség ezek a kasztok között? Mert ezt a kasztot egy kasztváltónál egészen véletlenül válaszottam ki. Köszi. -
Dallie #68525 Reaktiválom az accot és felnyomom a hátsódba a kardot ha megteszed :) -
ventel #68524 Vennék +15 ös dragon slayer + 1 db EWA -t :D -
thx -
Amelyik dob herbet, az szinte 90%ban dob vmilyet. -
A herbek dropja milyen gyakori a megfelelő mobokból? -
Hali!
Ha esetleg érdekel valakit, WTS kat*kat +6, Franz, pm CsardasKiraly. -
ehh ez már nekem gáz...
-
Lineage2játékos #68518 

-
kieg.: Most szólt egy barátnőm, hogy találtak egy kiskutyát, olyan kéthónapos lehet. Kell valaki szerető gazdinak?
-
Nincs itt eleg? :D -
medog #68515 köszi szépen
-
Kisállat kereskedés meg falun vannak háziállatok. Amugy meg a bazárban aszem van állat/háziálat rész. A legjobb ha menhelyen keresel azoknak kell a gazdi:(.
Vagy fogadd örökbe Lineage2játékos-t.
-
Szeressuk egymast gyerekek, de engem fokent
-
medog #68512 hello! hol lehet venni állatot?? -
szellemi szintedet minősíti, most ha elkezdenélek szidni én is veled 1 szintre sülyednék -
jahogy lineage2játékos
enegy -
Mondjuk nem tom kit oltogatsz... a te szintedet meg en sem utom meg pedig egy nagyon massziv idiota vagyok... Jah es ismeretlenbe ne nagyon itelj el senkit ^^ -
anarga #68508 lenyegeben lenyegtelen, de alapbol az itt forumozok szintje alatt vagy. szal sulyedni nem sulyednel, max emelkednel ha egyaltalan lehetseges =)
amugy pedig szerintem fogadd meg gather tanacsat, es ne irogass ide. hidd el, mindenkinek jobb lenne. -
Lineage2játékos #68507 szellemi szintedet minősíti, most ha elkezdenélek szidni én is veled 1 szintre sülyednék -
:DDDDDDDDDDD -
Bocs a kép miatt mindazoktól, akiknek ez nem poén. :)
Jogvédők kedvéért: a kép eredetije a napirajz.hu oldalról származik.
-
Hakuho #68504 Köszi megtaláltam a megoldást! -
Hakuho #68503 Segitesetek légyszi!
Véletlenül / Nekem úgy tünik / töröltem az acc.-om, mit tudok csinálni?
Ezt írta e-mailben a support:
Account ........... successfully cancelled. This account will no longer auto-renew, and you will not be able to log in after your current subscription expires. -
nekunk +7 sls*tsu = 110M -be ment el neked a +6 max 90 -
sry a 68500 a 68498-ra vonatkozik csak elfelejtettem megbökni a válasz erre linket
-
monnyon le

-
Kekszakall #68499 Bakker. MEnnyiert mentek el ha szabad kerdeznem?
Koszi! -
Elnézést Kérek Mindenkitől!!!
Én mondtam hogy létezik et a forum...
-
Arlon #68497 thx -
ugyanannal az npcnel /dusk/down/ priest /ahol feliratkotal 7signsra -
Arlon #68495 üdv
a seal stone-okat hol tudom beváltani és mire??
köszi az infót:D