88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
lassan azért állj neki pvpzni is baze:D -
szerintem ez igy elég randa :(
de azert nice ! :)
---------------------------
Meg mindig WTS fp set, ds+8focus -
ŐŐŐ így jobb lesz remélem! 
-
Visszacserélésre nincs lehetőség. Szerintem azonban elég jó kaszt a warlordé, és egyáltalán nem tartom rossz pvp karakternek, van egy pár nagyon alkalmas pvp skille (is). Kaszt cserélésére a sub ad lehetőséget, amelyik karakter eléri a 75-ös szintet, azok két küldetés teljesítése után kipróbálhatják, milyen is egy másik kaszt bőrébe bújni, és a karakterükkel választhatnak egy kasztot, amelyet 40. szinttől kezdhetnek játszani. Ha ez is elérte a 75. szintet, újabbat választhatnak. Ezeket cserélhetik is, tehát egyszer játszhatnak ugyanazzal a karakterrel warlordot, majd másik szituációban pl paladint, vagy akár spellsingert is. -
Gondolom Free szerver akkor meg nem nagy veszteség. Vagy tényleg 1 napig questeltél hogy warlord legyél?
-
Én még sajnos nem értem rá képet feltenni, de majd lehet, hogy kerül fel az is! -
Nah a 4. Nobless magyar in Franz, johet a HE sub :)
-
Nincs. -
Hát akkor ezt elcsesztem. Gondolom nincs lehetőség kasz visszaléptetésre. -
Sorbon #68566 Amig nincs mammon addig marad a DS:( -
Érdekes ruha- és felszerelésösszeállítás
-
Sorbon #68564 Meglett második subom, szóval ha van kis szintű party ahol elfér egy BP pm pls. Ja és nem fikázni a pizsamámat! 

-
ErrOrHUN #68563 ha jól működnek a dolgok, b-gradeben is lehetsz hero... -
Lineage2játékos #68562 hát igen végül is igazad van ha az egész klánja nem jön át akkor elég nehéz helyzetben lesz hero-zásnál mert tegnap hallottam, hogy egyik másik hero milyen felszereléssel harcol a hero rangért ehez hozzá adva a több éves tapasztalatát és a több ezer pvp pontját.
Így már akkor tényleg nagyon kifognak halni az amcsi szerverek mert szerintem ezen az alkalman kapva az euroópaiak vagy a teonra v a franzre mennek. -
Mucmuc:) Ha tényleg igy van ahogy irják hogy lehet vinni mindent akkor repülök hozzád:P:P De cska ha jönnek Towiék is:) Amugy helló all:) -
Errr upsz:):P
Santantica: . :) szia -
. -
Az inik érdekelnének, ha megoldható valahogy
-
FinalNaSa #68557 Fáradt vagy Gordi? Olvasd el mégegyszer mkit irtam!!
-
A genius komolyabb? LOL.
Van inim xp/pvp. -
FinalNaSa #68555 Én is most akarok venni egyet mert sokan dicsérik, bár nem tudom ki tudnám-e használni, majd meglátjuk (nem látom a pontos értelmét,majd vki elmagyarázza)! 
Szerintem a genius jobban néz ki de a nostromo komolyabbnnak tünik.
-
Pár napja szereztem be Nostromot, igaz nem L2 miatt vettem. Valaki esetleg tudna adni makró tippeket L2höz? (milyen delayeket érdemes használni stb.) 
Internetes linket ebben a témában nemnagyon találtam
Előre is köszi
-
messze nem olyan ergonomikus mint a nostromo sokkal kevesebb gomb és az ár meg egál...NOSTROMO -
nostromo tobb gomb. Es a genius nekem mindig is az also kataegoria volt. persze ez sajat velemeny. Sztem Nostromo:P -
Most csak az a kerdes melyik jobb ? nostromo vagy ez a tronkovetelo genius talalmany :P -
Ő volt az egyetlen noblee MM ... ugy könnyű:( -
http://www.geniuseshop.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=122 -
ErrOrHUN #68548 volt olyan is, akkor aquarium volt a hero -
WTS Franzon: /szombaton esedékes /
FP set /+4,+3,0,0/
+8 focus DS
-
Igy van ha az erős győzne!!:)
Vicc nélkül amig igy marad nem is leszek:) fake glow!!! -
De arrol szol. Azert nem voltal 1x sem hero, sapadtarcu baratom...:P -
Feed? Az mi? Ez nem arrol szol, hogy az erősebb nyer?:P -
Ved #68542 Ezt úgy mondod, mintha a karakter felszerelése, és a mögötte ülő játékos képességei bármilyen jelentős kapcsolatban lenne azzal, hogy ki lesz híró
.
-
És mégis a bartzos feed háttere nélkül szerinted hogyan lesz híró, franzon is vannak azért gondolom elég szartáp GK noblessek... -
Te biztos hogy a sieghardtra akarsz menni? Még ha most is kezdel, ha nincs ott ismerosod, akkor sztem menj at eus szerverre. -
Lineage2játékos #68539 ez akkor nagyon jó azoknak akik másik szerverre akarnak menni szólók havernak, hogy át hozhassa a tyrant hero-ját a teon-ra. Így most már ő lehet a teon következő magyar hero-ja -
Hi, Seighardton valaki tudna segíteni nekem bejutni egy normálisabb klánba?
Noitora - lvl 25 Paulus knight (még csak most kezdtem) -
Sorbon #68537 Ha lineage2.com-on Latest news között első linkre kattintasz ide rak, szóval hivatalos. És lehet hozni adenát meg itemet az is biztos. Ami még nem biztos hogy mennyit hozhatsz meg hányszor. Ugyanis leirás szerint "korlátozva" lesz a dolog. Hogy ez mit is jelent? Majd meglátjuk....! -
LaWMaN #68536 Nem akarlak elkeseríteni Sorbon, de ez nem a hivatalos oldal, és egy szóval sem említik, hogy az összes adena + cucc átvihető. Ugyanazt írják, mint nagyjából egy hónappal ezelött a hivatalos oldalon, hogy a Kamael updattel lesz elérhető ez a szolgáltatás és lesznek korlátai. Annyi a kiegészítés, hogy a nemváltásról is írnak (lesz nemváltás a jelenlegi haj és arctípusod megmarad a másik nemnek megfelelően, pl type A).
Nagy valószínűséggel a végleges, hivatalos információkat csak a CT1 indulásával együtt fogjuk megkapni, addig csak találgatni lehet. -
Hát akkor végre kis infó!