88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Egy Angel Slayer kraft ha mindent veszel a piacon hozza, akkor
117,582,400 Adena + a kraftos torpe kraftolasi ára. Egyébként ezt a szamitast korulbelul 2 hete csinaltam, azota valtoztak az arak
-
PhoenixKnight #68615 kösz.. én forg bladet probálok ...:) -
Demon's Splinter 100-120körül jön ki, de a Drac Bow 300körül! -
PhoenixKnight #68613 vki megtudná nekem mondani hogy kb mennyibe kerül 1 s grade fegyo craft ha mindent veszek hozzá? (franzon) nincs erőm kiszámolni :) -
transceps #68612 Franzon vennék BW stocking receptet. -
Nem bunkoság csak értelmetlen:
A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Egyszerüen nem tudjuk ott mi van. Fingom nincs lehet e viszaváltani vagy előre és nevetséges kétségbe esni gyakorlatilag 0 munkával csinálhatsz új karaktert. -
siege atm:
-
Várlak Titeket és mindenki mást TEON-ra
-
Ez a hivatalos szerveren játszók fóruma, Lehet általános dolgokat kérdezni off-ról, de azt nem nézik jó szemmel, ha valaki freen játszik és olyat kérdez, ami máshogy működik ott, mint offon. -
Lehet, igazából nem izgat már. -
Amúgy kicsit félreértetted asszem, úgy értettem, hogy azért, mert én FREE-n játszok, azért még nem kell beszólni. -
Tudod kicsi különbség van a free és off között, talán ez lehet az oka. -
Hát kicsit tényleg az. Na mindegy xD
#68602: Ja hogy ez azt jelenti, hogy aki free-n játszik, az akármit kérdez, az faszfej? Ja értem. Azt hittem, hogy attól még embernek számítok és kérdezhetek, hacsak nem azt kérdezgetem, hogy xy free szerverre hogy lehet felmenni és egyebek, de ezekszerint aki freen tolja (amit konkrétan egyszer sem említettem meg), az már meg se szólalhat. Hát bocsássatok meg, többet nem is, láttok. -
"Nem tudom, azért szerintem kicsit pofátlanság, csak azért bunkónak lenni, mert valaki FREE szerveren játszik"
Kicsit nyakatekert a mondat
Free szervereken vannak normálisok is, nemcsak bunkók
-
Fentebb szép színeses: LINK->FreeServerForum<-LINK
nehéz ?
-
Nem tudom, azért szerintem kicsit pofátlanság, csak azért bunkónak lenni, mert valaki FREE szerveren játszik, de hát mindegy, ti tudjátok, én is mentem, pá. -
nem , mert "tudja" :) -
És érdekli? -
Sorbon #68598 Dehogy tudja, fogalma sincs! -
transceps #68597 Még mindíg.
WTS Yaksa+8 health Franzon. PM CorinaHUN vagy Tulok. -
ErrOrHUN #68596 tudod te egyáltalán, hogyan működik az olimpia? -
DVP biztos megverne mindenkit clean B-s cuccokban is! xD -
Lineage2játékos #68594 hát igen elvileg igen, de ha +15-ös s grade-es dual-al jönnek ellened és ez 1 gladiator mondjuk akkor oda kevés a b grade. -
mondj mar egy árat:) -
kösz hogy benéztél, pá! :) -
Kekszakall #68591 Hali!
Meg mindig elado egy +6 Tsu*SLS.
PM itt, vagy jatekban Hasfelmetszo (Franz)
Koszi!
Hasfelmetszo -
Hát sajna nem lehet mindenki tökéletes. -
Annyira éreztem.... -
WTB focus BO vagy crtdmg soulsepa @ franz
WTB maja light set @ franz
adenaba es forintba is erdekel :) -
-
Monoton #68586 mert freen tolod -
Hát nem tudom, nekem 24-től számol vissza. -
Én tudom, ne nekem mondd. :D -
7 nap alatt. -
Köszi mindenkienk, de már rájöttem, 24 óra alatt törlődik. -
Official-on 1 hét mire egy kari kitörlődik -és ha visszavonod a "törlést", akkor onnantól megint 1 hét 
-
Inkább gyere msn-re, elmagyarázok neked 1-2 dolgot, de itt official fórumon nem nagyon kedvelik a freeseket... (legalábbis, ha nem akarja törölni a karaktert, akkor az valószínüleg free). -
Monoton #68579 nem törli azonnal -
Hogy lehet karaktert törölni? Ott van, hogy delete, de francér se akarja kitörölni. -
Grat mindenkinek, amúgy csak az árnyéktól néz ki olyan sötét színűnek az a soulbow, vagy vmi egyedi textúra?